jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μαλλον τα χει μπλεξειΕντελώς τραγική..
νομιζει οτι ειναι σαν fb to mamba
μαλλον τα χει μπλεξειΕντελώς τραγική..
μονο αν εισαι vip πλεον στελνειςΠοσοι θα της εχουν στειλη μηνυμα αποψε??
ΡΕ σεις τρεισ μηνες μιλαω με την κυρια και δεν υπηρχε θεμα με το που την ποσταρα εδω σας επιασε αμοκ τι παθατε παλι βραδιατικα σας θαμπωσε με την ομορφαδα της , αφηστε με μενα ειμαι βιτσιοζος , ψαχνω τις περιεργες φασεις.μονο αν εισαι vip πλεον στελνεις
ΡΕ σεις τρεισ μηνες μιλαω με την κυρια και δεν υπηρχε θεμα με το που την ποσταρα εδω σας επιασε αμοκ τι παθατε παλι βραδιατικα σας θαμπωσε με την ομορφαδα της , αφηστε με μενα ειμαι βιτσιοζος , ψαχνω τις περιεργες φασεις.
ε κ αλλες εχουν γραψει χαριτωμενα''σε οποιον αρεσω '' λεει η κυρια , ξερει οτι δεν αρεσει σε κανεναν , παρα μονο σε σαβουρο ....δες.χα χα
αδερφε πρεπει να χει κ προφιλ με ονομα κατερινα η κανω λαθος
Γνωστη φατσα
ΕΧΕΙ παρει καποιος να με πληροφορησει , ειναι του επαγγελματος ??
Η ιδια ειναι. Η φωτογραφιες Ναταλιας ψευτικες. Αμα σου στειλει αλλη φωτο ειναι η Κατερινα. Βυζου 27-29 με καλη συμμετοχη. Ειναι στα 80 χωρις cim και analαυτη η κατερινα που ποσταρες ειναι αυτη η ναταλια ειναι άλλη μην μας μπερδευεις φιλε και χασουμε το ντεφαρικι...
κύριε βρετανε με εκπλήσσεστε με τις γνώσεις σας, έχετε δοκιμάσει ως φαίνεται, για στείλτε ένα πμ να μας πείτε αξίζει, σαφώς όπως τα περιγράφετε έτσι είναι, το πρόγραμμα και σε μένα έτσι δόθηκε. Thanks,Η ιδια ειναι. Η φωτογραφιες Ναταλιας ψευτικες. Αμα σου στειλει αλλη φωτο ειναι η Κατερινα. Βυζου 27-29 με καλη συμμετοχη. Ειναι στα 80 χωρις cim και anal
Κατηγορια "μια φορα και συνεχιζουμε". Ο γκουρου ισως να πηγαινε και 2η λογω βυζομεγεθους. that's all. Την καλημερα μου αγαπητε Ιωαννηκύριε βρετανε με εκπλήσσεστε με τις γνώσεις σας, έχετε δοκιμάσει ως φαίνεται, για στείλτε ένα πμ να μας πείτε αξίζει, σαφώς όπως τα περιγράφετε έτσι είναι, το πρόγραμμα και σε μένα έτσι δόθηκε. Thanks,
και μένα και του jimy μας αρέσουν αυτά άσε να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θα τις παντρευτούν κιόλας, μια φορά για αλλαγη καλά είναι.Κατηγορια "μια φορα και συνεχιζουμε". Ο γκουρου ισως να πηγαινε και 2η λογω βυζομεγεθους. that's all. Την καλημερα μου αγαπητε Ιωαννη
ετσι ετσικαι μένα και του jimy μας αρέσουν αυτά άσε να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θα τις παντρευτούν κιόλας, μια φορά για αλλαγη καλά είναι.
ε πε κατι παραπανω γιγανταΚατηγορια "μια φορα και συνεχιζουμε". Ο γκουρου ισως να πηγαινε και 2η λογω βυζομεγεθους. that's all. Την καλημερα μου αγαπητε Ιωαννη
Να πατε και οι δυο με την ευχη μου. Αλλα ηταν τοσο συνηθισμενο που δεν βρισκω κατι να γραψω. Ουτε θετικο ουτε αρνητικο.ε πε κατι παραπανω γιγαντα
Τι σε χαλασε??
Την καλημερα μου
εεεεεεεεε....μιλατε ρεεεεεεεεεε...δεχομαστε και πμ με ινφος...Κατηγορια "μια φορα και συνεχιζουμε". Ο γκουρου ισως να πηγαινε και 2η λογω βυζομεγεθους. that's all. Την καλημερα μου αγαπητε Ιωαννη
ότι θέλει ζητάει. Εμένα ξεκίνησε από 150 και έπεσε στα 100. Εννοείται πως έφαγε πόρτα.Η ιδια ειναι. Η φωτογραφιες Ναταλιας ψευτικες. Αμα σου στειλει αλλη φωτο ειναι η Κατερινα. Βυζου 27-29 με καλη συμμετοχη. Ειναι στα 80 χωρις cim και anal