TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΚΛΩΝΟΣ για αυτο τους κυνηγαω αυτουςτο νεος ειναι σχετικο
με 2-3 αντε 10 μην τι ειναι?
ΚΛΩΝΟΣ για αυτο τους κυνηγαω αυτουςτο νεος ειναι σχετικο
με 2-3 αντε 10 μην τι ειναι?
!!!......δηλαδηςςς clonarius εσυ εισαι παλιοσειρα... ετσι????
Την είχα έτοιμη για σήμερα κι εξαφανίστηκε
Ηρθε ο αλλος κι εγραψε για ακάποτα χωρις καν να την εχει δει
Ας μας βαλει φωτό από τ μνμα που λέει πως η ιδια του το πρότεινε και θα υποκλιθώ...
Καμία πουτανα δεν κάθεται ακάποτα έτσι...
Πρώτα θα σε γνωρίσουν θα σε κόψουν και μετά μπορεί στο δεύτερο τρίτο ραντεβου...
Κάποιος αγαπούλης της σφύριξε τι γράφεται εδώ μέσα, κι
έμεινα αγάμητος σήμερα...
θελεις να δεις ονοματα γυναικων αλλα και συναγωνιστων γραμμένα που με το καλημερα προτεινουν ακαποτο ;) μην εισαι απολυτοςΤην είχα έτοιμη για σήμερα κι εξαφανίστηκε
Ηρθε ο αλλος κι εγραψε για ακάποτα χωρις καν να την εχει δει
Ας μας βαλει φωτό από τ μνμα που λέει πως η ιδια του το πρότεινε και θα υποκλιθώ...
Καμία πουτανα δεν κάθεται ακάποτα έτσι...
Πρώτα θα σε γνωρίσουν θα σε κόψουν και μετά μπορεί στο δεύτερο τρίτο ραντεβου...
Κάποιος αγαπούλης της σφύριξε τι γράφεται εδώ μέσα, κι
έμεινα αγάμητος σήμερα...
Ναι αμέθελεις να δεις ονοματα γυναικων αλλα και συναγωνιστων γραμμένα που με το καλημερα προτεινουν ακαποτο ;) μην εισαι απολυτος
μπορεις καταρχην μια και εισαι παλιος να ανατρεξεις σε νηματα που εχει γραφει εντονα πολλες φορες ;) απο την αλλη δεχτηκα εγω μια τετοια προταση και μετα απο 2 ημερες ενα αλλο μελος απο εδω μεσα(αδελφικος μου φιλος) ;) και μετα απο μια μικρη ερευνα οι 2 γιναμε 8 οποτε αστο ;) οσον αφορα συναγωνιστες που το απαιτουν το ξερουν και οι ιδιοι ποιοι ειναι ;) καλη συνεχεια σε ολους μας και να προσεχουμε τον κωλο μας πρωτα απο ολαΝαι αμέ
να ψεκάζετε πρώτα την περιοχή με Opticept..κάπως έτσι το λένε! Τα σκοτώνει όλα λένε.... ! Τελικά δεν μου είπες ;;; Άσχετο βέβαια .. αλλά Αθηνά ή Καθιστή ;;;
Αν ανατρεξεις σε πισω σελιδες εχουν ειπωθει αρκετα για την Ζουζουνα, ολιβια ,γωγω, και οποια αλλα ονοματα χρησιμοποιει η βαλε αυτα τα ονοματα στην αναζητηση και θα βρεις ειναι ανουσιο να επαναλαμβανονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδιαδηλαδη??? πεσ κατι παραπανω
προγραμμα τιμες???
ειναι κομοδινο? ποσων ετων ειναι περιπου?
Αυτή δεν βλέπεται, αλλά περί ορεξεως κολοκυθόπιτα λέει και παροιμία.
λιγο τραβηγμένο, το ξέρω..αλλά έχει κανείς πληροφορίες? 1,5 ώρα λέει 50 ευρώ
Δικέ μου με αυτή έχω βγεί έξω για καφέ και μου έλεγε βλακείες περί ανέμων και υδάτων και πως αν θέλω να κάνουμε σεξ να περιμένω και δεν είναι τέτοια,εκτός αν θέλω να της κάνω κάποιο δώρο.Πήγα τουαλέτα να ρίξω ένα κατούρημα και έφυγα και την άφησα να πληρώσει.Μεγάλο μοσχάρι,χοντρή,καπνίζει σαν τσιμινιέρα και ζέχνει και πιστεύω ότι ήταν κακή εμπειρία μονο και μονο που την συνάντησα.Αν θέλεις να γαμήσεις αυτό το πράμμα και να πληρώσεις,όρμα.Να ξέρεις ότι θα σου βγάλει τον Χριστούλη εν γένει.
λιγο τραβηγμένο, το ξέρω..αλλά έχει κανείς πληροφορίες? 1,5 ώρα λέει 50 ευρώ
Πήγα τουαλέτα να ρίξω ένα κατούρημα και έφυγα και την άφησα να πληρώσει.
Η yana από το νοτια προάστια παλιά το έπαιζε μασατζου και άμα θυμάμαι με τυπικό και εντελώς αποστειρωμενο σεξ..και τώρα το παίζει παρθένα θα μας τρελάνουν..ότι να ναιΔικέ μου με αυτή έχω βγεί έξω για καφέ και μου έλεγε βλακείες περί ανέμων και υδάτων και πως αν θέλω να κάνουμε σεξ να περιμένω και δεν είναι τέτοια,εκτός αν θέλω να της κάνω κάποιο δώρο.Πήγα τουαλέτα να ρίξω ένα κατούρημα και έφυγα και την άφησα να πληρώσει.Μεγάλο μοσχάρι,χοντρή,καπνίζει σαν τσιμινιέρα και ζέχνει και πιστεύω ότι ήταν κακή εμπειρία μονο και μονο που την συνάντησα.Αν θέλεις να γαμήσεις αυτό το πράμμα και να πληρώσεις,όρμα.Να ξέρεις ότι θα σου βγάλει τον Χριστούλη εν γένει.