geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
γνωριζει καποιος?! μου εστειλε φωτογραφια της και θελει να βρεθουμε σε ξενοδοχειο με τζακουζι!
σου έστειλε αυτή με το συντριβάνι από πίσω ?
γνωριζει καποιος?! μου εστειλε φωτογραφια της και θελει να βρεθουμε σε ξενοδοχειο με τζακουζι!
Ποια άλλη εχει δυναμη κεφι και ζωντανια να κατσει μεχρι το πρωι , γιατι αυτη το εκανε την ξερω , απαντηση σε καποιους που λενε δεν αντεχει ,, ΙVANKA...Συνάντηση με Ivanka χτες το βράδυ σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς.
Αγόρια υπήρξε χημεία και ξημερωσαμε
Προτείνω ανεπιφύλακτα, Προσοχή έχω παρατηρήσει ότι αν τίς κοπέλες τίς αντιμετωπίζεται σαν Άνθρωπο και εμείς περνάμε καλά και οι κοπέλες τά δίνουν όλα. Αν πάλι τίς αντιμετωπίζεται σαν αντικείμενο λυπάμαι αλλά τουλάχιστον μέ τήν συγκεκριμένη αλλά και άλλες του χώρου δεν θα περάσετε καλά.
Δεν θα μπω σέ λεπτομέρειες αλλά ότι έγινε, έγινε μέ πάθος και από τίς δυο πλευρές.
Νταβραντομουναρος, δέρμα και στήθος σφιχτό, και στα κυβικά μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον YIANISRUS για την γνωριμία.
είναι καλη κοπελαΤην εχει δοκιμασει κανεις???
δηλ?????είναι καλη κοπελα
Μετά από την συνάντηση, σαρωσαμε τα μαγαζιά. Τέτοια χημεία λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Θα γίνει το στανταρακι μου.
Τί δηλαδή???? Ρωτάει ο άνθρωπος άν πλένει, μαγειρεύει, κάνει Σίδερο κτλ. Άν είναι γυναίκα για σπίτι μέ λίγα λόγια.δηλ?????
Τί δηλαδή???? Ρωτάει ο άνθρωπος άν πλένει, μαγειρεύει, κάνει Σίδερο κτλ. Άν είναι γυναίκα για σπίτι μέ λίγα λόγια.
Την εχει δοκιμασει κανεις???
50 euro το δυωρο, εχει χωρο στο φαληρο!! μετρια πραγματα πολυ. αματσουρ καταστασεις!
... και άργησε! Όπου να ναι έρχεται κ η κόρηΣας θυμιζει καποια?
σιγά μην είναι 46,.....64 μαλλον...χαχαχαΣας θυμιζει καποια?
σιγά μην είναι 46,.....64 μαλλον...χαχαχα
Μη μου βαζεις ιδεες..)!... και άργησε! Όπου να ναι έρχεται κ η κόρη
Πε κατι παραπανω
επιβεβαιωνω δοκιμαστηκε πριν λιγες ημερες, καλη στο σοσιαλ οπως λεει ο φιλος αλλα τελειος ξενερουα φαση οχι απλως κομοδινο αλλα μια αψυχη κουκλα να γαμησεις ολο και κατι θα κανει!!!!! αυτη τιποτα.....νομιζα οτι δεν ειχαμε χημεια λλα απο οτι διαβαζω ειναι ετσι οποτε πεταμενα λεφτα και χρονος......ουτε με 10 ευρω δεν ξαναπηγαινα.......η συναντηση εγινε περυσι μεσω μαμπα! μονη της μου ειπε για 50 ευρο το δυωρο, παω στο σπιτι της στο φαληρο, πολυ καλο σοσιαλ αλλα μεχρι εκει απο σεξ πολυ μετριες καταστασεις, μονοτονη και αν της ελεγα να κανει κατι αλλο δεν ηταν και πολυ προθυμη! ισως να μην τα βρικαμε εμεις, ελπιζω με καποιον αλλον να ειναι πιο καλη!