DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.257
1 ώρα αδερφέ αλλά δεν κοιτάει και ρολόι.ειναι μια χαρά
Την ίδια εμπειρία είχα και εγώ. 60 + 20. Χαλαρή αντιμετώπιση του χρόνου, επικοινωνιακός τύπος.
1 ώρα αδερφέ αλλά δεν κοιτάει και ρολόι.ειναι μια χαρά
Μακρια
γνωριζει κανείς τίποτα? μου το παίζει λίγο τρελίτσα. από την μία μου λέει οτι δεν προσφέρει υπηρεσίες και από την άλλη μου ζητάει να της κάνω μία προσφορά. αποφεύγει να μιλήσει για τιμή μπας και πιάσει τίποτα παραπάνω.
γνωστή και μη εξαιρετέα παρεακι Καλλιρρόης ;)Εδω ξερουμε κατι? Δεν πεφτει κατω απο 80 με τιποτα!
Καλλιροης 48?γνωστή και μη εξαιρετέα παρεακι Καλλιρρόης ;)
οι φώτο δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα θα διαλέξει και θα σου πάσα ότι έχει περίσσευμαΚαλλιροης 48?
Εχουνε βγει και στο μαμπα παγανια τωρα! Μου εστειλε κατι φωτο αλλα δεν ενθουσιαστηκαοι φώτο δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα θα διαλέξει και θα σου πάσα ότι έχει περίσσευμα
(κάποτε με αυτή την φωτο έστελνε την βαλερια) ;)Εχουνε βγει και στο μαμπα παγανια τωρα! Μου εστειλε κατι φωτο αλλα δεν ενθουσιαστηκα
Ευχαριστω Τασσο!!!(κάποτε με αυτή την φωτο έστελνε την βαλερια) ;)
η ομαδα ειναι αρχαία δεν βγήκανε τωρα στην επιφάνεια ;)
Τι λεει ρε? Μην κανεις το λαθος και τα δωσεις!!!!! Με 60 κλεισε αν σε τραβαει να πας μαζι της
Μου εγραψε 100 εκτος πρωκτικο
Αυτο της ειχα γραψει δηλαδη 70 αλλα δεν μου απαντησεΤι λεει ρε? Μην κανεις το λαθος και τα δωσεις!!!!! Με 60 κλεισε αν σε τραβαει να πας μαζι της
αν ειναι αυτη 18 εγω ειμαι ανήλικος ακόμη , καλύτερα να της ζητήσει(ς) φωτογραφίες χωρίς την μάσκαΤι λεει ρε? Μην κανεις το λαθος και τα δωσεις!!!!! Με 60 κλεισε αν σε τραβαει να πας μαζι της
Αυτο της ειχα γραψει δηλαδη 70 αλλα δεν μου απαντησε
την συνάντησες φιλαράκι ?32 είναι.
32 είναι.αν ειναι αυτη 18 εγω ειμαι ανήλικος ακόμη , καλύτερα να της ζητήσει(ς) φωτογραφίες χωρίς την μάσκα
Θα σου απαντησει αλλα και τα 70 πολλα ειναι για αυτην νομιζωΑυτο της ειχα γραψει δηλαδη 70 αλλα δεν μου απαντησε
Πάει και πιο κάτω....Όλα είναι θέματα μομέντουμ, και σωστού χειρισμού.Αυτο της ειχα γραψει δηλαδη 70 αλλα δεν μου απαντησε
Όχι φίλε Τάσο γιατί δε μου λέει "κάτι" εμφανησιακά.την συνάντησες φιλαράκι ?