Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Εμένα με μπλόκαρε, όταν τη ρώτησα αν κάνει ραντεβού.ερώτηση έχουμε καμιά πληροφορία
Μάλλον θα είναι τρόφιμος κάποιου παρθεναγωγείου
Εμένα με μπλόκαρε, όταν τη ρώτησα αν κάνει ραντεβού.ερώτηση έχουμε καμιά πληροφορία
ναι ε κρίμα :- γιατί φαίνεται δυνατο εργαλείο ...θα δοκιμάσω και εγω ενα μπλοκ ειναι σιγά έχω φάειΕμένα με μπλόκαρε, όταν τη ρώτησα αν κάνει ραντεβού.
Μάλλον θα είναι τρόφιμος κάποιου παρθεναγωγείου
Εσύ που είσαι και όμορφος έχεις καλές πιθανότητες να βγάλεις κάτι.ναι ε κρίμα :- γιατί φαίνεται δυνατο εργαλείο ...θα δοκιμάσω και εγω ενα μπλοκ ειναι σιγά έχω φάει
εαν εισαι..ομορφος και με λεφτα,κατι γινεται..για μονιμο χορηγο ειναι..μην την ρωτησεις για ραντεβου επι χρημασι,σε μπλοκαρε..ερώτηση έχουμε καμιά πληροφορία
εαν εισαι..ομορφος και με λεφτα,κατι γινεται..για μονιμο χορηγο ειναι..μην την ρωτησεις για ραντεβου επι χρημασι,σε μπλοκαρε..
Φίλε, αυτά δεν συμφέρουν οικονομικά. Στοιχίζουν περισσότερο από ραντεβού με κοπέλες του "χώρου" .θέλει να την βγάλεις πρώτα βόλτες και σιγά σιγά να την ...
ειναι όντως εντυπωσιακή για την ηλικία της
ναι συναγωνιστές ο ελ ντινος ξέρει από σεντονιάσματα ;) εμείς κάτσαμε στον άξονα πάντως επειδή πρώτη με πλεύρισε εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου ;) θα σας πωΦίλε, αυτά δεν συμφέρουν οικονομικά. Στοιχίζουν περισσότερο από ραντεβού με κοπέλες του χώρου.
Ο παθώς και μαθός!!!ναι συναγωνιστές ο ελ ντινος ξέρει από σεντονιάσματα ;)
Οι ευχές μας και οι προσευχές μας σε συνοδεύουνπάντως επειδή πρώτη με πλεύρισε εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου ;) θα σας πω
Και εγω στο μιλητο ειμαι ακομα εχουμε πει να βγουμε και βλεπουμε...ναι συναγωνιστές ο ελ ντινος ξέρει από σεντονιάσματα ;) εμείς κάτσαμε στον άξονα πάντως επειδή πρώτη με πλεύρισε εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου ;) θα σας πω
εχει κανεις αποψη για τη κυρια?
στουντιο?ξερεις ποιο?άποψη όχι άλλα μπορείς να την βρεις και στο στούντιο που εργάζεται
αν ψάξεις έχουν γραφτεί εδώ μέσα σχόλια από ότι θυμάμαι.
έχει κανείς τηλέφωνο? γιατί βάζουν αυτό το VIP αφού ψάχνονται για σεξ?
τριγετοαλυσιδα αλλα έχω καιρο να την δω στις βάρδιες νομίζω έπαιζε στο AGN δεν ξερω αν παίζει ακομαάποψη όχι άλλα μπορείς να την βρεις και στο στούντιο που εργάζεται
αν ψάξεις έχουν γραφτεί εδώ μέσα σχόλια από ότι θυμάμαι.
τσεκαρες κωλο; έκλαψα λιγο οταν τον είδαπαω Χανια κολυμπωντας τωρα.
αν ισχυουν οι φωτο το κοριτσι ειναι μουναρος.