jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
παίκτη ακόμα δεν έχω παει, αλλα οι φωτός δείχνουν μια άκρως σεξουαλικη καθαρή γυναίκα με βυζους για γουστα
Ετσι ετσι
παίκτη ακόμα δεν έχω παει, αλλα οι φωτός δείχνουν μια άκρως σεξουαλικη καθαρή γυναίκα με βυζους για γουστα
H ivanka ειναι παρα πολυ καλο εργαλείο συναγωνιστες
Τζιμι ντουρασελ που λενε εκει που σταματαμε συνεχίζει να σε ικανοποιειΕτσι ετσι
Τζιμι ντουρασελ που λενε εκει που σταματαμε συνεχίζει να σε ικανοποιει
Ναι, ξερεις μετα το μινι εγκεφαλικο που επαθα οταν τις ειδα ..ατονησε και η μνημη μου!H ιδια ποιο παλια..Αφου την πηρεσ δε θυμασε???
Στα νιάτα της ηταν γυναικάρα ακόμη είναι δηλαδή με βυζάρες και κωλάρα...εγώ που συναντήθηκα μαζί της ,είδα στο πρόσωπο μια ταλαιπωρημένη γυναίκα ,η οποία ξαναμπαίνει στο χώρο μετά από πολύ καιρό , μου είπε την ιστορία της ζωής της....σε σύγκριση με σβετλάνα θα επιλέξω σβετλάνα....H ivanka ειναι παρα πολυ καλο εργαλείο συναγωνιστες
δεν εφυγε ποτε,ανανεωνει το πελατολογιο της απο εδω μεσα μεσω μαμπαξαναμπαίνει στο χώρο μετά από πολύ καιρό
Στα νιάτα της ηταν γυναικάρα ακόμη είναι δηλαδή με βυζάρες και κωλάρα...εγώ που συναντήθηκα μαζί της ,είδα στο πρόσωπο μια ταλαιπωρημένη γυναίκα ,η οποία ξαναμπαίνει στο χώρο μετά από πολύ καιρό , μου είπε την ιστορία της ζωής της....σε σύγκριση με σβετλάνα θα επιλέξω σβετλάνα....
πολυ καλες και διαφορετικες και γενικα τιμιες και πολυ καλες επιλογεςκαλες κ οι δυο
πολυ καλες και διαφορετικες και γενικα τιμιες και πολυ καλες επιλογες
το χω ξαναγραψει ποτε δεν απαντα
απανταει και παρα απανταει!τσεκαρισμενο οχι μονο απο 1 προφιλ!!!
απλα ηξερε καποιος κατι παραπανω...
ωστε να συντομευα το ψησημο ))))
δικά της είναι ολοζώντανα....αυτη την φωτο στελνει,δεν ξερω αν ειναι δικια της..
φιλε δεν την εχω παρει ζηταει 80 ΕΥΡΟ για μια ωρα και 100 με κουλουρι σισαμενιοαπανταει και παρα απανταει!τσεκαρισμενο οχι μονο απο 1 προφιλ!!!
απλα ηξερε καποιος κατι παραπανω...
ωστε να συντομευα το ψησημο ))))
φιλε δεν την εχω παρει ζηταει 80 ΕΥΡΟ για μια ωρα και 100 με κουλουρι σισαμενιο