Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Έχει αναφερθεί σχετικά εδώ:
Έχει αναφερθεί σχετικά εδώ:
Ρε αλανια του σαιτ τελικα κανει τιποτης η Θοδωρα εκτος απο μπαροβια ?? ... η ειναι πετσινο το προφιλ της ?? Τοσοι mambοβιοι κανεις δεν εχει κανει κινηση
Σωστος!!τι να πω τζιμη.αυτα τα Long time relation,και λοιπες βλακειες,ειναι απλα λεζαντες.στειλε κανενα χαρτονομισμα σε φωτο,να δεις πως αλλαζει το τραγουδακι.
Παιδα εμενα μ ειπε οτι δουλευει σε..μαγαζι να περασω να τη δω κ εγω της απαντησα hotelΡε αλανια του σαιτ τελικα κανει τιποτης η Θοδωρα εκτος απο μπαροβια ?? ... η ειναι πετσινο το προφιλ της ?? Τοσοι mambοβιοι κανεις δεν εχει κανει κινηση
πεταμενα λεφτα τσικα.πολυ μπλαζε στυλ,και πολυ υφος σταρ ελλας.απο κρεββατι,τομπολα.καλυτερα μεταξουργειο.εχει αστερια.Ρε αλανια του σαιτ τελικα κανει τιποτης η Θοδωρα εκτος απο μπαροβια ?? ... η ειναι πετσινο το προφιλ της ?? Τοσοι mambοβιοι κανεις δεν εχει κανει κινηση
Στα ποσά είναι το μοντέλο;πεταμενα λεφτα τσικα.πολυ μπλαζε στυλ,και πολυ υφος σταρ ελλας.απο κρεββατι,τομπολα.καλυτερα μεταξουργειο.εχει αστερια.
δεν εχω μαθει μιας και πηγε κασκαντερ...θα μαθω ομως και θα γραψω.Στα ποσά είναι το μοντέλο;
Οκ ευχαριστώ..δεν εχω μαθει μιας και πηγε κασκαντερ...θα μαθω ομως και θα γραψω.
Καλά εμένα με έχει μπλοκάρει. Μιλάμε για μεγάλο βούρλο και συμπεριφέρεται λες και θα σου κάνει χάρη που θα σου κάτσει. Ουστ!!Καλησπέρα συναγωνιστές,
Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. της LIKA
Ευχαριστώ.
Αλλη μια κλασσικ ελλεηνιδα , τελικα το εχει στο αιμα της η ελληνιδα ... η θα ειναι τουμπανακι και ξυπνια , η θα νιωθει σταρελλας μις Αργολις με μπλαζε υφος ενα εγωπαθες φροκαλο της σειρας , πουτσα τρελα και κορδελα επρεπε να της πεις ... τελικα η μονη που δοκιμασα αυτη την περιοδο και την ιδρωνει την φανελα και ειναι τιμια ειναι η Κατερινα , μπραβο στο κοριτσι και στους Yannarous που μου την προτειναν , τελικα εχει απομεινει ενα λιγο φιλοτιμο και λιγη ορεξη για καυλα στους χαλεπους αυτους καιρους που διανυουμε , τις καλησπερες μου και παλι και ενα μεγαλο ευγε στα τιμια τσικακιαπεταμενα λεφτα τσικα.πολυ μπλαζε στυλ,και πολυ υφος σταρ ελλας.απο κρεββατι,τομπολα.καλυτερα μεταξουργειο.εχει αστερια.
Κατερινα εγγυηση!!!Αλλη μια κλασσικ ελλεηνιδα , τελικα το εχει στο αιμα της η ελληνιδα ... η θα ειναι τουμπανακι και ξυπνια , η θα νιωθει σταρελλας μις Αργολις με μπλαζε υφος ενα εγωπαθες φροκαλο της σειρας , πουτσα τρελα και κορδελα επρεπε να της πεις ... τελικα η μονη που δοκιμασα αυτη την περιοδο και την ιδρωνει την φανελα και ειναι τιμια ειναι η Κατερινα , μπραβο στο κοριτσι και στους Yannarous που μου την προτειναν , τελικα εχει απομεινει λιγο φιλοτιμο και λιγη ορεξη για καυλα στους χαλεπους καιρους που διανυουμε , τις καλησπερες μου και παλι και ενα μεγαλο ευγε στα τιμια τσικακια
έβαλε αληθινή φωτό το ζωο! Στη πόζα με το κινητο ειναι η ίδια, οποιος νιώθει τυχερός ας προσπαθήσει
παντρεμενο καριολακι που κανει χαβαλε,ασε που η φωτο ειναι fake! προσπεραστε αφου τη κατουρησετε
έβαλε αληθινή φωτό το ζωο! Στη πόζα με το κινητο ειναι η ίδια, οποιος νιώθει τυχερός ας προσπαθήσει
Πιπα για σεμιναριο η μικρη , με σαλιο να ρεει και να σταζουν ολα γυρω απ το καταρτι και στα σεντονια , μεγαλο οσκαρ η μικρη στη τσιμπουκα , μονο απο κατι 30αρες ελληνιδες εχω παρει τετοιες τσιμπουκες η απο εμπειρες του χωρου ρωσιδια και Μολδαβα , ευγε στη μικρη για την εμπειρη πιπα και το καλο γαμησι που κανει , εξαφανιζει μεχρι και τα μεγαλα εργαλεια η μικρη , επισης απ τα πιο στενα μουνια που εχω χωθει τελευταια , λογικα δεν πρεπει να εχει γραψει πολλα χιλιομετρα το κοντερ , χαιρομαι που το δοκιμασες κι εσυ το τεμαχιο φιλε Νικ ... λογικα πρεπει να εφυγες κι εσυ με χαμογελο απ το ραντεβου σας ετσιΚατερινα εγγυηση!!!
ηλιαααααααα ριχτοοοοοοοοοΚατά λάθος θα το έκανε το ζώο... Ούτε αυτό δεν κατάλαβε
ηλιαααααααα ριχτοοοοοοοοο