dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.552
- Πόντοι
- 3.936
Μαλλον κανει πλακα γιατι εμενα μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα . Εκτοε αν εχει 20 μερεσ περιοδο![]()
![]()
![]()
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Μαλλον κανει πλακα γιατι εμενα μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα . Εκτοε αν εχει 20 μερεσ περιοδο![]()
![]()
![]()
Εχω πολλες δουλειες λεει!!!Μαλλον κανει πλακα γιατι εμενα μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα . Εκτος αν εχει 20 ημερες περιοδο![]()
![]()
![]()
Δουλειές η δημοπρασία; Σκέφτομαι να το παίξω κορώνα γράμματα και να της πω 300 από περιέργεια να δω τι θα πει!Εχω πολλες δουλειες λεει!!!
"
Υπαρχουν πληροφοριες για την εν λόγω δεσποινίδα;
Εχω στείλει μήνυμα αλά δεν εχω ακομη απαντηση.
μπορείς κάποιος να μου στείλει με π.μ το τηλέφωνο της μικρής.φαινεται πολύ δυνατόμε συνοπτικες διαδικασιες να μην χανει χρονο![]()
![]()
τζαμπα πραμα δεν παμε καλα μου φαινεται"
I can agree about 100, but no less"
Αυτο μου ειπε για 1 φορα σεξ
Δίκιο έχετε, η 2η που εννοούσα, που γράφει ότι το σεξ είναι το χόμπυ της ΜΟΝΟ, είναι αυτή:
Για ψαξτο για την 1η γιατι αν θυμαμαι καλα δεν ειναι η ιδια που ερχεται! Για την 2η εχουν ακουστει αρκετα καλα λογια!αλάνια καλημέρα,έχουμε καμμια πληροφορία για τις εν λόγω κορασίδες?σκεφτομαι να κάνω τον ταλιμπάν.....
Μάλλον δεν είναι του .. χώρου κ τρολλαρειΠοια θέλει πεντακοσάρα για άναλ, η Αναστασία;
Για ψαξτο για την 1η γιατι αν θυμαμαι καλα δεν ειναι η ιδια που ερχεται! Για την 2η εχουν ακουστει αρκετα καλα λογια!