kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
το τσοκ γκυζελ ξερωΚαι μια γειτονικη μας αν την παρεις πες να σου πει στην γλωσσα αυτη τι της κανεις
το τσοκ γκυζελ ξερωΚαι μια γειτονικη μας αν την παρεις πες να σου πει στην γλωσσα αυτη τι της κανεις
Πάντως μάγκες μου έστειλε κάτι φωτό..το κάτι άλλoμιλαει και πολλες γλωσσες
Καλά στεφαναΜου ανεφερε μετά από καιρό ότι δεν την ενδιαφέρει συνάντηση.... μαλλον ψάχνει χορηγό και "οικογενειακή αποκατάσταση"
η μια φωτο που εχει ειναι σε μπουρδελοβέργας κ μαραθωνος γαμιοταν κ πιπωνε με πολύ δόντι
Κ τώρα ξεκινάει σόλο καριέρα;βέργας κ μαραθωνος γαμιοταν κ πιπωνε με πολύ δόντι
και πιπωνε,και γαμιοταν με δοντι?...περιεργο...βέργας κ μαραθωνος γαμιοταν κ πιπωνε με πολύ δόντι
και πιπωνε,και γαμιοταν με δοντι?...περιεργο...
σαλλυ,εσυ?....
αλεπου,περαμαικος,κτλ κτλ....
αλεπου,περαμαικος,κτλ κτλ....
Δες εδω την έχω πάρει και συμφωνώ με τον συναγωνιστή
γι αυτη,γνωριζουμε κατι;
100 χωρις αναλ μου ειπε.εχει δοκιμασει καποιος;
ευχαριστωΔες εδω την έχω πάρει και συμφωνώ με τον συναγωνιστή
Σου είπε πάρα πολλά, μπορείς και καλύτεραευχαριστω
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά έχει πάρει κανείς; Αξίζει. Έχουμε κλείσει στα 100 ευρώ για 1.5 ώρα όλα μέσα (αναλ).
Ευχαριστώ
Αν είναι η Ολίβια η οποία είναι, αν θυμάμαι καλά, μια που της έχει βγει το παρατσούκλι κόρη της Θώδη και ξεκίνησε με 40 και έχει αλλάξει άπειρα προφίλ για προφανείς λόγουςΑν σου αρεσουν η ευτραφεις δοκιμασε κυκλοφορει και με αλλα ονοματα παντως το ενα ειναι Olivia και καποιος συναδελφος εχει γραψει για αυτην θετικα και καποιοι αλλοι αρνητικα
Αν είναι η Ολίβια η οποία είναι, αν θυμάμαι καλά, μια που της έχει βγει το παρατσούκλι κόρη της Θώδη και ξεκίνησε με 40 και έχει αλλάξει άπειρα προφίλ για προφανείς λόγους
Νομιζω για αυτη την κατηγορια θα ηταν ενα λογικο ποσο γυρω στα 70 ευρω οταν στα 100 ευρω παιζουν διαμαντια 1ης κατηγοριαςΡε παιδιά 100 ευρώ για αυτές δεν είναι πολλά; Eιδικά για την ολιβία έχουν γραφτεί και άσχημες κριτικές...
Προσπάθησε φίλε μου για 80 . Πιστεύω δεν θα αρνηθεί!
γι αυτη,γνωριζουμε κατι;
100 χωρις αναλ μου ειπε.εχει δοκιμασει καποιος;