ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
Εσενα σου εχω εκπληξεις χαχχαχαχαχαχχαχαΚανεις υπερωριες στο mamba φιλε , δεν σου ξεφευγει καμια .
Εσενα σου εχω εκπληξεις χαχχαχαχαχαχχαχαΚανεις υπερωριες στο mamba φιλε , δεν σου ξεφευγει καμια .
Κανεις υπερωριες στο mamba φιλε , δεν σου ξεφευγει καμια .γυμνασμενη γυναικα μελαχρινη καλη μπορω να πω αλλα απο σεχ δεν ξερω δηλώνω αγνοια
Την πλήρωσες η σε πλήρωσε αυτή μαν..
Προς ενημέρωση, έχει δικό της χώρο στον Πειραιά , μία φορά 30Ε τα πάντα όλα εκτός anal, και 50Ε για μια ώρα τα πάντα εκτός πόρτας, μετά της 7 το απόγευμα βολεύετε το μωρό........
εμεις δινουμε για να εχει για τα φαρμακα τελος του μηνος...Την πλήρωσες η σε πλήρωσε αυτή μαν..
εμεις δινουμε για να εχει για τα φαρμακα τελος του μηνος...
δεν έχει mamba η Λιλια, μόνο η Σβέτα και η νaleria όλα όμως τα τηλ.τσ παίρνεις από τη sveta αφού την πηδηξεις. Το mamba της svetlanas 40 είναι εύκολο εάν στα κριτήρια αναζήτησης βάλεις μόνο sex θα τη βγάλει πάνω πάνω.
δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε.
δεν ξερω ποιες εχουν ή δεν εχουν προφιλ στο μαμπα (εγω δεν εχω) αλλα το αρχικο κονε μου το εκανε εγκυρος συναδελφος απο δω -και τον ευχαριστησα και δημοσια και με πμ- και μου εδωσε το τηλεφωνο της Νικολ,η οποια ζητησε επιβεβαιωση για μενα απο τον ιδιο και πολυ καλα εκανε. μετα αφου την ειδα,η ιδια μου ειπε και για τις αλλες και τις πηρα. οχι ολες βεβαια.
τη Σβετ ΔΕΝ την πηρα γιατι απλα δεν μου αρεσει. αρα δεν πρεπει υποχρεωτικα να πηδηξει καποιος τη Σβετ για να παρει ινφο και για τις αλλες οπως λες.
φτανει να μιλησει καποιος σε μια που ξερει κι εχει δει για να τον συστησει.
ολα τα αλλα που γραφονται καιρο τωρα για τον τροπο προσεγγισης καποιας απο την παρεα λοιπον ειναι παραφιλολογιες για μενα.
αυτα.
αρχισες τα προ μιλφ γιγαντα??
ηταν μια περιοδος που ειχα ξεμεινει απο πιπινια ρε φιλε.
επειτα δεν ξεφυγα παρα πολυ απο τα στανταρ μου
Περιεγραψα μια ορθοδοξη διαδικασια με την οποια καποιο νεο μελος θα βγαλει ακρη,εαν δεν εχει φιλους εδω, και στην αρχη τα κοριτσια βασιζονταν στη ΣΒΕΤΑ τωρα οσο περναει ο καιρος ,και μεγαλωνει ο κυκλος γνωριμιων και ξεψαρωνουν οι κοπελες τα πραγματα γινονται οπως τα λες, πχ εγω για να δω τη Βαλερια πρωτα ρωτησε τη ΣΒΕΤΑ για μενα και μετα ηρθε.δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε.
δεν ξερω ποιες εχουν ή δεν εχουν προφιλ στο μαμπα (εγω δεν εχω) αλλα το αρχικο κονε μου το εκανε εγκυρος συναδελφος απο δω -και τον ευχαριστησα και δημοσια και με πμ- και μου εδωσε το τηλεφωνο της Νικολ,η οποια ζητησε επιβεβαιωση για μενα απο τον ιδιο και πολυ καλα εκανε. μετα αφου την ειδα,η ιδια μου ειπε και για τις αλλες και τις πηρα. οχι ολες βεβαια.
τη Σβετ ΔΕΝ την πηρα γιατι απλα δεν μου αρεσει. αρα δεν πρεπει υποχρεωτικα να πηδηξει καποιος τη Σβετ για να παρει ινφο και για τις αλλες οπως λες.
ολα τα αλλα που γραφονται καιρο τωρα για τον τροπο προσεγγισης καποιας απο την παρεα λοιπον ειναι παραφιλολογιες για μενα.
αυτα.
Περιεγραψα μια ορθοδοξη διαδικασια με την οποια καποιο νεο μελος θα βγαλει ακρη,εαν δεν εχει φιλους εδω, και στην αρχη τα κοριτσια βασιζονταν στη ΣΒΕΤΑ τωρα οσο περναει ο καιρος ,και μεγαλωνει ο κυκλος γνωριμιων και ξεψαρωνουν οι κοπελες τα πραγματα γινονται οπως τα λες, πχ εγω για να δω τη Βαλερια πρωτα ρωτησε τη ΣΒΕΤΑ για μενα και μετα ηρθε.
δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε.
αυτα.
αρχισες τα προ μιλφ γιγαντα??
ασε αυτη θα την μοιραζομαι εγω με τον Jimy δεν χωραει άλλος.Τζίμμυ φυλάξου!!! Αυτός έτσι όπως πάει θα σου φάει και την ....Λίλη!!!
Τζίμμυ φυλάξου!!! Αυτός έτσι όπως πάει θα σου φάει και την ....Λίλη!!!
Καλησπέρα και σε σένα φιλαράκι
Αύριο σε κόβω για κάνα μασαζάκι να ξεπιαστείς λίγο... ;)
Βασικα για να πω κι εγω τη γνωμη μου, είναι με ποιο "καταλληλο" προσωπο θα ΄χεις τη πρωτη επαφη, και μετα όλα παιρνουν το δρομο τους.....οκ δεν διαφωνω αλλα απλα ηθελα να επισημανω και καποιο αλλο τροπο.
παντα υπαρχουν επιλογες φτανει να ψαχτει καποιος.
να εισαι καλα.
μεγαλωνει η ομαδα?Φίλοι και συναγωνιστές ... έχει ακόμα πολύ ψωμί η ομάδα των 5,6 7 κτλ κοριτσιών . .. υπομονή!!