Με προλαβες αυτο θα ρωτουσα ...αν ειναι αληθινη η φωτο....
Αν επιτρέπεται από τους διαχειριστές, μπορώ να ανεβάσω φώτο της πραγματικές που μου έστειλε...
Με προλαβες αυτο θα ρωτουσα ...αν ειναι αληθινη η φωτο....
Αν επιτρέπεται από τους διαχειριστές, μπορώ να ανεβάσω φώτο της πραγματικές που μου έστειλε...
αν και με προλαβε,o baby,αυτο θα γραφοταν...επιτρεπονται οι φωτος που δεν φαινονται προσωπα.Αν επιτρέπεται από τους διαχειριστές, μπορώ να ανεβάσω φώτο της πραγματικές που μου έστειλε...
βαλε μια φωτο φιλε ψευτικη και κανε την δουλεια σου να ξερεις μονος σου τι βλεπειςΚαλησπερα παιζει καν τηλ απο μιλφακι η και γκρανυ σχετικα καλο απο το mamba γιατι δεν εχω φωτο και δεν με αφινει να σχολιασω ουτε να μιλησω..Αν εχει καποιος φιλος και θελει να δωσει ας στειλει μηνυμα
εχω βαλει 100 και καμια δεν την βαζει προφιλ λες να μην το ειχα σκεφτει...βαλε μια φωτο φιλε ψευτικη και κανε την δουλεια σου να ξερεις μονος σου τι βλεπεις
παρε μια φωτο υπαρκτη ρε φιλε οχι τελειως μαιμου ;)εχω βαλει 100 και καμια δεν την βαζει προφιλ λες να μην το ειχα σκεφτει...
ΔΕν θα τολεγα απλα χοντρουλα με 88 κιλα. Ασε που η φωτο ειναι καραψευτικη.
ωραιος παιχτη!Συνάντηση με Φωτεινή
Μετά από συνεννόηση στο Mamba βρεθήκαμε στο GLS στην παραλία.
Μείναμε στο δωμάτιο 1 ώρα και μου κόστισε 100 Ευρώ.
Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο υγρό κλαρίνο, μετά σηκώθηκα και γύρισα αυτό το κορμάκι στα 4 καί κρατώντας το από τους γοφούς τό χτύπαγα με δύναμη πάνω στο μηρό μου. Τέλος τό έστησα στο πλάι καί τό κάρφωσα σε πλάγια στο πίσω κολλητό. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα για νά επαναφορτισω, ξεκινήσαμε τόν δεύτερο γύρο με σόλο κλαρίνο και για να μην μακρύ γορω τελειώσαμε μέ τήν Φωτεινή να έχει καβαλήσει το γέροντοκαυλο μου.
Σέ ερώτηση που τής έκανα αν κάνει Anal ή CIM άν και δεν είναι τού γούστου μου μου απάντησε Όχι.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα, παρακαλώ μην μου ζητάτε τηλέφωνο, εγώ επικοινωνώ μέσο Mamba.
Αυτά......
Εδω γνωριζουμε τυην αληθεια ?
μελαχρινή δεν εννοείς ?σκέφτομαι να κάνω ένα κασκαντεριλικι,,,από κάνα δυο φώτο που έστειλε φαίνεται δυνατό,,,Υπαρχει μια Λινα αγνωστου κατασκευης και προελευσεως που κανει incall σε ξενοδοχειο. Μου λεει προγραμμα κλπ. αλλα δεν δινει τηλεφωνο. Την ρωταω λοιπον " χωρις συνεννοηση με τηλεφωνο πως θα κανονισουμε ημερα και ωρα και που θα βρεθουμε ?"¨. Απαντηση "στο δωματιο μου 100/ωρα ή 60/μιση ωρα. " Ααααααααααααααααααα. Στουκας η μανταμ
Αμα τα καταφέρεις να συνεννοηθείς στείλε αποτελέσματαΤην μελαμελαχρινή δεν εννοείς ?σκέφτομαι να κάνω ένα κασκαντεριλικι,,,από κάνα δυο φώτο που έστειλε φαίνεται δυνατό,,,
αν και με προλαβε,o baby,αυτο θα γραφοταν...επιτρεπονται οι φωτος που δεν φαινονται προσωπα.
εχω βαλει 100 και καμια δεν την βαζει προφιλ λες να μην το ειχα σκεφτει...
Συνάντηση με Φωτεινή
Μετά από συνεννόηση στο Mamba βρεθήκαμε στο GLS στην παραλία.
Μείναμε στο δωμάτιο 1 ώρα και μου κόστισε 100 Ευρώ.
Ξεκινήσαμε με ένα υπέροχο υγρό κλαρίνο, μετά σηκώθηκα και γύρισα αυτό το κορμάκι στα 4 καί κρατώντας το από τους γοφούς τό χτύπαγα με δύναμη πάνω στο μηρό μου. Τέλος τό έστησα στο πλάι καί τό κάρφωσα σε πλάγια στο πίσω κολλητό. Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα για νά επαναφορτισω, ξεκινήσαμε τόν δεύτερο γύρο με σόλο κλαρίνο και για να μην μακρύ γορω τελειώσαμε μέ τήν Φωτεινή να έχει καβαλήσει το γέροντοκαυλο μου.
Σέ ερώτηση που τής έκανα αν κάνει Anal ή CIM άν και δεν είναι τού γούστου μου μου απάντησε Όχι.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα, παρακαλώ μην μου ζητάτε τηλέφωνο, εγώ επικοινωνώ μέσο Mamba.
Αυτά......
και με τηλεφωνακι!!ωραιος παιχτη!