ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
η φωτογραφία είναι δικιά τής η μούφα τυπε
η φωτογραφία είναι δικιά τής η μούφα τυπε
δρακος η φωτο απο κοντα οταν το δης ειναι ενα πολυ ομορφο κοριτσακι που ουτε 25 δεν το κανεις τωρα ηταν κοκκινα τα μαλλιά της παιζη όμως μου ειπε με το χρωμα ;)η φωτογραφία είναι δικιά τής η μούφα τυπε
Μούφα οι φώτο δεν είναι δικές τηςη φωτογραφία είναι δικιά τής η μούφα τυπε
αυτη ειναι μεθοδος, που την ακολουθουν πολλες κοπελες.Σίγουρα αξίζει αλλά κρατάει το πελατολόγιο σε νούμερα που μπορεί να διαχειριστεί σωστά και έτσι είναι δύσκολο να κάνει επαφή κάποιος καινούργιος
δε μπορω να της στειλω θελει να σαι vip οταν ξεπλωκαρει και κανονισω θα σου πωαν δεν εκανες δοκιμη παρτην παντως αξίζει πιστευω ;)
παιχτη ο συναγωνιστης γκουρου εχει δικιο απο εκει και περα η διαγωγη η δικη μας δειχνη παντα ποσο μια κοπελα θα μεγαλώσει τον κυκλο της ;) γιατι εχουμε δυστηχως διαφορα φαινομενα οχι καιρικα βεβαια απειλων και αλλων κουλων πραγματων προς της κοπελες οι οποιες παρακολουθουν το 90% τα γραφομενα εδω μεσα ;) οποτε μην αποκλείεις τιποτα ;)Σίγουρα αξίζει αλλά κρατάει το πελατολόγιο σε νούμερα που μπορεί να διαχειριστεί σωστά και έτσι είναι δύσκολο να κάνει επαφή κάποιος καινούργιος
Καλώς μας ξανάρθες Tassαρε.παιχτη ο συναγωνιστης γκουρου εχει δικιο απο εκει και περα η διαγωγη η δικη μας δειχνη παντα ποσο μια κοπελα θα μεγαλώσει τον κυκλο της ;) γιατι εχουμε δυστηχως διαφορα φαινομενα οχι καιρικα βεβαια απειλων και αλλων κουλων πραγματων προς της κοπελες οι οποιες παρακολουθουν το 90% τα γραφομενα εδω μεσα ;) οποτε μην αποκλείεις τιποτα ;)
Μα δεν το είπα για κακό, το αντίθετο για καλο, κάνει και λίγα ραντεβού για να είναι πάντα ορεξάτη όπως πρέπει ))). Το είπα για να μην ζητάνε τηλέφωνα διάφοροι γιατί είναι κάτι που ρυθμίζει μόνη τηςπαιχτη ο συναγωνιστης γκουρου εχει δικιο απο εκει και περα η διαγωγη η δικη μας δειχνη παντα ποσο μια κοπελα θα μεγαλώσει τον κυκλο της ;) γιατι εχουμε δυστηχως διαφορα φαινομενα οχι καιρικα βεβαια απειλων και αλλων κουλων πραγματων προς της κοπελες οι οποιες παρακολουθουν το 90% τα γραφομενα εδω μεσα ;) οποτε μην αποκλείεις τιποτα ;)
Επιβεβαιωνω, προσφατη συναντηση, σταθερη αξιαενταξει η κοπελα ειναι εξαιρεση ;) οτι εχω παρει σε πιτσιρικα συνηθως ειναι φολα :- λιγες εχουν τοσο καλο σερβις
Ένα θα πώ. Γιά να φτάσει στο σημείο ο κατ΄εξοχήν μιλφάκιας φίλος Τάσος να πειστεί να πάρει πιτσιρίκα, αυτό και μόνο αποδεικνύει του λόγου το αληθές για τη συγκεκριμένη.....ενταξει η κοπελα ειναι εξαιρεση ;) οτι εχω παρει σε πιτσιρικα συνηθως ειναι φολα :- λιγες εχουν τοσο καλο σερβις
Καυλα ειναι το Κατερινακι το ειχα γραψει κι εγω οταν την πρωτοπηρα , ωραιο τυπακι , ωραιο σωματακι , πολυ καλη πιπα ρουμανικης σχολης μου εκανε εντυπωση η μικρη το ποσο δεχοταν το gagging που της εκανα πραγματικα δεν εβγαλε κιχ οσο κι αν της τον καρφωνα στο λαρυγγι με το σαλιο να τρεχει μεχρι τα @@ μου , και πολυ σφιχτο μουνακι επισης , πραγματικα ειναι αρκετα καλη και μονο στο 70αρι γι αυτο και την ξαναπηρα και αλλες 2 φορες , ευγε στο Κατερινακι και μπραβο τηςΕπιβεβαιωνω, προσφατη συναντηση, σταθερη αξια
Στα φιλια μου το χαλαει λιγο, κατα τα αλλα αψογη
εδω φιλαρακι ξανα με ενημερωση βλεπης εεε κατσερινακι το πιπινι ;)Καλώς μας ξανάρθες Tassαρε.
κρυβε λογια αυτες ειναι αγνωστες πτυχες του εαυτου μου ;) :- εγω μιλφακιας απο αγια πετρουπολη καταφτανει ενα 40+ συντομα περιπου 5 ιουλιου παταει ελλαδα(να ναι καλα ο πουτιν ) ;) θα εχουμε την πληρη κατασταση της προγραμμα και τα υπολοιπα φωτο και ετσιΈνα θα πώ. Γιά να φτάσει στο σημείο ο κατ΄εξοχήν μιλφάκιας φίλος Τάσος να πειστεί να πάρει πιτσιρίκα, αυτό και μόνο αποδεικνύει του λόγου το αληθές για τη συγκεκριμένη.....
εμενα μια χαρα ητανε και φιλια πηρα και απο ολα ;)Επιβεβαιωνω, προσφατη συναντηση, σταθερη αξια
Στα φιλια μου το χαλαει λιγο, κατα τα αλλα αψογη
ουτε εγω το λεω για κακο καλα κανει να προστατευει τον εαυτο της πανω απο ολα φιλαρακι ;)Μα δεν το είπα για κακό, το αντίθετο για καλο, κάνει και λίγα ραντεβού για να είναι πάντα ορεξάτη όπως πρέπει ))). Το είπα για να μην ζητάνε τηλέφωνα διάφοροι γιατί είναι κάτι που ρυθμίζει μόνη της
...και πολυ καλα κανει...Σίγουρα αξίζει αλλά κρατάει το πελατολόγιο σε νούμερα που μπορεί να διαχειριστεί σωστά και έτσι είναι δύσκολο να κάνει επαφή κάποιος καινούργιος