pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
έτσι ειναι όλες αυτές τυπε. Όπου σε πιάσουν κ όπου τις πιάσειςδουλευει στο στουντιο? στην αρχη μου ειπε 130 2 ωρες
έτσι ειναι όλες αυτές τυπε. Όπου σε πιάσουν κ όπου τις πιάσειςδουλευει στο στουντιο? στην αρχη μου ειπε 130 2 ωρες
για πες κατι για σημερα στα 60 φιλεΠόσο; χαχαχαχα
Με 60 υπάρχουν κοπέλες που σε κάνουν να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη.
μου ξαναηρθαι αυτη, και ζηταει 80 μια φορα
αξιζε;εμενα 100 για μια ωρα και 2 φορες!! οτι αρπαξει μαλλον!!
H εικονιζόμενη λέγεται Γιούλια, και όχι Λίλια. Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά για να μη γίνονται παρερμηνείες, και παρεξηγήσεις.Καλησπερα σας, Αυτη ειναι η Λιλια μου ζηταει 100, και καπου διαφασσα για 60. Μια βοηθεια;
την ρωτησα αμα το λιλια ειναι σωστο και δεν απαντησε, στα ρωσσικα το ειχε γραμμενο. Οποτε η Λιλια τι λινκ εχει;H εικονιζόμενη λέγεται Γιούλια, και όχι Λίλια. Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά για να μη γίνονται παρερμηνείες, και παρεξηγήσεις.
Να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.H εικονιζόμενη λέγεται Γιούλια, και όχι Λίλια. Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά για να μη γίνονται παρερμηνείες, και παρεξηγήσεις.
Η Λίλια δεν έχει link φίλε μου. Αναφέρθηκε και χθές αυτό.την ρωτησα αμα το λιλια ειναι σωστο και δεν απαντησε, στα ρωσσικα το ειχε γραμμενο. Οποτε η Λιλια τι λινκ εχει;
η σβετλανα εχει λινκ;Η Λίλια δεν έχει link φίλε μου. Αναφέρθηκε και χθές αυτό.
οριστε φιλε μου ετοιμοςη σβετλανα εχει λινκ;
ευχαριστω! Μην μπερδευτω στην τιμη αυτη την φορα.
Ας "κόψει" τον άσσο από μπροστά, και θα τη πάρουμε.....τελικα αυτο το τουμπανο το πηρε κανεις 150 για 2 φορες θελει
τελικα αυτο το τουμπανο το πηρε κανεις 150 για 2 φορες θελει
Δεν αξιζει παιδια.Παθων και μαθων....50 και αυτα για μια φορα.Ας "κόψει" τον άσσο από μπροστά, και θα τη πάρουμε.....
ετσι ακριβως φιλε αυτα που ζηταει ειναι πολλα!!!Ας "κόψει" τον άσσο από μπροστά, και θα τη πάρουμε.....
πε κατι παραπανω φιλεΔεν αξιζει παιδια.Παθων και μαθων....50 και αυτα για μια φορα.
μου ζητησε 100 σημερα αλλα δεν εγω. Με 80 βρυσκουμε συγουρα πραγματα με κριτικες.Ας "κόψει" τον άσσο από μπροστά, και θα τη πάρουμε.....