αυτη θελει 100 οχι πισω στον πριαμο
Εγώ τα βρήκα μαζί της στα 80€. Δεν έχω πει ακόμα αλλά θα το κάνω σύντομα.
αυτη θελει 100 οχι πισω στον πριαμο
Έκανα το λάθος εγώ. Δε ξέρω πως πάνε οι κατηγορίες thick,BBW κτλπ αλλά θα το πω όπως είναι. Είναι χοντρη. Τέλος.
Την πήδηξα; Ναι. Γιατί; Γιατί είχα τρελλές καύλες και ήταν η μόνη που βρήκα τη συγκεκριμένη ώρα που τη πήρα. Δε ξέρω τι συμφωνία έχεις κάνει εσύ μαζί της αλλά όταν την είδα της είπα "50 ευρώ όλα μέσα (αναλ, cim,cif etc)". Δέχθηκε. Καλό στοματικό. Μέχρι εκεί. Ψιλοκομμοδίνο. Κώλο μπήκα αέρα. Της έριξα 1 χέρι και έφυγα. Μετά με ξαναενόχλησε στο μάμπα και της είπα από περιέργεια. "50ευρώ 1.5+ ώρα και όλα μέσα". Είπε ναι.
ΑΝ έχεις τρελλές καβλες και θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γαμήσεις και δεν βρίσκεις κάτι άλλο (μπρίζα, εξάτμιση κτλπ) τότε πήγαινε
Α ρε αυτή η πολυθρόνα του bill τι έχει τραβήξει??!!χθες ειπαμε να το γιορτασουμε λιγο ;) λογω της ημερας οποτε πηγαμε στα στανταρακια για να περασουμε καλα ;) λανα ;) σβετικ ;) πες την οπως θες ;) ενα ειναι σιγουρο η κυρια ξερει απο σεξ και γαμιεται σουπερ ;) και για το τελος ετσι μια δυο μπορει και τρεις φρεσκιες φωτο ;) σπαρταρανε καλα να περναμε ολοι
ΜΗΝ τον αποπερνεις...λογω της μερας,και λογω συγκινησης,τραβηξε και την μοκετα...Α ρε αυτή η πολυθρόνα του bill τι έχει τραβήξει??!!
δεν θελω να σε στεναχωρησω γιατι τον ειχα μεσα στης βυζουκλες και πηγαινε η ισπανικη καργα μιλαμε για ωραιες βυζουκλες αν και 50αρα ;)ΜΗΝ τον αποπερνεις...λογω της μερας,και λογω συγκινησης,τραβηξε και την μοκετα...
Υ.Γ.ποσο παει το τετραγωνικο?.....γιατι την θελω για τον διαδρομο....
Παρτην.. αλλά θέλει καλό πλύσιμο χαχαχαΜΗΝ τον αποπερνεις...λογω της μερας,και λογω συγκινησης,τραβηξε και την μοκετα...
Υ.Γ.ποσο παει το τετραγωνικο?.....γιατι την θελω για τον διαδρομο....
αυτο σκεφτομαι ,γαμωτο.θα με φαει το πλυνε πλυνε... ....Παρτην.. αλλά θέλει καλό πλύσιμο χαχαχα
αυτο σκεφτομαι ,γαμωτο.θα με φαει το πλυνε πλυνε... ....
καλα,ΜΗΝ περνεις θαρρος...τις 'βυζουκλες' που ποσταρες,τις αρμεγα,μικρος...τωρα εχουμε περασει σε αλλα νουμερα...δεν θελω να σε στεναχωρησω γιατι τον ειχα μεσα στης βυζουκλες και πηγαινε η ισπανικη καργα μιλαμε για ωραιες βυζουκλες αν και 50αρα ;)
γεια σου γκουρού αγελαδάρηκαλα,ΜΗΝ περνεις θαρρος...τις 'βυζουκλες' που ποσταρες,τις αρμεγα,μικρος...τωρα εχουμε περασει σε αλλα νουμερα...
50 χρονων. Μωρε Μπραβοχθες ειπαμε να το γιορτασουμε λιγο ;) λογω της ημερας οποτε πηγαμε στα στανταρακια για να περασουμε καλα ;) λανα ;) σβετικ ;) πες την οπως θες ;) ενα ειναι σιγουρο η κυρια ξερει απο σεξ και γαμιεται σουπερ ;) και για το τελος ετσι μια δυο μπορει και τρεις φρεσκιες φωτο ;) σπαρταρανε καλα να περναμε ολοι
50 χρονων. Μωρε Μπραβο
ουτε εγω εχω παει με 50αρα αλλα στο μαμπα φενεται πολι τρελλαρα και δυναμικηπροσωπικα δεν εχω παει με 50αρα, και εξ οσων διαπιστωσα, ζητανε 70 + ξενοδοχειο, δηλαδη μια 90αρα πανω κατω.
ειμαι στην ηλικα των 40 και ολες οι νεες, που ζηταν τα ιδια, δεν εχουν προβλημα και για 2η αν αντεξω, και μεχρι σημερα μου βγαινει και η 2η γιατι η κοπελα ειναι 25αρα και απο μονη της με αναβει και ανεβαζει
τα λεω αυτα γιατι δεν ξερω αν η 50αρα θα μου δωσει αυτη την καυλα για 2η και θα εχω πληρωσει και 90ευρω
αυτη η κοπελα ειναι αληθινη??? εχει παει κανεις μαζι της για να μας πει αν ειναι πραγματι τοσο ομορφη οσο δειχνει?
Τι λέει στη μάχη;Είναι η ίδια στις φωτογραφίες.
Όλες δικές της.
Προτιμά ξενοδοχεία στον Πειραιά η την παραλιακή.
ειχα διαβασει μοιρασμενες αποψειςΤι λέει στη μάχη;
Έχεις πάρει;