dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.300
- Πόντοι
- 3.936
Μαλλον κανει πλακα γιατι εμενα μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα . Εκτοε αν εχει 20 μερεσ περιοδο
Μαλλον κανει πλακα γιατι εμενα μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα . Εκτοε αν εχει 20 μερεσ περιοδο
Εχω πολλες δουλειες λεει!!!Μαλλον κανει πλακα γιατι εμενα μου ειπε μετα τα Χριστουγεννα . Εκτος αν εχει 20 ημερες περιοδο
Δουλειές η δημοπρασία; Σκέφτομαι να το παίξω κορώνα γράμματα και να της πω 300 από περιέργεια να δω τι θα πει!Εχω πολλες δουλειες λεει!!!
"
Υπαρχουν πληροφοριες για την εν λόγω δεσποινίδα;
Εχω στείλει μήνυμα αλά δεν εχω ακομη απαντηση.
μπορείς κάποιος να μου στείλει με π.μ το τηλέφωνο της μικρής.φαινεται πολύ δυνατόμε συνοπτικες διαδικασιες να μην χανει χρονο
τζαμπα πραμα δεν παμε καλα μου φαινεται"
I can agree about 100, but no less"
Αυτο μου ειπε για 1 φορα σεξ
Δίκιο έχετε, η 2η που εννοούσα, που γράφει ότι το σεξ είναι το χόμπυ της ΜΟΝΟ, είναι αυτή:
Για ψαξτο για την 1η γιατι αν θυμαμαι καλα δεν ειναι η ιδια που ερχεται! Για την 2η εχουν ακουστει αρκετα καλα λογια!αλάνια καλημέρα,έχουμε καμμια πληροφορία για τις εν λόγω κορασίδες?σκεφτομαι να κάνω τον ταλιμπάν.....
Μάλλον δεν είναι του .. χώρου κ τρολλαρειΠοια θέλει πεντακοσάρα για άναλ, η Αναστασία;
Για ψαξτο για την 1η γιατι αν θυμαμαι καλα δεν ειναι η ιδια που ερχεται! Για την 2η εχουν ακουστει αρκετα καλα λογια!