Petros123z
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2017
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Τι καβλα η κυριουλα αυτη Αν και δεν μου φαινεται να παιζει ανοιχτα μπαλα
από ότι ξέρω πότε αν; Και δεν το έχω με αυτά τα ιδρύματαΔουλευε διδυμου αυτη???
Τι καβλα η κυριουλα αυτη Αν και δεν μου φαινεται να παιζει ανοιχτα μπαλα
την εχει μπερδεψει με αλλη ποτε δεν δουλευε διδυμου
Ισως ψαχνει σοβαρους ΡωσουςΠάντως από ότι γράφει ψάχνει παπούτσι από τον τόπο της ....
γνωριζει κανείς τίποτα? μου το παίζει λίγο τρελίτσα. από την μία μου λέει οτι δεν προσφέρει υπηρεσίες και από την άλλη μου ζητάει να της κάνω μία προσφορά. αποφεύγει να μιλήσει για τιμή μπας και πιάσει τίποτα παραπάνω.
Μήπως είναι αυτή...... Γιατί μοιάζειΤι καβλα η κυριουλα αυτη Αν και δεν μου φαινεται να παιζει ανοιχτα μπαλα
Ναι πριν κανά μήνα τουλάχιστον που την είχα συναντήσει.Δουλευε διδυμου αυτη???
Θελει 70 οταν της μιλησα. Εστειλε και κατι φωτο αλλα γενικα πιστευω οτι δεν ειναι για πανω απο 50 οποτε προσπερασαη γνωστή το παίζει παρθένα? της χώθηκα και μου είπε ότι προσφέρει τραγούδια. ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι?
Θελει 70 οταν της μιλησα. Εστειλε και κατι φωτο αλλα γενικα πιστευω οτι δεν ειναι για πανω απο 50 οποτε προσπερασα
παντως φίλε μου να ξέρεις ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά κορίτσια του μαμπα , και ίσως το καλύτερο gfe κορίτσι στην ηλικία αυτή !Οχι ενταξει. Για ενα 50ρικο ειναι μια χαρα.
Εγω νομιζα στην αρχη οτι οι φωτογραφιες ειναι πραγματικες που εχει στο προφιλ και ειχα παθει κοκομπλοκο οτι αυτο το πραγμα ηταν μονο για 70 ευρω.
Τωρα ενταξει προτιμω σε τετοια περιπτωση και τετοιο ποσο να παιξω με κανενα σιγουρακι η με κανενα που εχει πραγματικες φωτο εξαρχης
γνωστή από ομάδα Σβετ 38 ΧΡ περίπου,Καλό σώμα Και βυζια, 60 στο απλό +20 κωλοη γνωστή το παίζει παρθένα? της χώθηκα και μου είπε ότι προσφέρει τραγούδια. ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι?
δεν ξέρω αν άλλαξε τιμή,Εγώ τόσα είχα δώσει Τζορτζειναι για κάποιους έτσι !! Για άλλους είναι 70 + αναλ για 1,5 ώρα
ειναι για κάποιους έτσι !! Για άλλους είναι 70 + αναλ για 1,5 ώραγνωστή από ομάδα Σβετ 38 ΧΡ περίπου,Καλό σώμα Και βυζια, 60 στο απλό +20 κωλο
και εγώ Ντούσαν , για άλλους εννοώ!δεν ξέρω αν άλλαξε τιμή,Εγώ τόσα είχα δώσει Τζορτζ
η γνωστή το παίζει παρθένα? της χώθηκα και μου είπε ότι προσφέρει τραγούδια. ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι?