spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
κανα τηλεφωνο,κανενα χριστουγενιατικο μωρο(οχι βυζαρουδικο,ειναι για μενα)Εγω γιατρε τι θα παρω εκτος απο αφεση???????
κανα τηλεφωνο,κανενα χριστουγενιατικο μωρο(οχι βυζαρουδικο,ειναι για μενα)Εγω γιατρε τι θα παρω εκτος απο αφεση???????
To pm box ειναι αδειο λεει.. Μαλλον δεν ηρθε ακομα ο Αι Billκανα τηλεφωνο,κανενα χριστουγενιατικο μωρο(οχι βυζαρουδικο,ειναι για μενα)
ειναι νωρις..τωρα ανοιγει τα γραμματα των παιδιων...μην εισαι ατακτος..To pm box ειναι αδειο λεει.. Μαλλον δεν ηρθε ακομα ο Αι Bill
κανα τηλεφωνο,κανενα χριστουγενιατικο μωρο(οχι βυζαρουδικο,ειναι για μενα)
Δες pm αλλα φωτο δεν μπορω να στειλω με pm ggrrrrκανα τηλεφωνο,κανενα χριστουγενιατικο μωρο(οχι βυζαρουδικο,ειναι για μενα)
το πμ,το ειδα,και απαντησα ηδη....Δες pm αλλα φωτο δεν μπορω να στειλω με pm ggrrrr
Είχε αναφερθεί από συναγωνιστή προχθές αυτό όμως :80 με ελευθερο στοματικο δεν φιλαει και δεν κανει 69 + 20 κολαρακι
Οπότε, που είναι η αλήθεια τώρα τέλος πάντων.....Να συμπληρώσω πως (όπως μου έγραψε) κάνει πίπα μόνο με προφυλακτικό.
ρε αδερφε,το π.μ. που ειναι?ξεχαστικες νεε μου?Ειπαμε ελα πμ εχω πολυ ξεκοκαλισμα...
θα τρομαξε η κοπελα,και θα εφυγε!!..ρε αδερφε,το π.μ. που ειναι?ξεχαστικες νεε μου?
Είχε αναφερθεί από συναγωνιστή προχθές αυτό όμως :
Οπότε, που είναι η αλήθεια τώρα τέλος πάντων.....
Όχι, δεν είν΄αυτό. Η επίδραση της ξανθιάς τατουαζάτης λετονής είναι ακόμα εμφανέστατη πάνω του, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το μυαλό(και όχι μόνο) του συμπαθέστατου κατά τ΄ άλλα συναγωνιστή. Οποτε πρέπει να δείχνουμε όλοι τη πρέπουσα κατανόηση..... :-θα τρομαξε η κοπελα,και θα εφυγε!!..
Πως με πιανεις!!!!!!! Ετοιμαζομαι για Λετονια!!!!!Όχι, δεν είν΄αυτό. Η επίδραση της ξανθιάς τατουαζάτης λετονής είναι ακόμα εμφανέστατη πάνω του, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το μυαλό(και όχι μόνο) του συμπαθέστατου κατά τ΄ άλλα συναγωνιστή. Οποτε πρέπει να δείχνουμε όλοι τη πρέπουσα κατανόηση..... :-
Λές να μη το ξέρω....???Πως με πιανεις!!!!!!! Ετοιμαζομαι για Λετονια!!!!!
Ωραια να κανονισουμε και τι δωρο να σου φερω!Λές να μη το ξέρω....???
εισαι σίγουρος για αυτήν εδω;έχουμε τηλ με ενδιαφέρει πολυ!!!Επιστροφή στην Αθήνα της κοπελιάς από Ισραήλ νομίζω, που είχε περάσει συναγωνιστής ολονύχτιο μαγικό και ονειρεμένο με 300€ αν τα θυμάμαι καλά.
Φαίνεται της αρέσει εδώ να μαζεύει χαρτί, αν και ιδιοκτήτρια κλινικής στη χώρα της...
Και εγω τα ιδια
Τυπε έχει κανει την δουλειά της χόμπι.. :S :S :S"SEX - is my Hobby only"
Άρα, όχι της δουλειάς;