chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Που εισαι εσυ pilaκο μου ?? Welcome back στις επαλξεις Μπουλη μουηλιαααααααα ριχτοοοοοοοοο
Που εισαι εσυ pilaκο μου ?? Welcome back στις επαλξεις Μπουλη μουηλιαααααααα ριχτοοοοοοοοο
Πολυ χαμογελο και εξουθενωμενος...Πιπα για σεμιναριο η μικρη , με σαλιο να ρεει και να σταζουν ολα γυρω απ το καταρτι και στα σεντονια , μεγαλο οσκαρ η μικρη στη τσιμπουκα , μονο απο κατι 30αρες ελληνιδες εχω παρει τετοιες τσιμπουκες η απο εμπειρες του χωρου ρωσιδια και Μολδαβα , ευγε στη μικρη για την εμπειρη πιπα και το καλο γαμησι που κανει , εξαφανιζει μεχρι και τα μεγαλα εργαλεια η μικρη , επισης απ τα πιο στενα μουνια που εχω χωθει τελευταια , λογικα δεν πρεπει να εχει γραψει πολλα χιλιομετρα το κοντερ , χαιρομαι που το δοκιμασες κι εσυ το τεμαχιο φιλε Νικ ... λογικα πρεπει να εφυγες κι εσυ με χαμογελο απ το ραντεβου σας ετσι
Και ανησυχησα καπως το πρωι που δεν σε ακουσα ... και λεω παει αυτος για να μην ακουγεται θα εχει παει Ελ Βενιζελ να παρει την Ρωσσιδαρα μας που γυριζει ηλιοκαμενη απ το μαγικο Περου , εκτος αν πηγε κανας Ζορζε-Βλακαρες που πασχει κι αυτος απο οξεια Αγαπουλιαση με την συγκεκριμενηηλιαααααααα ριχτοοοοοοοοο
Πάλι τη φυστίκωσες γίγαντα;θανατηφορα η μικρη .
ε ναι kim kardasian style.Πάλι τη φυστίκωσες γίγαντα;
ε ναι kim kardasian style.
και απο πισω ακομα ποιο στενη που παροτι δεχετε anal ανεφικτο να επιτευχθει .Πιπα για σεμιναριο η μικρη , με σαλιο να ρεει και να σταζουν ολα γυρω απ το καταρτι και στα σεντονια , μεγαλο οσκαρ η μικρη στη τσιμπουκα , μονο απο κατι 30αρες ελληνιδες εχω παρει τετοιες τσιμπουκες η απο εμπειρες του χωρου ρωσιδια και Μολδαβα , ευγε στη μικρη για την εμπειρη πιπα και το καλο γαμησι που κανει , εξαφανιζει μεχρι και τα μεγαλα εργαλεια η μικρη , επισης απ τα πιο στενα μουνια που εχω χωθει τελευταια , λογικα δεν πρεπει να εχει γραψει πολλα χιλιομετρα το κοντερ , χαιρομαι που το δοκιμασες κι εσυ το τεμαχιο φιλε Νικ ... λογικα πρεπει να εφυγες κι εσυ με χαμογελο απ το ραντεβου σας ετσι
και απο πισω ακομα ποιο στενη που παροτι δεχετε anal ανεφικτο να επιτευχθει .
Για την δευτερη δεν θαλεγα οχι αλλα θελει σκαλα ρε γαμωτο !γνωριζει κανεις για αυτες κατι ?
μπορει να μου στειλει καποιος με π.μ το τηλ της συγκεκριμενης?δεν την προλαβα online..
το θεμα ειναι οτι εινα vip και να δουμε αν καποιος γνωριζει κατι για αυτεςΓια την δευτερη δεν θαλεγα οχι αλλα θελει σκαλα ρε γαμωτο !
γνωριζει κανεις για αυτες κατι ?
εχει ψευτικη φωτο και ειναι vip και να το βαλω δεν θα βγει κατι ..Ποιά είναι η Κατερίνα βρε Yiani με ένα νι.... Link?
Συνάντηση με Ivanka χτες το βράδυ σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς.
Αγόρια υπήρξε χημεία και ξημερωσαμε
Προτείνω ανεπιφύλακτα, Προσοχή έχω παρατηρήσει ότι αν τίς κοπέλες τίς αντιμετωπίζεται σαν Άνθρωπο και εμείς περνάμε καλά και οι κοπέλες τά δίνουν όλα. Αν πάλι τίς αντιμετωπίζεται σαν αντικείμενο λυπάμαι αλλά τουλάχιστον μέ τήν συγκεκριμένη αλλά και άλλες του χώρου δεν θα περάσετε καλά.
Δεν θα μπω σέ λεπτομέρειες αλλά ότι έγινε, έγινε μέ πάθος και από τίς δυο πλευρές.
Νταβραντομουναρος, δέρμα και στήθος σφιχτό, και στα κυβικά μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον YIANISRUS για την γνωριμία.
Συνάντηση με Ivanka χτες το βράδυ σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς.
Προσοχή έχω παρατηρήσει ότι αν τίς κοπέλες τίς αντιμετωπίζετε σαν Άνθρωπο και εμείς περνάμε καλά και οι κοπέλες τά δίνουν όλα.
Οταν ειμαστε σωστοι, και κυριοι(σε ολα) απεναντι στις κοπελες , αυτες θα το εκτιμησουν, και θα μας το ανταποδωσουν, και με το παραπανω.
AΚαλησπέρα φίλοι μου !!!
Η κοπέλα γνωρίζουμε αν κάνει τίποτα!!!
Έχει κάποιος φίλος να μοιραστεί καμία πληροφορία μαζι μας;
θα μπορούσε κάποιος φίλος να στείλει τηλεφωνο με π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτερων