DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.324
- Πόντοι
- 3.195
Δουλευε διδυμου αυτη???
Ναι, απογευματινή φίλε.
Δουλευε διδυμου αυτη???
μάλλον θα άλλαξε τιμολογιακή πολιτική το μωρό, τι άλλο να πούμε80 + 20 ακατέβατα μου είπε εμένα η ώρα. Νo deal.
μάλλον θα άλλαξε τιμολογιακή πολιτική το μωρό, τι άλλο να πούμε
άμα γίνεσαι φίρμα έτσι κάνεις τυπεΑδιάλλακτη στην τιμή.
να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση όσον αφορά την βαλερια ... Λοιπόν η κοπέλα μετά από της επιθέσεις που έχει δεχτεί όπως και αρκετές άλλες όσον αφορά στο να ρίξουν την τιμή ;) να κάτσουν 3 ώρες ;) και άλλα τέτοια εφανταστα αστεία επειδή εγώ μίλησα μαζί της όπως και με άλλες από την παρέα τους όλο αυτό γίνεται να αποφύγουν όλους αυτούς ακόμη και εάν χάσουν κάποιο σοβαρό πελάτη (εννοώντας ότι κάνει ραντεβού)προτιμούν να συνεχίσουν με γνωστούς και κάποιους συστημένους σε εισαγωγικά.Άλλωστε αυτά τα έχουμε ξαναπεί οι περισσότερες στο μαμβα δεν ειναι αμιγώς επαγγελματίες ......άμα γίνεσαι φίρμα έτσι κάνεις τυπε
μιλάμε για την πλειονότητα όχι μεμονωμένα μόνο για την βαλερια ;) στο ότι πληρώνεται βέβαια έχεις δίκιο ;) από εκεί και πέρα έχει το δικαίωμα να διαλέγει την παρέα της στο σεξ σωστάσυγγνωμη κιολας αλλα οταν πληρωνεσαι για κατι θεωρητικα εισαι επαγγελματιας.....και για να ειμαι δικαιος οταν ζητας συγκεκριμενο ποσο για συγκεκριμενες υπηρεσιες εισαι επεγγελματιας....δεν ειναι οτι πας κανεις σεξ και δινεις οτι θες.........
η συγκεκριμενη ομαδα μια χαρα-μονο- επαγγελματιες ειναι,με προγραμμα-αλληλοκαλυψη και στενη παρακολουθηση το τι γραφετε εδω.. ;)να δώσουμε μια σοβαρή απάντηση όσον αφορά την βαλερια ... Λοιπόν η κοπέλα μετά από της επιθέσεις που έχει δεχτεί όπως και αρκετές άλλες όσον αφορά στο να ρίξουν την τιμή ;) να κάτσουν 3 ώρες ;) και άλλα τέτοια εφανταστα αστεία επειδή εγώ μίλησα μαζί της όπως και με άλλες από την παρέα τους όλο αυτό γίνεται να αποφύγουν όλους αυτούς ακόμη και εάν χάσουν κάποιο σοβαρό πελάτη (εννοώντας ότι κάνει ραντεβού)προτιμούν να συνεχίσουν με γνωστούς και κάποιους συστημένους σε εισαγωγικά.Άλλωστε αυτά τα έχουμε ξαναπεί οι περισσότερες στο μαμβα δεν ειναι αμιγώς επαγγελματίες ......
αυτο ειναι αλήθεια που λες ;) ξέρω όμως 3 απο την ομάδα που κάνουν και άλλη δουλειά φίλτατεη συγκεκριμενη ομαδα μια χαρα-μονο- επαγγελματιες ειναι,με προγραμμα-αλληλοκαλυψη και στενη παρακολουθηση το τι γραφετε εδω.. ;)
γενικα μιλαω και οχι για την συγκεκριμενη κυρια που δεν εχω συναντησει κιολας........ηταν γενικη τοποθετησημιλάμε για την πλειονότητα όχι μεμονωμένα μόνο για την βαλερια ;) στο ότι πληρώνεται βέβαια έχεις δίκιο ;) από εκεί και πέρα έχει το δικαίωμα να διαλέγει την παρέα της στο σεξ σωστά
γενικώς για της κοπέλες από το μαμβα ;) και ειδικός για την ομάδα της σβετλανας παίχτηγια ποια λετε ρε παιδια
έχει κόπο απλώς ;) αλλά κατά ένα ικανοποιητικό ποσοστό συναγωνιστών αξίζει να ψάξεις ...πως μπωρο να βρω και εγω πληροφοριες ειναι δυσκολο