pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
ρε γαμω τα κομμωτήρια μου! Αφού στα έχω πει κ σενα τι σκατα ρωτάς;τζιμακο εγραψες για βυζαρες(?).....μεγεθος?...
ρε γαμω τα κομμωτήρια μου! Αφού στα έχω πει κ σενα τι σκατα ρωτάς;τζιμακο εγραψες για βυζαρες(?).....μεγεθος?...
φφφφφφφ.....εγω θελω και αλλα κομμωτηρια.οκ?...ετσι ακριβως,και βεβαιως.ρε γαμω τα κομμωτήρια μου! Αφού στα έχω πει κ σενα τι σκατα ρωτάς;
100 % ΔΙΚΉ ΤΗΣαυτη την φωτο στελνει,δεν ξερω αν ειναι δικια της..
αυτη την φωτο στελνει,δεν ξερω αν ειναι δικια της..
100 % ΔΙΚΉ ΤΗΣ
....η γιαγια...
Προς ενημέρωση, έχει δικό της χώρο στον Πειραιά , μία φορά 30Ε τα πάντα όλα εκτός anal, και 50Ε για μια ώρα τα πάντα εκτός πόρτας, μετά της 7 το απόγευμα βολεύετετο μωρό........
....η γιαγια...
εχει γραφτει οτι εχει βυζαρες παντως...Καλοδιατηρημένη για την ηλικία της αλλά γιαγιά ρε. Gilf και κάτι περισσότερο...
Ρε ειναι μια χαρά η θείτσα! Δρακουμέλ μήπως κάπου έγραψες λάθος τα προγράμματα; Λες 30 φουλ εκτός αναλ κ μετα 50 φουλ παλι εκτός πόρτας...
παίκτη ακόμα δεν έχω παει, αλλα οι φωτός δείχνουν μια άκρως σεξουαλικη καθαρή γυναίκα με βυζους για γουσταΓια πες εντυπώσεις φίλε. Λέω να πάω καταδρομική . Αξίζει ?
φιλε καλη ειναι απλα οπως ειχα πει σε όλους οτι την παζαρευεις καλό ειναι να πεις απο την αεχη τι θες και θα το κανεται.παίκτη ακόμα δεν έχω παει, αλλα οι φωτός δείχνουν μια άκρως σεξουαλικη καθαρή γυναίκα με βυζους για γουστα
μαλλον θελει να πει 30 μια πιστολια 50 δυοΡε ειναι μια χαρά η θείτσα! Δρακουμέλ μήπως κάπου έγραψες λάθος τα προγράμματα; Λες 30 φουλ εκτός αναλ κ μετα 50 φουλ παλι εκτός πόρτας...
οχι φιλε δεν εχει τετοια απλα δεν της αρεσει πολυ το πισω το κανει βεβαια πρεπει να της πεις θα σου δωσω 50 αλλα θα πηδησω 2 φορες με κόλο η 40 ας πουμε και θα γαμησω 2 φορες το θετικο ειναι οτι πας σπιτι τηςμαλλον θελει να πει 30 μια πιστολια 50 δυο
H ιδια ποιο παλια..Αφου την πηρεσ δε θυμασε???Εμενα παντως η Ιβανκα αυτην μου εστειλε)