kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
ναι πες μας την εμπειρια σου. Το σωμα τις, την διαθεση τις...πε κατι παραπανω φιλε
ναι πες μας την εμπειρια σου. Το σωμα τις, την διαθεση τις...πε κατι παραπανω φιλε
για αναλυσετο λιγο σε παρακαλουμε ..γιατι αλλος ειπε καλα λογια ..Δεν αξιζει παιδια.Παθων και μαθων....50 και αυτα για μια φορα.
ευχαριστω! Μην μπερδευτω στην τιμη αυτη την φορα.
60 € σπιτι της για 1.5 ωρα έχει καποιος εμπειρια ??? παντως το 37 ετων εντελως μουφα ,,
Aν ψαξεις αρκετα παλαιότερα θα βρείς όχι και τόσο θετικές εντυπώσεις....
Δεν έχω ψωνίσει τύπε....!!! Ψηνόμουν αλλά τελικά δεν πήρα λόγω πολλών αρνητικών που γράφτηκαν τότε!!!
μου εστειλε μηνημα με φωτος. Μια χαρα φενεται.προσωπο δεννβλεπω αλλα για να λετε καλη θα σας πιστεψω.Απλά οι φωτό που έχει ανεβάσει τώρα η Svetlana δεν είναι δικές της, για την ακρίβεια καμία σχέση και ηλικιακά και στα χαρακτηριστικά. Μέχρι πρότινος είχε τις δικές της, αλλά προφανώς κάτι άλλαξε και τις κατέβασε. Φωτό της θα βρεις, αν δεν θυμάσαι τις παλιές της, στο νήμα της Stella sirena, με την οποία είχαν ανεβάσει κάποιες για πελάτες που ήθελαν να τις πάρουν ως ντούο.
μου εστειλε μηνημα με φωτος. Μια χαρα φενεται.προσωπο δεννβλεπω αλλα για να λετε καλη θα σας πιστεψω.
Yπερ-δύναμη θα έλεγα εγώ καλύτερα... ;)Δυναμη η σβετ φιλε
Όλο το τιμ είναι δύναμη, μου λείπει μονο Βαλέρια για να κλείσω το καρέ!!!
Γαμώτο δεν τηνπρόλαβα κι όταν έδινε κουλούρι!!!
Yπερ-δύναμη θα έλεγα εγώ καλύτερα... ;)
μηπως μπορω να εχω και εγω το ξονε για το παραπανω ή τη βαλερια που ειναι ποιο μ.....ναρα από ιβανκα...? τι να πω εχω μπερδευτει και δεν το εχω καθολου με το μαμπα....ευχαριστω τα μαλλατσεκ πμ
ΕπαυξανωΔυναμη η σβετ φιλε
Ναι δεν εχω παρει ουτε εγω γτ δεν υπηρχαν καλα σχολιαμε προλαβες αυτο πηγα να γραψω
ειχαν γραψει παλια
γιατι πλέον δεν το δίνει;;; Νομίζω ότι το δίνει κανονικά!Όλο το τιμ είναι δύναμη, μου λείπει μονο Βαλέρια για να κλείσω το καρέ!!!
Γαμώτο δεν τηνπρόλαβα κι όταν έδινε κουλούρι!!!