giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Δεν μου απανταει..αυτη την δοκιμασε κανεις?
Δεν μου απανταει..αυτη την δοκιμασε κανεις?
Ποτε γυρισανε οι κορασιδες ????javascript:void(0);Μιας και αποφάσισα γι' αυτή τη φορά τουλάχιστον να μη ρισκάρω και να μη ξανοιχτώ σε νέες γνωριμίες, έκανα σήμερα επαναληπτική συνάντηση με την Λίλια που ήταν το ίδιο πετυχημένη με την πρώτη. Έχω γράψει ήδη κριτική, οπότε δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πρόκειται για γυναίκα της διπλανής πόρτας, αλλά νόστιμη και φρέσκια. Με μένα ήταν γλυκειά, ήρεμη και καβλιάρα ταυτόχρονα, αλλά πάει όπως την πας. Και το βασικότερο: χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης και πίεσης, όπως και στη 1η συνάντησή μας, οπότε το γλυκό έδεσε όμορφα κι ωραία. Θέλω να πιστεύω ότι είναι από εκείνες τις περιπτώσεις cg που η ποιότητα των υπηρεσιών τους παραμένει σταθερή και καλή, σε αντίθεση με αρκετές άλλες που ενώ στην αρχή ξεκινάνε πολύ δυνατά, από το 2ο ραντεβού και μετά κάνουν το λάθος να σε θεωρούν δεδομένο ως πελάτη τους και οι υπηρεσίες τους φθίνουν ποιοτικά σε σχέση με την πρώτη φορά. Τα παραδείγματα αυτού του είδους είναι για τον καθένα από εμάς πιστεύω πολλά.
παίζει ρόλο, σημασία έχει ότι πλέον όλες είναι εν δράση.Ποτε γυρισανε οι κορασιδες ????javascript:void(0);
κάποιο ling και για εμάς που δεν ξέρουμε ?παίζει ρόλο, σημασία έχει ότι πλέον όλες είναι εν δράση.
κατ αρχήν από τα βασικά έχεις mamba, στη συνέχεια πες τι είδους link θέλεις για να βοηθήσουμε, όχι γενικότητες.κάποιο ling και για εμάς που δεν ξέρουμε ?
Με το καλημέρα που της είπα έφαγα μπλοκ. Εσύ έχεις μιλήσει μαζί της;αυτη την δοκιμασε κανεις?
η κυρια δεν παιζη ;) μιλησα μαζι της ευγενικα ;) γνωριμια ψαχνει ....Με το καλημέρα που της είπα έφαγα μπλοκ. Εσύ έχεις μιλήσει μαζί της;
Και το σεξ γνωριμία είναιη κυρια δεν παιζη ;) μιλησα μαζι της ευγενικα ;) γνωριμια ψαχνει ....
με αλλο τροπο προσεγγισης ναι ;)Και το σεξ γνωριμία είναι
quote author=gregory35 notid=90355 link=topic=111553.msg8086144#msg8086144 date=1515751262]η κυρια δεν παιζη ;) μιλησα μαζι της ευγενικα ;) γνωριμια ψαχνει ....
ειδες αρα η κυρια ειναι επιλεκτικη ...σωστος ο συναγωνιστηςEμενα μου ειπε για σεξεμενα μου ειπε για σεξ,70 ευρω φουλ,αλλα οτι θελει τα λεφτα προκαταβολικα,εξω αμα συναντηθουμε,τηλεφωνο δεν μου εδωσε,ηθελε πρωτα το δικο μου..οταν ρωτησα περιοχη κλπ,μου απαντησε ξερα,μην ρωταω πολλα...
Προσεξτεεεεεεε !. Η κυρια ειναι μουτρο . Ψαχνει τα τηλεφωναειδες αρα η κυρια ειναι επιλεκτικη ...σωστος ο συναγωνιστης
Και το σεξ γνωριμία είναι
Θα κάνω και εγώ μια επαφή να δούμε τι ψάρια πιάνει!Με το καλημέρα που της είπα έφαγα μπλοκ. Εσύ έχεις μιλήσει μαζί της;
Έχεις πάρει πάνω από 2 φορές γιατί έχω την εντύπωση ότι χαλαρώνει μετά από 2-3 ραντεβού
Δεν ξέρω τι καί πως γίνεται μέ εσάς, μέ εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη.Το "χαλαρώνει" το εννοείς μάλλον με την αρνητική έννοια εσύ, ότι δηλ. παύει να είναι τόσο δοτική και θερμή ή κάπως έτσι, σωστά;
Δεν ξέρω τι καί πως γίνεται μέ εσάς, μέ εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη.
Eγω τηs εχω στειλει εδω και αρκετεs μερεs ενα μνμ. καθολου προσβλητικο και με κανενα υπονοουμενο για ραντεβου με δωρακι ...δεν απαντησε ποτε ...ετσι λοιπον την μπλοκαρα εγω ....χαχαχα !!! ρε ουστ με το καθε τεμαχιο ...αυτα !!!