ΤΟ οτι το εσβησε μολις το προφιλ?
Τυχαιο?
Xαχαχα ναι σορυμε..ολες το search εβαλες...
Xαχαχα ναι σορυ
Ισχύει για ολες
Τοξερα ρε σεις , αλλα ηθελα να σας δοκιμασω .λανθανετε κυριε δεν ειναι
Για ποια λες;δεν ειναι λιγο υπερβολικο μια 50αρα, να θελει 70, για 2 φορες, οχι απο πισω, και οχι σε δικο της χωρο?
Ναι καλά..σε πιστέψαμεΤοξερα ρε σεις , αλλα ηθελα να σας δοκιμασω .
απαραδεκτο!! Να βαλει και Κολο στο μενού.....δεν ειναι λιγο υπερβολικο μια 50αρα, να θελει 70, για 2 φορες, οχι απο πισω, και οχι σε δικο της χωρο?
Καλημέρα, δεν ξέρω για ποια η αναφορά σου, αλλά αυτή πού γνώρισα εδώ και ένα μήνα περίπου, τα αξίζει, γιατί το ζεί και στο δίνει γιατί γουστάρει.απαραδεκτο!! Να βαλει και Κολο στο μενού.....
καλημέρα, ο κυριος παπαρδελας πρεπει να πει σε ποια αναφέρεται...Καλημέρα, δεν ξέρω για ποια η αναφορά σου, αλλά αυτή πού γνώρισα εδώ και ένα μήνα περίπου, τα αξίζει, γιατί το ζεί και στο δίνει γιατί γουστάρει.
καλημέρα, ο κυριος παπαρδελας πρεπει να πει σε ποια αναφέρεται...
Καλημέρα, δεν ξέρω για ποια η αναφορά σου, αλλά αυτή πού γνώρισα εδώ και ένα μήνα περίπου, τα αξίζει, γιατί το ζεί και στο δίνει γιατί γουστάρει.
ρε αδελφε τι προσπαθεις να μαθεις :- δεν μιλαει ειναι σε ενα νημα κοινης θεασης και μιλαει για υπαρκτες (ανυπαρκτες)μπορεις να μοιραστεις μαζι μας σε ποια αναφέρεσαι ? .. ή είναι από τις καβάτζες σου, που όπως δήλωσες πρόσφατα τις κρατάς για πάρτη σου ?
Είναι νωρίς ακόμα, και λόγω του ότι βλέπω το site από το τηλέφωνο δεν έχω Link να στείλω. Το όνομα είναι Minerva. 50 ετών και τά ραντεβού που έχουμε κάνει περίπου 5 η 6 ήταν όλα πολύ δυνατά και με πολύ συμμετοχή από μέρος της.μπορεις να μοιραστεις μαζι μας σε ποια αναφέρεσαι ? .. ή είναι από τις καβάτζες σου, που όπως δήλωσες πρόσφατα τις κρατάς για πάρτη σου ?
Καλώς τα @@ τα δυο.ρε αδελφε τι προσπαθεις να μαθεις :- δεν μιλαει ειναι σε ενα νημα κοινης θεασης και μιλαει για υπαρκτες (ανυπαρκτες)
που μονο αυτος της βλέπει αστο παμε παρακατω
Δεν γνωρίζω δεν απαντώ.μαλλον λες για την κυρια...ακαποτη απο παντου...
παιχτη αστο την ανακαλυψη που εκανες την εχω παρει για πρωτη φορα πριν 5 χρονια καλη συνεχεια ετσι δυνατη ενημερωση να κανειςΚαλώς τα @@ τα δυο.
Νά τόν ακούτε τον Τάσσο, ποτέ δεν λέει μαλακίες όπως εγώ
Δεν ήταν ενημέρωση. Απάντησα στην ερώτηση που έκανε ο συναγωνιστής.παιχτη αστο την ανακαλυψη που εκανες την εχω παρει για πρωτη φορα πριν 5 χρονια καλη συνεχεια ετσι δυνατη ενημερωση να κανεις