[/quote
χαχαχαχαχα τι μαλάκας είσαι !!!!!!!
οκ για να πάρω θέση και να απαντήσω και στους φίλτατους brittania και gari - όχι δεν είμαι εκτελωνιστής και δεν σφραγίζω εισαγόμενα κρέατα
η εμπειρία μου στο παραπάνω θέμα έχει να κάνει με δύο "εισαγωγές"
, μία πέρυσι που μου βγήκε αρκετά καλή και σε τιμή σε σχέση με διάρκεια διαμονής και σε υπηρεσίες αστο πούμε έτσι.
Και μία φέτος που ενώ ήταν οικονομικότερη δεν μας βγήκε τοσο vfm σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες .... για να μην σας κουράζω μπαίνοντας σε λεπτομέρειες κλπ να πώ ότι όταν μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία υπάρχει ρίκσο .
Ρίσκο γιατί καταρχήν δεν ξέρεις τι θα σου εμφανιστει (γενικότερα) , ρίσκο γιατί και να οσυ εμφανιστεί ότι βλέπεις σε φωτο κλπ μπορεί να σου βγει κομοδίνο , ρίσκο γιατί μπορεί να είναι καμία ξενέρωτη και μη συννενοήσιμη ....
Ρίσκο πχ οπως αναφέρθηκε μπορεί να βγάλεις εισητήρια και να μην έρθει - ρίσκο γιατί μπορεί να στείλεις χρήματα για visa κλπ και να τα φάει (sos - μην το κάνετε)
Όλα τα παραπάνω παίζουν . και όπως έγραψε και ο achileas77 αν παίζει να έρθει κάποια μόνο για διακοπές χωρίς να ζητήσει κάτι, και αυτό παίζει - και μεταξύ μας αυτή θα είναι η πιο σίγουρη πως θα έρθει αλλά εκεί φίλε achilea θα χαλάσεις πολλά περισσότερα απο το να έχεις συζητήσει μαζί της και να έχει συμφωνήσει ότι θα πάρει τόσα ....
το καλύτερο έιναι να συζητήσεις για εισητήρια και για αμοιβή ημερήσια και από εκεί και πέρα στα αρχίδια σου τι θα κάνει που θα πάει τι θα φάει κλπ ...
αυτα ειχα να πω εγώ