TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τα έχω πει πολύ καιρό τώρα στο τέλος εδώ μέσα θα γαμάνε μονό όσοι είναι κύριοι ;) οι άλλοι θα παίζουν με τα βότσαλα στην άμμο
τηλ από Κατερινάκι μπωρειςΚαυλα ειναι το Κατερινακι το ειχα γραψει κι εγω οταν την πρωτοπηρα , ωραιο τυπακι , ωραιο σωματακι , πολυ καλη πιπα ρουμανικης σχολης μου εκανε εντυπωση η μικρη το ποσο δεχοταν το gagging που της εκανα πραγματικα δεν εβγαλε κιχ οσο κι αν της τον καρφωνα στο λαρυγγι με το σαλιο να τρεχει μεχρι τα @@ μου , και πολυ σφιχτο μουνακι επισης , πραγματικα ειναι αρκετα καλη και μονο στο 70αρι γι αυτο και την ξαναπηρα και αλλες 2 φορες , ευγε στο Κατερινακι και μπραβο της
δηλαδή πόσα κιλά είναι το μωρό τυπε;είναι 100αρη η ποιό κάτω έτσι στο περίπου δώσε καμία πληροφορίαΜετά από παρότρυνση του φίλου Γιάννη αποφάσισα να συναντήσω σήμερα την 23αχρονη ΜΙραντα . Πρόκειται για ένα κορίτσι με πανέμορφο πρόσωπο , γελαστό και αρκετά επικοινωνιακό . Είναι όμως παχουλή κοπέλα αλλά χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ...Στο παιχνίδι τώρα , φιλιά φουλ λες και εισαι με την γκομενα σου , πίπα της ανώτατης σχολής και πήδημα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο ! Το μεγαλύτερο προσόν της όμως είναι η Καβλα που έβγαζε , που όσο την έβλεπα και μεγάλωνε τόσο τρελενομουν και εγώ . Καθίσαμε μαζί λίγο παραπάνω από δυο ώρες κάνοντας 2 φορές sex από gfe φάση μέχρι pse φάση ,όπου μας έβγαζε το κρεβάτι ! Το δώρο της 100 ευρώ , εκτός αναλ ..για 2 ώρες . Κλείνοντας την ενημέρωση από την συνάντηση μου με την νεαρά 1 θα πω , την Καβλα που βγάζει δύσκολα την συναντάς !! Για τους φαν του είδους bbw , πρέπει σίγουρα να δοκιμαστεί , για τους άλλους αν ξεπεράσουν από το μυαλό τους τα παραπάνω κιλά θα είναι μια δυνατή εμπειρία !
για τα δικά σου μπράτσα μια χαρά είναι...δηλαδή πόσα κιλά είναι το μωρό τυπε;είναι 100αρη η ποιό κάτω έτσι στο περίπου δώσε καμία πληροφορία
Την πλάστιγγα την κρατάω μόνο όταν κάνω διπλά για να δω αν θα τα καταφέρω...δηλαδή πόσα κιλά είναι το μωρό τυπε;είναι 100αρη η ποιό κάτω έτσι στο περίπου δώσε καμία πληροφορία
Γεια σου τασσο με τα αρχεια σου
Καβλα η νταρια
Απ τα καλυτερα μιλφ της πιατσας
εγω που της εβαλα εγω ζητησα να κατεβουν ;) δεν εγινε οποτε κατι εσκεμμένοσβήστηκαν οι φώτος της ντάριας από τους mods ή είναι ιδέα μου??
Δεν εβαλες μονο εσυ...καποιες κατεβηκαν απο...ψηλα!!!εγω που της εβαλα εγω ζητησα να κατεβουν ;) δεν εγινε οποτε κατι εσκεμμένο
εγω που της εβαλα εγω ζητησα να κατεβουν ;) δεν εγινε οποτε κατι εσκεμμένο
λυπαμαι δεν μπορω να της στείλω ;) μου ζητήθηκε ανθρωπινα και αυτο έπραξα ;)μπορούμε τότε να τις δούμε σε pm, ώστε να συνδέσουμε τα γραφόμενα με κορμί και πρόσωπο ?
δεν ξερω αν κατεβηκε κατι αλλο εγω ενδιαφερθηκα για τα δικα μου ποστ ;) για εμενα ο παραγοντας ανθρωπος σημαινη πιο πολλα απο μια στιγμη καυλαςΔεν εβαλες μονο εσυ...καποιες κατεβηκαν απο...ψηλα!!!
λυπαμαι δεν μπορω να της στείλω ;) μου ζητήθηκε ανθρωπινα και αυτο έπραξα ;)
τα γραφομενα σε σχεση με τις φωτο,απλα η μερα με τη νυχτα...μπορει βεβαια να φταιει η ποιοτητα της καμερας...πχ να εμφανιζει αλουστο μαλλι,βυζι στεγνο μεχρι το γονατο και οσον αφορα τη γκλαμουρια και το επιπεδο,τετοιες γοβες ουτε τα αλβανακια στην Ιασωνος δεν τις φορουν...αλλα ειπαμε,μαλλον θα φταιει η καμερα...μπορούμε τότε να τις δούμε σε pm, ώστε να συνδέσουμε τα γραφόμενα με κορμί και πρόσωπο ?
εγω παντως ,οταν μου εστειλε φωτο στο βαιπερ,εστριψα κατευθειαν...πολλα τα κιλα Αρη.....δηλαδή πόσα κιλά είναι το μωρό τυπε;είναι 100αρη η ποιό κάτω έτσι στο περίπου δώσε καμία πληροφορία
την υπολογίζω γύρο στα 90για τα δικά σου μπράτσα μια χαρά είναι...
Aφου λεει η ιδια με ειλικρινια ποσα κιλα εινα στο mamba , δεν θελει να κοροιδεψει ή να απογοητευσει κανενα , μπορεις να διαβασεις , η αμοιβη της ειναι 100 ευρω για δυο ωρες χαλαρα , αλλα ειπαμε ειναι γι αυτους που θελουν τετοιες κοπελες δεν ταιριαζει σε όλους , εγω π.χ την πηρα τρεις φορες και θα την ξαναπαρω , ο φιλος μου ο jimmy πρεπει να την παρει ,, οι μοντελοπνιχτες θα απογοητευτουν .δηλαδή πόσα κιλά είναι το μωρό τυπε;είναι 100αρη η ποιό κάτω έτσι στο περίπου δώσε καμία πληροφορία
!!!!την υπολογίζω γύρο στα 90
Αφου δειχνεις να την συχαινεσαι γιατι ασχολεισαι μαζι της ?τα γραφομενα σε σχεση με τις φωτο,απλα η μερα με τη νυχτα...μπορει βεβαια να φταιει η ποιοτητα της καμερας...πχ να εμφανιζει αλουστο μαλλι,βυζι στεγνο μεχρι το γονατο και οσον αφορα τη γκλαμουρια και το επιπεδο,τετοιες γοβες ουτε τα αλβανακια στην Ιασωνος δεν τις φορουν...αλλα ειπαμε,μαλλον θα φταιει η καμερα...