dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
χαχα δεν φτασαμε ακόμα στα λεφτάκαλα ρε,που τα βρισκεται τετοια θεατρα.πω,πω παναγιτσα μου,θελουν και λεφτα.
χαχα δεν φτασαμε ακόμα στα λεφτάκαλα ρε,που τα βρισκεται τετοια θεατρα.πω,πω παναγιτσα μου,θελουν και λεφτα.
εγω βλεπω φιλαρακι,οτι πολλες εδω μεσα,σαυτο το νημα λεω,ειναι μπουρουχες και για φτυσιμο,οχι για γαμισι και να τις πλερωσω.εξαιρω καποιες ,λιγες,απο σβετ.και καποιες βεβαια ,τις εχουν εκθιασει.τι να πω,δεν ξερω τι γινεται.ξερουτε ρε ποσα μπουμπουκακια υπαρχουν?χαχα δεν φτασαμε ακόμα στα λεφτά
οκ αλλα ελευθερη αγορα εχουμε φιλε ;) και η καθεμια πουλαει οσο θελει το κορμι της και της υπηρεσιες της ;) στο χερι σου(μας) ειναι αν θα τα δωσεις ;)εγω βλεπω φιλαρακι,οτι πολλες εδω μεσα,σαυτο το νημα λεω,ειναι μπουρουχες και για φτυσιμο,οχι για γαμισι και να τις πλερωσω.εξαιρω καποιες ,λιγες,απο σβετ.και καποιες βεβαια ,τις εχουν εκθιασει.τι να πω,δεν ξερω τι γινεται.ξερουτε ρε ποσα μπουμπουκακια υπαρχουν?
Παιρνεις ακαποτο μονο αν ζητας ακαποτο.Δεν μιλαω για την συγκεκριμενη ,μιλαω για ολες. Γιατι ολες κανουν ,αλλες με πολλους ,αλλες με λιγους. Εχει να κανει με την διαθεση τους ,με το ποιον εχουν απεναντι τους ,με το τι πληρωνει και ποσες φορες τις εχει παρει... αλλωστε με στανταρ πελατες ολες αποκτουν οικειοτητα . Για αυτο λοιπον κοψτε το παραμυθι . Ολες κανουν για αυτο μην το ζητατε για να μην το περνετε... οσο για την συγκεκριμενη οχι δεν μπηκα σε διαδικασια ! Δεν ζητησα ,δεν πηρα ,δεν ξερω αν κανει. Αυτα.o Dinger που έχει πάει μαζί της ίσως έχει άποψη αν του είπε τίποτα για ακαποτο!!! είναι όντως μαλακιες αυτές.
Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολα Μου στελνει δευτερη φορα που κανονισουμε μονο Μεταμορφωση και 100 ακατεβατα και αν ερθει κεντρο επιπλεον δωρακι Δεν ασχολουμαι αλλο και δυο φορες πολυ τελοςΕπίσης γι αυτή. Έχουμε κλείσει σε τιμή ώρα κτλπ. Αξίζει το κασκαντεριλικι;
καλησπέρα μάγκες το milf το έχει πάρει κανείς
Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολα Μου στελνει δευτερη φορα που κανονισουμε μονο Μεταμορφωση και 100 ακατεβατα και αν ερθει κεντρο επιπλεον δωρακι Δεν ασχολουμαι αλλο και δυο φορες πολυ τελος
+1000Παιρνεις ακαποτο μονο αν ζητας ακαποτο.Δεν μιλαω για την συγκεκριμενη ,μιλαω για ολες. Γιατι ολες κανουν ,αλλες με πολλους ,αλλες με λιγους. Εχει να κανει με την διαθεση τους ,με το ποιον εχουν απεναντι τους ,με το τι πληρωνει και ποσες φορες τις εχει παρει... αλλωστε με στανταρ πελατες ολες αποκτουν οικειοτητα . Για αυτο λοιπον κοψτε το παραμυθι . Ολες κανουν για αυτο μην το ζητατε για να μην το περνετε... οσο για την συγκεκριμενη οχι δεν μπηκα σε διαδικασια ! Δεν ζητησα ,δεν πηρα ,δεν ξερω αν κανει. Αυτα.
Πάει και η Βίκα την έκαψε ενας νιούφης...
εγω παντως απο εδω και περα θα δινω τηλεφωνα μονο σε παλιους παιχτες
εγω δινω και σε νεους ;) αρκεί να συμμετέχουν+10000 τωρα το καταλαβες
εγω παντως απο εδω και περα θα δινω τηλεφωνα μονο σε παλιους παιχτες
εγω δινω και σε νεους ;) αρκεί να συμμετέχουν