Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα κανει!!!...+100000000.....Σε χώρο δικό της μου έστειλε τον παρακάτω τιμοκατάλογο
60 μισή ώρα
100 μια
140 μιαμιση
Όχι αναλ ...
Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη ... θα έρθει και η σειρά της ... στέλνει τηλ μέσω βαιμπερ και μιλάει ... απλά έχει εύκολο το μπλοκάρισμα αν δει ότι κάποιος καυλαντιζει και δεν προχωράει στο παρασύνθημα ...
δηλαδης εμείς που θελουμε μόνο μπλα μπλα κ Νο Φακ τι γινεται; Μπλοκ κ νταλε νταλε;;;;καλα κανει!!!...+100000000.....
γιεεεεεεεεεεεεεε....πιτσαρια φορ εβερρρρ....δηλαδης εμείς που θελουμε μόνο μπλα μπλα κ Νο Φακ τι γινεται; Μπλοκ κ νταλε νταλε;;;;
θελει να αλλαξει εξοπλισμο,και ερχεται εδω,για μικροδανεια....Επιστροφή στην Αθήνα της κοπελιάς από Ισραήλ νομίζω, που είχε περάσει συναγωνιστής ολονύχτιο μαγικό και ονειρεμένο με 300€ αν τα θυμάμαι καλά.
Φαίνεται της αρέσει εδώ να μαζεύει χαρτί, αν και ιδιοκτήτρια κλινικής στη χώρα της...
για σπονσορες πες καλυτερα!!θελει να αλλαξει εξοπλισμο,και ερχεται εδω,για μικροδανεια....
Ελα πμ εσυ+Παιδιά καλημέρα. Όποιος μπορεί να στείλει το κινητό της δεσποινίδος . Είναι φουλ και δεν μπορώ να στείλω.
80 με ελευθερο στοματικο δεν φιλαει και δεν κανει 69 + 20 κολαρακιΠαιδιά καλημέρα. Όποιος μπορεί να στείλει το κινητό της δεσποινίδος . Είναι φουλ και δεν μπορώ να στείλω.
ρε μαγγιες,ειναι αληθηνη η φωτογραφια?και βλεπω οτι μιλαει μονο ελληνικα.αν ισχυουν αυτα θελω και εγω το τηλεφωνο της.δωστο μου αδερφε νικ.Ελα πμ εσυ+
Ελα και εσυ...ρε μαγγιες,ειναι αληθηνη η φωτογραφια?και βλεπω οτι μιλαει μονο ελληνικα.αν ισχυουν αυτα θελω και εγω το τηλεφωνο της.δωστο μου αδερφε νικ.
Ελα πμ εσυ+
μην μαζευεις πολλους,θα τρομαξει η κοπελα,με τοσους μαντραχαλους...Ελα και εσυ...
αληθινη είναι φιλε μου..ρε μαγγιες,ειναι αληθηνη η φωτογραφια?και βλεπω οτι μιλαει μονο ελληνικα.αν ισχυουν αυτα θελω και εγω το τηλεφωνο της.δωστο μου αδερφε νικ.
Τελος τοτε οποιος προλαβε, προλαβε!!!!μην μαζευεις πολλους,θα τρομαξει η κοπελα,με τοσους μαντραχαλους...
ρε σεριφη,εγω δεν ειμαι μαντραχαλος,ενα καλο γεροντακι ειμαι ,που θελω να ξεκοκαλιζω κανενα μικρουλι.μην μαζευεις πολλους,θα τρομαξει η κοπελα,με τοσους μαντραχαλους...
Ειπαμε ελα πμ εχω πολυ ξεκοκαλισμα...ρε σεριφη,εγω δεν ειμαι μαντραχαλος,ενα καλο γεροντακι ειμαι ,που θελω να ξεκοκαλιζω κανενα μικρουλι.
ενταξει φρανκ,εσυ περνεις αφεση,λογω ηλικιας...ρε σεριφη,εγω δεν ειμαι μαντραχαλος,ενα καλο γεροντακι ειμαι ,που θελω να ξεκοκαλιζω κανενα μικρουλι.
Εγω γιατρε τι θα παρω εκτος απο αφεση???????ενταξει φρανκ,εσυ περνεις αφεση,λογω ηλικιας...