gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Εχει κι αλλο προφιλ απ'οτι ειδα: Αν εχει δοκιμασει κανεις, ας πει τη γνωμη του..Γνωριζει καποιος για αυτην εδω..? Ειναι 44 και ας λεει 34 στο προφιλ..
Εχει κι αλλο προφιλ απ'οτι ειδα: Αν εχει δοκιμασει κανεις, ας πει τη γνωμη του..Γνωριζει καποιος για αυτην εδω..? Ειναι 44 και ας λεει 34 στο προφιλ..
ξέρεις αν μπορεί να εκδοθεί από την πρεσβεία της χώρας στην Ελλάδα?
Είναι μικρούλια και δεν καταλαβαίνουν. Τα συμπονώ. Τα κάνουν όλα μαζί. Duo!!!! Ουάου, που θα έλεγε και ένας μεγάλος υπουργός οικονομικών. Ζητάνε μόνο 130. Έχουν και χοτέλι δικό τους ( α ρε διαφήμιση), και δεν πληρώνεις δωμάτιο. Μετά ζήτησα να μάθω υπηρεσίες. anal (nο), cim (no), fk (no). Κατάλαβα ότι το η εμπειρία μαζί τους θα είναι μία ξαναζεσταμένη νερόβραστη σούπα, με αερόπιπες, τσιρίδες κλπ κλπ. Όπότε είπα να τις τρολάρω και τις πρότεινα να δώσω 60 γιούρια και για τις δυο μαζί. Και με μπλόκαραν...Τώρα περιμένω να ακούσω από αγαπούλη για το ηφαίστειο ηδονής που προσφέρουν αυτές οι δύο......
Μακρυά....απάτεώνες του κώλου!
δέχονται και με 100
Είναι μικρούλια και δεν καταλαβαίνουν. Τα συμπονώ. Τα κάνουν όλα μαζί. Duo!!!! Ουάου, που θα έλεγε και ένας μεγάλος υπουργός οικονομικών. Ζητάνε μόνο 130. Έχουν και χοτέλι δικό τους ( α ρε διαφήμιση), και δεν πληρώνεις δωμάτιο. Μετά ζήτησα να μάθω υπηρεσίες. anal (nο), cim (no), fk (no). Κατάλαβα ότι το η εμπειρία μαζί τους θα είναι μία ξαναζεσταμένη νερόβραστη σούπα, με αερόπιπες, τσιρίδες κλπ κλπ. Όπότε είπα να τις τρολάρω και τις πρότεινα να δώσω 60 γιούρια και για τις δυο μαζί. Και με μπλόκαραν...Τώρα περιμένω να ακούσω από αγαπούλη για το ηφαίστειο ηδονής που προσφέρουν αυτές οι δύο......
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι ελληνα. Ειδες τι τραβάνε οι δανειστες και η τροικα ? Κάθε ομοιοτητα με τον Κο Ελληνα είναι λαθος !! χαχαχαΕλληνα κάτι μου είχες πει πριν τις διακοπές του καλοκαιριού οτι θα μου έλεγες,αλλά με έγραψες....
Ρε φιλαρακο για μαλακες ψάχνεις ? Γραφτηκες χτες, μας πλασσαρεις μια ρωσσιδα θεια που ξερεις την ηλικια της και όλα της τα προφιλ και ψάχνεις ποιος την πηρε ? Συριζαιος εισαι ή πιο βλακας ?Εχει κι αλλο προφιλ απ'οτι ειδα: Αν εχει δοκιμασει κανεις, ας πει τη γνωμη του..
ερωτεύτηκε μην τον αποπαίρνειςΡε φιλαρακο για μαλακες ψάχνεις ? Γραφτηκες χτες, μας πλασσαρεις μια ρωσσιδα θεια που ξερεις την ηλικια της και όλα της τα προφιλ και ψάχνεις ποιος την πηρε ? Συριζαιος εισαι ή πιο βλακας ?
Καταρχην στο forum και στο site ειμαι χρονια τωρα, αλλα αναγκαστηκα να φτιαξω καινουριο account γιατι ειχε 1 θεμα το παλιο (κυριως διαβαζα, δεν πόσταρα..) Το 2ο προφιλ το πετυχα εντελως τυχαια σημερα (αν θες το πιστευεις, αν δεν θες στα @@ μου κιολας) και επειδη με ψηνει η συγκεκριμενη, ειπα να ρωτησω...Ρε φιλαρακο για μαλακες ψάχνεις ? Γραφτηκες χτες, μας πλασσαρεις μια ρωσσιδα θεια που ξερεις την ηλικια της και όλα της τα προφιλ και ψάχνεις ποιος την πηρε ? Συριζαιος εισαι ή πιο βλακας ?
Μπα ? Εχεις και τετοια ? προμοτορακι της πλακαςΚαταρχην στο forum και στο site ειμαι χρονια τωρα, αλλα αναγκαστηκα να φτιαξω καινουριο account γιατι ειχε 1 θεμα το παλιο (κυριως διαβαζα, δεν πόσταρα..) Το 2ο προφιλ το πετυχα εντελως τυχαια σημερα (αν θες το πιστευεις, αν δεν θες στα @@ μου κιολας) και επειδη με ψηνει η συγκεκριμενη, ειπα να ρωτησω...
Ελληνα κάτι μου είχες πει πριν τις διακοπές του καλοκαιριού οτι θα μου έλεγες,αλλά με έγραψες....
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι ελληνα. Ειδες τι τραβάνε οι δανειστες και η τροικα ? Κάθε ομοιοτητα με τον Κο Ελληνα είναι λαθος !! χαχαχα
εντάξειΠαραπονάκια? Κάνετε και παραπονάκια τώρα?
@Thiras και @brittania
Φίλοι μου έχω τρεξίματα πολλά και σοβαρά. Κάποιοι λίγοι γνωρίζουν. Δεν σας ξέχασα όπως και δεν ξέχασα και όλους τους υπόλοιπους.
Ελάτε σε σε πμ να δω τι μπορώ να κάνω για να μην έχετε παράπονα με τον γέρο Έλληνα, που αν μή τι άλλο, μόνο φιλότιμος είναι.
Την καλημέρα μου και λίγο υπομονή εάν δεν απαντήσω άμεσσα.
Εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα, για να τα λέμε που και που, να είσε καλά The_Greek.Παραπονάκια? Κάνετε και παραπονάκια τώρα?
@Thiras και @brittania
Φίλοι μου έχω τρεξίματα πολλά και σοβαρά. Κάποιοι λίγοι γνωρίζουν. Δεν σας ξέχασα όπως και δεν ξέχασα και όλους τους υπόλοιπους.
Ελάτε σε σε πμ να δω τι μπορώ να κάνω για να μην έχετε παράπονα με τον γέρο Έλληνα, που αν μή τι άλλο, μόνο φιλότιμος είναι.
Την καλημέρα μου και λίγο υπομονή εάν δεν απαντήσω άμεσσα.
Καμία σχεση man... αν ηθελα να προμοταρω θα εγραφα οτι και καλα πηγα μαζι της και ηταν super wow...Μπα ? Εχεις και τετοια ? προμοτορακι της πλακας
Για να το λες κάτι θα ξέρεις. Οπότε καλό είναι να ενημερώσεις να μην την πατήσουμε και εμείς.
Οπότε γνώμη μου είναι να μας πεις το σκηνικό που παίχτηκε ή τέλος πάντων εσύ τι ξέρεις και όχι του τύπου "άκουσα", "μου είπαν", κλπ.
την εχεις δωσει στεγνα κ περιμενεις να σου δωσει καποιος το τηλ της ή καποιο προφιλ της στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης.Καλημέρα παίδες. Παλιότερα (3-4 χρόνια πριν) γαμούσα αυτό το μιλφάκι
Κοντοπούτανο με δυνατό (πολύ δυνατό θα έλεγα) το πρωκτικό που έκανε. Μάλιστα την 5η ή 6η φορά που βρεθήκαμε (όλες ολυνυχτίες και όταν λέω ολυνυχτίες εννοώ από τις 1 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 8-9 το πρωί για να ρίξω και την πρωινή μου πούτσα) έκανε ακάποτο πρωκτικό (ναι ναι ξέρω) και μετά τον πίπωσε τρελλα (κοινώς πραγματικό ΑΤΜ ) Μετά λόγο δουλειάς στο εξωτερικό (όπου μου ξαναέκατσε πραγματικο ΑΤΜ με μιλφ ΦΙλιππινέζα) και προσωπικών θεμάτων (οι περισσότεροι έχουμε προσωπική ζωή και λίγο πολύ ψάχνουμε πλέον το κάτι εξτρα) χαθήκαμε. Παίχτηκε και μια μαλακία με το κινητό και έχασα το τηλέφωνό της. Μήπως το έχει κανένας;
Για να αποδείξω ότι δε λέω μαλακίες παλιότερα έμενε στη Ν. Φιλαδέλφεια και όχι στο Ηράκλειο που γράφει το προφίλ της και τη μάζευα από έναν δρόμο σχετικά κοντά στη Δεκελείας (ΑΕΚ ρε μουνιά) και τη πήγαινα σπίτι μου για τρελό γαμήση.
Όποιος το λοιπόν έχει πληροφορίες (δεν είμαι πλέον μέλος του μάμπα για ευνόητους λόγους) ας στείλει πμ.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ Το μάμπα έχει γεμήσει απ ότι βλέπω από προφίλ με μιλφ και προ γκιλφ αξιοφάγωτα. Αυτό το λέω από τις λίγες φωτό και προφίλ που μπορώ να δω.
πως ειναι το fuck off στα ρωσικά;σε εμένα μου είπε 140 για τις δυό τους,κι οταν απάντησα 70 έγραψε στα ρώσσικα fuck of και με μπλόκαρε...