KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.939
- Πόντοι
- 6.166
το ιδιο και εδω μου εγραψε μια ωρα 80 ευρω και μετα τιποτα
γιατι πλέον δεν το δίνει;;; Νομίζω ότι το δίνει κανονικά!
ξερω ότι το δώρο της είναι 60 + 20 αναλ .. όπως και όλης της ομάδας.Κι εγώ με αυτή την προοπτική πήγαινα αλλά μόλις την ρώτησα στο μαμβα μου είπε πώς δεν δίνει κουλούρι....Εκτός κι αν είναι μέρος της τακτικής για κανένα εχτραδακι!!!
απλος αποτι καταλαβα δεχεται μονο σε ξενοδοχειοΔυναμη η σβετ φιλε
Τυπε στο ραντεβού να της ξηγηθείς γκροβερακι, αλά ελληνικά..τελικα τηλεφωνο μου εδωσε αλλα τοτ τι κανει δεν εβγαλα ακρη γιατι μου εγραφε στα ρωσικα και εγω στα ελληνικα ειναι μια ωρα στα 80 τωρα φουλ και ξεφουλ θα σας γελάσω
mba.ru/mb1755581427?sp=1
θα μου το δωσειΤυπε στο ραντεβού να της ξηγηθείς γκροβερακι, αλά ελληνικά..
αδελφε γραψε απλα λακομπα και την ωρα που θες και πιγαινε θα περασεις σουπερθα μου το δωσει
της εγραφα τι προγραμμα κανει κλπ απο την αρχη
εδω μετα το τηλ που μου εδωσε
Kallimaxos
στο sex τι κανεις
φιλια
πρωκτικο
φουλ
24 λεπτά πριν.
Juliy
Кто написал
22 λεπτά πριν.
Κallimaxos
Да есть программа
22 λεπτά πριν.
Juliy
Вау русский
Есть
22 λεπτά πριν.
Kallimaxos
τi
καληνυχτα θα σου στειλω μηνυμα
Στο τελευταιο μηνυμα αγανακτησα μαν
60 € σπιτι της για 1.5 ωρα έχει καποιος εμπειρια ??? παντως το 37 ετων εντελως μουφα ,,
[/quot
Κακη εμπειρια πριν 1 χρονο ανουσια επαφη πεταμενα λεφτα
ναιαπλος αποτι καταλαβα δεχεται μονο σε ξενοδοχειο
συμφωνω με τον συντροφο ! μαπα το καρπουζι !Δεν αξιζει παιδια.Παθων και μαθων....50 και αυτα για μια φορα.
πρεπει πρωτα να ξεκαθαρίσει τι θελει ραντεβού η καρτα?Καλημέρα φίλοι μου !!!
Έχει κάποιος καμία πληροφορία για την κοπέλα
Θα μπορούσε κάποιος να στείλει π.μ. Με τηλεφωνο
Ευχαριστω
Εκ των προτέρων
την καρτα την περνας στα κατο χειλιαπρεπει πρωτα να ξεκαθαρίσει τι θελει ραντεβού η καρτα?
xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxax καλο εεεετην καρτα την περνας στα κατο χειλια
αφού θέλει σχέση λέειΚαλημέρα φίλοι μου !!!
Έχει κάποιος καμία πληροφορία για την κοπέλα
Θα μπορούσε κάποιος να στείλει π.μ. Με τηλεφωνο
Ευχαριστω
Εκ των προτέρων
αφού θέλει σχέση λέει
[/quote
λεφτα θελει τι εγραψα ραντεβου με δωρακι μου γραφει οκ και μετα ζηταω τιμη και τα ρεστα και με γειωσε ακομα περιμενω απαντηση
δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείςλεφτα θελει τι εγραψα ραντεβου με δωρακι μου γραφει οκ και μετα ζηταω τιμη και τα ρεστα και με γειωσε ακομα περιμενω απαντηση
ΦΙΛΕ ΠΑΛΙΑ μου ειχε πει οτι θελει 200 για 1 με 2 ωρες φυσικα δεν συνεχισα να ασχωλουμε μαζί της με 200 Ε παιρνεις τοπ κοριτσια μαλιστα μου ειχε πει για Λακομπα στην Καλλιθεα αν σε καλειψα καλως αδελφε τωρα και για οτι αλλο θες μπορεις με πμ να σε ενημερωσωαφού θέλει σχέση λέει
[/quote
λεφτα θελει τι εγραψα ραντεβου με δωρακι μου γραφει οκ και μετα ζηταω τιμη και τα ρεστα και με γειωσε ακομα περιμενω απαντηση