steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
εγω κουμπαρος ;)
χαχαχαχα !! ετσι ετσι ..για γαμπροs δεν το βλεπειs ε?? χαχαχα!!!
εγω κουμπαρος ;)
με 1.60,38αρα κ φρύδι σχήμα ΝΙΚΕ δε πρόκειται ντεβουσκα! JUST DO IT!Το κοριτσι θελει να παντρευτει "και μαλιστα πολυ" ....αντε ρε σειs τι καθεστε ...!!!!
...
χαχαχαχα !! ετσι ετσι ..για γαμπροs δεν το βλεπειs ε?? χαχαχα!!!
με 1.60,38αρα κ φρύδι σχήμα ΝΙΚΕ δε πρόκειται ντεβουσκα! JUST DO IT!
τελικα εβγαλε κανεις ακρη γιατι εμενα με γειωσε κανονικα
τελικα εβγαλε κανεις ακρη γιατι εμενα με γειωσε κανονικα
στην αρχη μου εστειλε μηνυμα αλλα μετα οταν μπηκα στο ψητο δεν απαντησεΚ δεν εισαι μονος >
στην αρχη μου εστειλε μηνυμα αλλα μετα οταν μπηκα στο ψητο δεν απαντησε
φιλε εμενα μου εστειλε τα παντα ολα και μιλησαμε καλη ειναι θελει και το ειπαπαραπανω 80 Ε και 100 για κουλουρι αν σε ενδιαφερει να σε ενημερωσω σε κατι πες μου . Παντως δεν την εχω παρει για υπηρεσιεςστην αρχη μου εστειλε μηνυμα αλλα μετα οταν μπηκα στο ψητο δεν απαντησε
αν εχεισ τηλεφωνο στειλε μου να κανονισω αν καποιος την εχει παρει ας μας πει εντυπωσεις να ξερουμεφιλε εμενα μου εστειλε τα παντα ολα και μιλησαμε καλη ειναι θελει και το ειπαπαραπανω 80 Ε και 100 για κουλουρι αν σε ενδιαφερει να σε ενημερωσω σε κατι πες μου . Παντως δεν την εχω παρει για υπηρεσιες
Ναι ας πει καποιος εντυπωσεις)αν εχεισ τηλεφωνο στειλε μου να κανονισω αν καποιος την εχει παρει ας μας πει εντυπωσεις να ξερουμε
Ναι ας πει καποιος εντυπωσεις)
εμενα μου ζήτησε 80 με κουλουρι. Της έκανα προταση δια 60 και μου ειπε ευγενικα αντίο...φιλε εμενα μου εστειλε τα παντα ολα και μιλησαμε καλη ειναι θελει και το ειπαπαραπανω 80 Ε και 100 για κουλουρι αν σε ενδιαφερει να σε ενημερωσω σε κατι πες μου . Παντως δεν την εχω παρει για υπηρεσιες
Δεν ξερω ρε boys, αλλα αυτο με τα 100αρια εχει παραγινει)Ζητησε 100 € και μου φανηκε περπατημένη πολυ την ξέρει κάποιος??
Ολο νεα φυντανια μπαινουν στο συστημα..
Capital control παίχτες μου! Κανείς να μην παίρνει κάποια που ζητάει πάνω από 80.Δεν ξερω ρε boys, αλλα αυτο με τα 100αρια εχει παραγινει)
Σαν μαρουλοφυλλα που λεγανε και παλια
Και ειναι υποτιθεται ανεξαρτητες και amateurs..ελεος δηλαδη!
Λεει τωρα 100 και αμα πιασει ,Δεν ξερω ρε boys, αλλα αυτο με τα 100αρια εχει παραγινει)
Σωστο,παιζει κ παζαρεμα, "διαπραγματευση"Λεει τωρα 100 και αμα πιασει ,
βλαμμενη ειναι οτι θελει ζηταει. Εμενα ειπε 80 σε φιλο μου 70. τρελλοκομειο εχουν γινει τα κοριτσια του mambaΔεν ξερω ρε boys, αλλα αυτο με τα 100αρια εχει παραγινει)
Και δεν λεει κ τιποτα η συγκεκριμενη..απο εμφανιση εννοωβλαμμενη ειναι οτι θελει ζηταει. Εμενα ειπε 80 σε φιλο μου 70. τρελλοκομειο εχουν γινει τα κοριτσια του mamba