jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν?
Αν θυμαμαι εχει αναφερθει πριν λιγο καιρο
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν?
Αν θυμαμαι εχει αναφερθει πριν λιγο καιρο
Παντως σε προσπαθεια που εκανα παλιότερα απεφυγε να απαντήσει σε καποια πραγματα οποτε δεν συνεχισα μαζί της.Εμένα μου είπε ότι μένι Θεσσαλονίκη, αν και στο προφίλ της λέει Αθήνα...
Σημερινη συναντηση στο μπιλ με βαλερια απο προσωπο σκιζει για τα γουστα μου βυζια αν και λιγο πεσμενα φοβερα αυτες οι θηλες τρελα τωρα στην κοιλια εχει κατι ζαρωματακια εμενα δεν με ενοχλουν καθολου τωρα στα του αγωνα η πιπα της ειναι για σεμιναριο πολυ καλο κωλαρακι σφιχτο που το δινει απλοχερα γενικα κανει τα παντα δεν δυσαρεστηθηκα πουθενα σιγουρα θα κανω επαναληπτικο αγωνα η κοπελα κινειται σε gfe ρυθμους και δινει γλωσσοφιλα καργα..Υγ για τον φιλο μου τον σωτηρη ξερει αυτος φιλε μιας και εχεις παθος με το cim σε ενημερωνω φιλε η κοπελα τα παιρνει στο στομα και γουσταρει!!!
Για ποια μιλάμε γιατί άλλα ονόματα γράφουν στο προφίλ τουςΣημερινη συναντηση στο μπιλ με βαλερια απο προσωπο σκιζει για τα γουστα μου βυζια αν και λιγο πεσμενα φοβερα αυτες οι θηλες τρελα τωρα στην κοιλια εχει κατι ζαρωματακια εμενα δεν με ενοχλουν καθολου τωρα στα του αγωνα η πιπα της ειναι για σεμιναριο πολυ καλο κωλαρακι σφιχτο που το δινει απλοχερα γενικα κανει τα παντα δεν δυσαρεστηθηκα πουθενα σιγουρα θα κανω επαναληπτικο αγωνα η κοπελα κινειται σε gfe ρυθμους και δινει γλωσσοφιλα καργα..Υγ για τον φιλο μου τον σωτηρη ξερει αυτος φιλε μιας και εχεις παθος με το cim σε ενημερωνω φιλε η κοπελα τα παιρνει στο στομα και γουσταρει!!!
αδερφε μου μεσω σβετ την πηρα εγω δεν εχω το λινκ της οποιος θελει ινφο δινει η σβετ απλοχερα να ειναι καλα η κοπελα με τον ωραιο κυκλο τηςΣωστος
Βαλε κ ενα λινκ αν γινεται
αδερφε μεσω σβετ πηρα δεν ξερω ονομα στο μαμπαΓια ποια μιλάμε γιατί άλλα ονόματα γράφουν στο προφίλ τους
αδερφε μου μεσω σβετ την πηρα εγω δεν εχω το λινκ της οποιος θελει ινφο δινει η σβετ απλοχερα να ειναι καλα η κοπελα με τον ωραιο κυκλο της
νομιζω στο μαμπα ειναι σαν ΛΙΝΑ η Βαλέρια ειναι παρα πολύ καλή ειχα συναντηση πριν απο λίγο πραγματικα σε όλα καλή και χωρις ρολόι αγίζει το 60 αρι η το 80 αρι αναλογα . Τώρα παιδες αν θελεται επικοινωνια οπως ειπαν και οι αλλοι συναγωνιστες η απο την ΣΒΕΤΑ η σαν ΛΙΝΑ να σας το δώσει η ίδια . Θέλω να σας ενημερώσω οτι οι φωτο λίνα ειναι φαικ γιατι η κοπέλα καπου φοβάται.Για ποια μιλάμε γιατί άλλα ονόματα γράφουν στο προφίλ τους
νομιζω στο μαμπα ειναι σαν ΛΙΝΑ η Βαλέρια ειναι παρα πολύ καλή ειχα συναντηση πριν απο λίγο πραγματικα σε όλα καλή και χωρις ρολόι αγίζει το 60 αρι η το 80 αρι αναλογα . Τώρα παιδες αν θελεται επικοινωνια οπως ειπαν και οι αλλοι συναγωνιστες η απο την ΣΒΕΤΑ η σαν ΛΙΝΑ να σας το δώσει η ίδια . Θέλω να σας ενημερώσω οτι οι φωτο λίνα ειναι φαικ γιατι η κοπέλα καπου φοβάται.
Γι αυτή μιλάμε δηλαδή, αν κατάλαβα καλάνομιζω στο μαμπα ειναι σαν ΛΙΝΑ η Βαλέρια ειναι παρα πολύ καλή ειχα συναντηση πριν απο λίγο πραγματικα σε όλα καλή και χωρις ρολόι αγίζει το 60 αρι η το 80 αρι αναλογα . Τώρα παιδες αν θελεται επικοινωνια οπως ειπαν και οι αλλοι συναγωνιστες η απο την ΣΒΕΤΑ η σαν ΛΙΝΑ να σας το δώσει η ίδια . Θέλω να σας ενημερώσω οτι οι φωτο λίνα ειναι φαικ γιατι η κοπέλα καπου φοβάται.
ναι φιλε μου γι αυτη αλλα σου ειπα οτι η φωτο ειναι φαικ θα της ζητήσεις φωτό αν εχεις επικοινωνια και θα σου στείλη αν σου αρεσει πας αν οχι ακολουθεις αλλα μονοπατια
Μια παλια φωτογραφια πανω σ ενα μηχανακι σου λεει τιποτε ?
αληθινη φωτο είναι αυτή με την θαλασσα..Μια παλια φωτογραφια πανω σ ενα μηχανακι σου λεει τιποτε ?
Α γεια σουΜια παλια φωτογραφια πανω σ ενα μηχανακι σου λεει τιποτε ?
Όχι. Δε μου λέει τίποτα.Μια παλια φωτογραφια πανω σ ενα μηχανακι σου λεει τιποτε ?
Η πρωην βαρια η καπως ετσι φιλε;;; αν ειναι αυτη εχασε καποια κιλακια,Μια παλια φωτογραφια πανω σ ενα μηχανακι σου λεει τιποτε ?