δεν ξερω αν ειναι αληθινη φωτο αλλα και να μην ειναι πολυ καλη επιλογη εκανε...
εχει επικοινωνησει κανεις μαζι της?
Δεν είναι αληθινή. Αν επικοινωνήσεις μαζί της σου στέλνει δικές της
Δεν είναι αληθινή. Αν επικοινωνήσεις μαζί της σου στέλνει δικές της
εχεις παει μαζι της?
εχεις παει μαζι της?
Αυτα γράφετε και πήγα να κάνω διαπραγματευση , αλλα παζαρια δεν δεχεται και δεν προχωρησα στα 100Και πιο κάτω ;)
Κ εγώ την έχω δει 2 φορές, έχω γράψει. Δυνατό πήδημα από λωκο, μουγκρίζει δεν καταλαβαίνει τίποτα.Με τη συγκεκριμένη βρέθηκα για πρώτη φορά πριν από 7 - 8 χρόνια. Έχω βρεθεί μαζί της πάνω από 10 φορές. Και φυσικά ποτέ δεν έδωσα πάνω από 60 γιούρια, ακόμα και την εποχή που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Έπαψα να την παίρνω, όταν διαπίστωσα προσωπικά ότι δεν είχε θέμα μα το ακάποτο. Με τα ανεξάρτητα και τα αματσούρια κάνω πάντοτε αυτό το τεστ, δλδ προτείνω ακάποτο πήδημα για να δω αντιδράσεις. Η συγκεκριμένη δέχτηκε, οπότε διέκοψα κάθε επαφή μαζί της...
Θωρηκτο...αυτο που λεμε υπερβαρη....μονο για πολυ ειδικα γουστα!!!!αυτη λεει 50ευρω μια ωρα,αλλα μου φαινεται οτι παραειναι γεματη,αν και εχει καλο προσωπο
καποιος συντροφος που πηγε μαζι της και δεν τον εκανε αλοιφη να πει γνωμη?
Αυτά είναι, την χαλάσαν και αυτή, και κέντρο πήγαινε και με πολύ λιγότερα, ήταν κάποτε ερασιτέχνηςΑυτα γράφετε και πήγα να κάνω διαπραγματευση , αλλα παζαρια δεν δεχεται και δεν προχωρησα στα 100
Ερχεται κεντρο μετα δυσκολιας
Οχι μόνο κέντρο, και στο σπίτι της δέχονταν το 2010 όταν την πήρα εγώ με 60Ε. Καβλιάρα και καλό σεξ παρότι πηγάδι μπρος και πίσω, όπως την θυμαμαι. Αλλά πολύ επίκινδυνη, μετά από τόσα χρόνια θα πρεπει να ειναι πολυ τυχερή να μην έχει κολλήσει τίποτα...Αυτά είναι, την χαλάσαν και αυτή, και κέντρο πήγαινε και με πολύ λιγότερα, ήταν κάποτε ερασιτέχνης
Οχι μόνο κέντρο, και στο σπίτι της δέχονταν το 2010 όταν την πήρα εγώ με 60Ε. Καβλιάρα και καλό σεξ παρότι πηγάδι μπρος και πίσω, όπως την θυμαμαι. Αλλά πολύ επίκινδυνη, μετά από τόσα χρόνια θα πρεπει να ειναι πολυ τυχερή να μην έχει κολλήσει τίποτα...
Δεν λεει για αυτη που ποσταρες , για αλλη λεειΣίγουρα λες για αυτήν;
Χάθηκε η μπάλα, αυτός που λέει ότι πήγε να κάνει παζάρι και έφαγε πόρτα για αυτήν που πόσταρα εγώ λέει. Κάπου στην πορεία έγινε μπέρδεμα με το θωρηκτό.Δεν λεει για αυτη που ποσταρες , για αλλη λεει
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Θέλω να κάνω μια γενική ερώτηση για το mamba.
Ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος αλλά όσες κοπέλες μου βγάζει είναι σε στάτους ‘ ήταν in-line πολύ καιρό πριν ‘
Κάνω κάτι καθος; Που τις βρίσκετε εσείς τις κοπέλες που προτείνετε εδώ;
Ευχαριστώ πολύ!
Σίγουρα λες για αυτήν;
Έκανα το λάθος εγώ. Δε ξέρω πως πάνε οι κατηγορίες thick,BBW κτλπ αλλά θα το πω όπως είναι. Είναι χοντρη. Τέλος.αυτη λεει 50ευρω μια ωρα,αλλα μου φαινεται οτι παραειναι γεματη,αν και εχει καλο προσωπο
καποιος συντροφος που πηγε μαζι της και δεν τον εκανε αλοιφη να πει γνωμη?
Τυπε μπραβο σου για την ενημέρωση,όλοι μας έχουμε μπαζωσει,απλά κάποιοι κρύβονται και δεν το λένε..Έκανα το λάθος εγώ. Δε ξέρω πως πάνε οι κατηγορίες thick,BBW κτλπ αλλά θα το πω όπως είναι. Είναι χοντρη. Τέλος.
Την πήδηξα; Ναι. Γιατί; Γιατί είχα τρελλές καύλες και ήταν η μόνη που βρήκα τη συγκεκριμένη ώρα που τη πήρα. Δε ξέρω τι συμφωνία έχεις κάνει εσύ μαζί της αλλά όταν την είδα της είπα "50 ευρώ όλα μέσα (αναλ, cim,cif etc)". Δέχθηκε. Καλό στοματικό. Μέχρι εκεί. Ψιλοκομμοδίνο. Κώλο μπήκα αέρα. Της έριξα 1 χέρι και έφυγα. Μετά με ξαναενόχλησε στο μάμπα και της είπα από περιέργεια. "50ευρώ 1.5+ ώρα και όλα μέσα". Είπε ναι.
ΑΝ έχεις τρελλές καβλες και θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γαμήσεις και δεν βρίσκεις κάτι άλλο (μπρίζα, εξάτμιση κτλπ) τότε πήγαινε