erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ότι ζηταει ένα χιλιαρικο. Δεν διευκρίνισε αν είναι για εβδομαδα , για μηνα ή χιλιες σφαλιαρεςΞέρουμε τίποτα για την δεσποινίς..?
Ότι ζηταει ένα χιλιαρικο. Δεν διευκρίνισε αν είναι για εβδομαδα , για μηνα ή χιλιες σφαλιαρεςΞέρουμε τίποτα για την δεσποινίς..?
Καλα, άσε τι σου λέει γιατί ειναι κ λιγο ραντανπλαν η κυριουλα στη συνεννόηση. Γαμιεται με ένα 50κο κ νομίζω δινει κ κωλο αποτι έχουν γράψειΕχει γραφτεί και προηγουμένως κάτι γι αυτήν αλλά λέω να ξαναρωτήσω γιατί σ εμένα λεει οτι δεν είναι του θέματος..
Τι παίζει;
Στο 50αρικο γράφτηκε νομίζω..
Λεπτομέρειες υπάρχουν;
ok
Να μπω κατευθείαν στο ψητό δλδ;
Btw τώρα μιλουσα και μ αυτό:
Ζητάει 200 για μια ώρα (200 να ναι οι ώρες τις), δίνει τηλέφωνο και φώτο αλλά εκτός τους οτι παραείναι ακριβή δεν είναι και του γούστου μου..
Κάθε φορά που τη βλέπω στη φωτογραφία της με τρομάζει. Μου θυμίζει τον κακό εξωγηινο από του άντρες με τα μαύρα
Ξέρουμε τίποτα για την δεσποινίς..?
Εχει γραφτεί και προηγουμένως κάτι γι αυτήν αλλά λέω να ξαναρωτήσω γιατί σ εμένα λεει οτι δεν είναι του θέματος..
Τι παίζει;
Στο 50αρικο γράφτηκε νομίζω..
Λεπτομέρειες υπάρχουν;
ωραίος! Για πες, ειναι γαμευσιμη για ένα 20κο;ΘΑ την βρεις κωνσταντινουπωλεως 166β πρωινη βαρδια
ναι φιλε μου βγάζει μια ανωμαλία για πολύ ξύλο εν ώρα σεξουαλικού ξεφτιλίσματοςΒουνό ολόκληρο είναι αυτή ρε pilo
ωραίος! Για πες, ειναι γαμευσιμη για ένα 20κο;
ψυχασθενεια!!!!!αν την εχει παρει καποιος ασ πει
ωραίος! Για πες, ειναι γαμευσιμη για ένα 20κο;
Ότι ζηταει ένα χιλιαρικο. Δεν διευκρίνισε αν είναι για εβδομαδα , για μηνα ή χιλιες σφαλιαρες