jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
ναι ρε συ για γάμο πάμε τι μας νοιάζει το φβ
.. στείλτο πμ
ναι ρε συ για γάμο πάμε τι μας νοιάζει το φβ
.. στείλτο πμ
αυτην την ξερω απ το παλιο προφιλ
μιλουσαμε αλλα δεν εκατσε ραντεβου
Ειχε γραψει κ φιλος εδω πριν καιρο
Στον60 αρι μου χε πει τοτες
Tωρα ειπαμε 50 μεσα ολα η juliya ειναι .αυτην την ξερω απ το παλιο προφιλ
μιλουσαμε αλλα δεν εκατσε ραντεβου
Ειχε γραψει κ φιλος εδω πριν καιρο
Στον60 αρι μου χε πει τοτες
η φιλη μου η ρουμανιτσα που εγραψα και εγω το μονο που δεν κανει cim και δεν φιλαει αλλα κατα τα άλλα εξαιρετικη , εχω κατι ωραιες φωτο αλλα δε με αφηνει να ανεβασω παρα μονο αυτη που πριν λιγες μερες ανεβασα .. α ειναικαι πολυ ευχαριστη και χαριτωμενη 25 ετων .καλησπερα φιλοι,,να σας παραθεσω κι εγω την εμπειρια μου με συναντηση πριν λιγες μερες σε hotel του κεντρου,,εμφανισιακα αυτο που βλεπετε στις φωτο,,μετριου αναστηματος με τα πιασιματακια του,,,η κοπελα ηταν πεντακαθαρη,,εξαιρετικο στοματικο και αντεχει full πιεση,,μπατσακια δαχτιλο πισω αν και δεν δινει πισω πορτα,,σε γενικες γραμμες περασα πολυ καλα,,αυτα απο μενα να περνατε καλα,,,
ααα... κοστος συναντησης 70 ευρω μια ωρα
2 μπαλάκια?καλησπερα φιλοι,,να σας παραθεσω κι εγω την εμπειρια μου με συναντηση πριν λιγες μερες σε hotel του κεντρου,,εμφανισιακα αυτο που βλεπετε στις φωτο,,μετριου αναστηματος με τα πιασιματακια του,,,η κοπελα ηταν πεντακαθαρη,,εξαιρετικο στοματικο και αντεχει full πιεση,,μπατσακια δαχτιλο πισω αν και δεν δινει πισω πορτα,,σε γενικες γραμμες περασα πολυ καλα,,αυτα απο μενα να περνατε καλα,,,
ααα... κοστος συναντησης 70 ευρω μια ωρα
Γιάννη είσαι εξαιρετικός πορνορεπόρτερ!η φιλη μου η ρουμανιτσα που εγραψα και εγω το μονο που δεν κανει cim και δεν φιλαει αλλα κατα τα άλλα εξαιρετικη , εχω κατι ωραιες φωτο αλλα δε με αφηνει να ανεβασω παρα μονο αυτη που πριν λιγες μερες ανεβασα .. α ειναικαι πολυ ευχαριστη και χαριτωμενη 25 ετων .
Γιάννη είσαι εξαιρετικός πορνορεπόρτερ!
με έχεις καθηλώσει εδώ και ώρα στο νήμα και διαβάζω περί ιβάνκας και σια
μπράβο!
άξιος!
τηλεφωνο δεν μου εδωσε..το παλιο τελειωνει σε 37..ειναι το ιδιο?Tωρα ειπαμε 50 μεσα ολα η juliya ειναι .
Ποια ποια μπορει μονο πρωι ? Κι εγω πρωινος ειμαιδε λεμε βρε για την juliya , οντως αυτη μπορει βραδυ γιατι το πρωι δουλευει αλλου , αυτα που γραφω τα λεω για άλλη την ξερει ο jimmy αλλα αυτη μπορει μονο πρωι γιατι το απογευμα εχει τον γκόμενο , ...
κι άλλος πελάτης!! δεν θα την ξαναέβλεπα όμως με τίποτε. είναι πολλά τα κιλά ....Αρη.τοτε λεει αληθεια οτι μοναδικος πελατης(5 φορες) μεχρι τωρα ημουν εγω και προσφατα ο φιλος Μυρτιλος.
για ποιά περίπτωση λες? υπάρχει λινκ?κι άλλος πελάτης!! δεν θα την ξαναέβλεπα όμως με τίποτε. είναι πολλά τα κιλά ....Αρη.
Ποια ποια μπορει μονο πρωι ? Κι εγω πρωινος ειμαι
Δείτε εδώ προφίλ. Κάποιος (μάγκας) το έφτιαξε και βγάζει στη σέντρα κόσμο. Μην στέλνεται σ αυτό το προφίλ ..
οκ ευχαριστώ. συγνώμη νόμιζα ότι καταλάβατε
Μπερδεύτηκα. Για ποια μιλάμε; ΑΝ θέλεις σε πμαυτη με σκηζει , καθετεαυτη με σκιζει καλε , καθετε και δυο ωρες με το ζορι με αφηνει να φυγω , καλα που εχει και γκομενο στην Ελλαδα.