TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
προς στιγμήν ανησύχησα ιδία η βαλεντινα μοιάζει ;)Όχι φίλε Τάσο γιατί δε μου λέει "κάτι" εμφανησιακά.
προς στιγμήν ανησύχησα ιδία η βαλεντινα μοιάζει ;)Όχι φίλε Τάσο γιατί δε μου λέει "κάτι" εμφανησιακά.
παίχτη σιδερό στην μέση σου πας για μεγαλο κασκαντεριλικι ;) ευχές να περάσεις καλά και μετα μην ξεχάσεις να ενημερώσεις και εμάς ;)Εκλεισα με 70 ο θεος να βαλλει το χερι του
Μακαρι να βγει κατι καλο και περιμενουμε εντυπωσεις!Εκλεισα με 70 της εγραψα απο την αρχη αυτη την τιμη ο θεος να βαλλει το χερι του
Τασο παντα κανε μια ανασκοπηση στα μηνυματα μου να δεις οτι ενημερωνωπαίχτη σιδερό στην μέση σου πας για μεγαλο κασκαντεριλικι ;) ευχές να περάσεις καλά και μετα μην ξεχάσεις να ενημερώσεις και εμάς ;)
Σα Νατάσα/Ναταλία παρουσιάζεται, αλλά το πραγματικό της όνομα είναι άλλο φυσικά...προς στιγμήν ανησύχησα ιδία η βαλεντινα μοιάζει ;)
το ξέρω για αυτό πάντα δίνω της ευχή μου σε νέους θαρραλέους κασκαντέρ ;)Τασο παντα κανε μια ανασκοπηση στα μηνυματα μου να δεις οτι ενημερωνω
Τουλάχιστον πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι αρκετά "χαλαρή", με το χρόνο.....Εκλεισα με 70 της εγραψα απο την αρχη αυτη την τιμη ο θεος να βαλλει το χερι του
καλησπέρα παίδες εμένα μου είχε πει 100 για 2 ώρες μου έστειλε κάποιες φωτο στο viber αλλά δεν τρελάθηκα,μου είπε ότι είναι 32 χρονών 42 μπορεί να είναι μην πω κοντά στα 50 εκτός αν την αδικούν τόσο πολυ οι φωτο
Μου εγραψε 100 εκτος πρωκτικο
Ναι σωστα, γενικως δεν εχω καλες εμπειριες και θα συνιστουσα ..αποστασηγνωστή και μη εξαιρετέα παρεακι Καλλιρρόης ;)
Στον καθενα ζηταει αλλα, δεν ειναι κ πολυ ισορροπημενη.καλησπέρα παίδες εμένα μου είχε πει 100 για 2 ώρες μου έστειλε κάποιες φωτο στο viber αλλά δεν τρελάθηκα,μου είπε ότι είναι 32 χρονών 42 μπορεί να είναι μην πω κοντά στα 50 εκτός αν την αδικούν τόσο πολυ οι φωτο
Και Φρατζη γωνιαΚαλλιροης 48?
Και Φρατζη γωνια
εχεις καλο gps τυπε?μαρτυριαρη.
το 48 δεν ισχυει παντως. ειναι μασατζιδικο εκει
Μπράβο ρε φίλε που το θυμήθηκες και ο βλάκας αναρωτιόμουν που την ξέρωΣτον καθενα ζηταει αλλα, δεν ειναι κ πολυ ισορροπημενη.
Εχει γραφτει κ για περιεργες οσμες απο ..την περιοχη
Συνάντηση με την Κωνσταντίνα στον πρίαμο στην ηλιούπολη 100€ για 1 ώρα τα πάντα όλα εκτός πρωκτικού.Η κοπέλα είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες γύρω στο 1.70 λίγο μπαμπάτσικη κατέ με λίγο ακριβή δεν πέφτει αλλά καλή επιλογή.
Το λοιπόν μου ζητάει για φουλ πρόγραμμα για μια ώρα εκατό της γράφω για εξήντα τσου δεν δέχεται