spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
γραφειο?....κάτι μου θυμίζει. επαγγελματιας είναι. αλλα δεν θυμαμαι ποια
γραφειο?....κάτι μου θυμίζει. επαγγελματιας είναι. αλλα δεν θυμαμαι ποια
πεστης να περασει αυτη,απο το χοτελ που θα εισαι...Μου ειπε να περασω απο το μπαρακι που δουλευει να την γνωρισω..
ποιο; κάποια συγκεκριμενη ειναιγραφειο?....
Χαχαπεστης να περασει αυτη,απο το χοτελ που θα εισαι...
δεν ξερω,παιχτη.παντως καποια μου θυμιζει.αν διαβαζει καποιος γνωστης των γραφειων ας ποσταρει.ποιο; κάποια συγκεκριμενη ειναι
ε μα,ελεος!..δεν θελουμε να παμε για ποτο.σε χοτελ θελουμε να παμε...Χαχα
Θα το κανω, τωρα κιολας
εννοώ ότι δε θέλει καυλαντισμα στο mamba στο δωμάτιο γίνεται χαριτωμένη και λαλιστατη, θα σας δείξει και ωραίες φώτο. Κατά τα λοιπά το σκηνικο που της αρέσει είναι στημένη στα τέσσερα το ένα χέρι καρφωμένο στον πισινό και το άλλο καφαλοκλιδωμα, κανείς δεν γλυτώνει από τέτοια φάση, επίσης νομίζω παίζει και τιμολόγιο ενός γύρου στο πενηντάρικο, αυτά όλα για τη Mickie.ωραια!...οποτε με το καλημερα,γυρνα στα 4,να σε ρημαξω....αμα θελει και δυνατα κιολας...
ωραιος μαν!....εννοώ ότι δε θέλει καυλαντισμα στο mamba στο δωμάτιο γίνεται χαριτωμένη και λαλιστατη, θα σας δείξει και ωραίες φώτο. Κατά τα λοιπά το σκηνικο που της αρέσει είναι στημένη στα τέσσερα το ένα χέρι καρφωμένο στον πισινό και το άλλο καφαλοκλιδωμα, κανείς δεν γλυτώνει από τέτοια φάση, επίσης νομίζω παίζει και τιμολόγιο ενός γύρου στο πενηντάρικο, αυτά όλα για τη Mickie.
συμμορφώθηκε άμεσα
θα πάει μπροστά
κατι περισσοτερο απο την συναντηση?...Μιλάμε για το θορυκτό Ποτέμκιν και σίγουρα το μεγαλύτερο κασκαντεριλίκι μου! Όταν μετά το πρώτο (δεύτερο φυσικά δεν υπήρξε...) μάζευα τα κουβαδάκια μου για άλλη παραλία, πραγματικά δεν πίστευα τι πήδηξα... Καλό κουράγιο!!
μωρό η 55αρα και ζητάει και 80.
το μωρό λέμε τώρα... γύρισε
και εχουν ακουστει,πριν καιρο πολλα και επικινδυνα πραγματα....μωρό η 55αρα και ζητάει και 80.
Όπως; Απλά για να ξέρω γιατί έκλεισα μαζί της για 60 ευρώ για 2 ώρες τα πάντα όλακαι εχουν ακουστει,πριν καιρο πολλα και επικινδυνα πραγματα....
Όπως; Απλά για να ξέρω γιατί έκλεισα μαζί της για 60 ευρώ για 2 ώρες τα πάντα όλα
ειναι στο greece dance club στην ηλια ηλιου, αν και νομιζω οτι εκει πρεπει να γινονται καποια "υποπτα" πραγματακια......το πιθανοτερο ειναι να ψαρευει πελατακια για το μαγαζι γιατι εχει και προφιλ δωρα-γιωργος νομιζωΜου ειπε να περασω απο το μπαρακι που δουλευει να την γνωρισω..
Καλημέρα παιδες.. Παίζει το τηλέφωνο της δέσποινας γιατί έχει να μπει καμια βδομάδα online??
Παιδες Κατερίνα εννοούσα!!Καλημέρα παιδες.. Παίζει το τηλέφωνο της δέσποινας γιατί έχει να μπει καμια βδομάδα online??