ετσι ειναι ρε οταν πεφτουμε ολοι μαζι ;) χαλαρωστε λιγο και θα το ξαναριξει
εμεις θα κανουμε πισω αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ παντα θα υπαρχουν αρκετοι που θα τα χωνουν
ετσι ειναι ρε οταν πεφτουμε ολοι μαζι ;) χαλαρωστε λιγο και θα το ξαναριξει
θα ξεφουσκωσει σιγουρα εδω εχουν ξεφουσκωσει αλλες και αλλες συναγωνιστη ;)εμεις θα κανουμε πισω αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ παντα θα υπαρχουν αρκετοι που θα τα χωνουν
παιχτη σοβαρεψου ολοκληρο νημα εχει 600 σελιδες
ξέρουμε κάτι για το κορίτσι?
σου εστειλα το νημα της ;)Συγνώμη φίλε μου...τώρα χρησιμοποιώ το mamba εντατικά..δεν έχει συνδέσει τα κορίτσια του mamba με την "ταυτοτητά" τους στο bou...μπορείς να μου πείς σε pm ποια είναι?
Προσοχη!!!!!!Κανει ακαποτο μου ειπε αμα θελω.της εριξα ακυρο!!!!
Προσοχη!!!!!!Κανει ακαποτο μου ειπε αμα θελω.της εριξα ακυρο!!!!
σου εστειλα το νημα της ;)
Κοράκια δεν μας λες ...αετοί καλύτερα) χαχατα ιδια ειπε και σε εμενα
αρα δεν ειναι πια value for money
Πεσατε σαν τα κοράκια ,λες και ειστε αγάμητη...το πηρε χαμπάρι ότι υπάρχει ψωμί και παίζει διαφορετικά μπάλα ,αφήστε την τώρα καμιά εβδομαδα χωρίς ,να επανέλθει1
Σοβαρό αυτόΓια την Viki Vika 32 μιλαω.Προσοχη κανει ακαποτο!!!
o Dinger που έχει πάει μαζί της ίσως έχει άποψη αν του είπε τίποτα για ακαποτο!!! είναι όντως μαλακιες αυτές.Απο mamba μιλησα...με λιγα χρηματα ακομα μου ειπε.δεν το συνεχησα.δεν μιλαει ελληνικα.
εγω το ειπα αφηστε την 2-3 ημερες να δεις πως θα συνελθειτο πήγε στα 80 την ώρα...
αφήστε την για σήμερα
καλα ρε,που τα βρισκεται τετοια θεατρα.πω,πω παναγιτσα μου,θελουν και λεφτα.καλησπέρα μάγκες το milf το έχει πάρει κανείς
Μια χαρά το δουλεύει το translateΑπο mamba μιλησα...με λιγα χρηματα ακομα μου ειπε.δεν το συνεχησα.δεν μιλαει ελληνικα.
Κ εμένα μου πρότεινε 80, αλλά για μια φοράτο πήγε στα 80 την ώρα...
αφήστε την για σήμερα