siou111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 527
- Πόντοι
- 291
παντος καστανη ειναι....οχι καταξανθη
παντος καστανη ειναι....οχι καταξανθη
Εμενα μ ζητησε 300 για ..απροσδιοριστη ωρα κ προγραμα.
ρωτησε την αν εχει ρεστα απο 500αρικοΕμενα μ ζητησε 300 για ..απροσδιοριστη ωρα κ προγραμα.
Μαλλον ηθελε με τον τροπο αυτο να με γειωσει(!)
Εμενα μ ζητησε 300 για ..απροσδιοριστη ωρα κ προγραμα.
Μαλλον ηθελε με τον τροπο αυτο να με γειωσει(!)
Την συναντησες, όμορφη ή μπαζόλα ?
Πώς τα είδες?
400+ €οχι ισχυει!!! ειναι μια απ'τις πολλες που δεν ειναι τανες....αλλα αμα το φερεις ωραια οι περισσοτερες για δωρακια μπηκαν!!!
300 για 1 ολοκληρη νυχτα...με την εξοδο σας τα φαγητα σας τα ποτα σας....με καταληξη το υπολοιπο της νυχτας αγκαλια σε χοτελι....αφου δεν ειναι υποτιθετε τανα και ψανει για σχεση!
αντικειμενικα ...ωραια κοπελα τη λες 1.70 πραγματικο μετριο προσωπο...λεπτη αλλα νταρντανογυναικα με πολυ προστυχο συνολο...την λες και τσοντα στο δρομο...αφου σου βγαζει το '' μωρη τσοντα θα σε εσκιζα''...
26χρ δεν κανει βιζιτα λεει...κατι μεταξη σχεσης κ ελευθερης σχεσης ψαχνει...ουτε και η ιδια ξερει...γτ χωρισε απο σπονσορα τυπου ''σηκω κατσε...μη το ενα μη το αλλο''...οποτε ουτε ακριβως χοριγο ψαχνει για να νιωθει ελευθερη....
φυσικα γαμευσιμη για πολλους σας .....αλλα οχι για μενα!
αφου ειμαι του πιπινε και του σκιννυ....αλλα ειμαι σιγουρος οτι αμα σε γουσταρει...θα σε φαει( ο τροπος που σε κοιταει -σου μιλαει)....μιας και εγω της εκανα τελικα και γουσταρε να κλειστουμε σε δωματιο....κατι που τελικα δεν συνεβη!!!!
απλα εγινε οτι ειχα κανονισει.....γνωριμια κ-καφε για να δουμε και τη συνεχεια...οποτε για εσας ...καλη συνεχεια...ειναι θεμα προσωπικου γουστου αν σας αρεσει!
400+ €
Και να φαω ωρες στο μπλα μπλα κ στο γραψιμο.
Η διαφορα μονο στο οτι θα μπεις χερακι-χερακι στο χοτελι
Γιατι κ σε στουντιο να πας ,μιση ωρα θα γαμησεις ,μια μουναρα, χωρις ρισκο.
Και ολα αυτα αφιερωνοντας μια ωρα απο την ζωη σου κ 50€
Ε οχι
Δικαιωμα σου τυπεβλεπεις?
για αυτο γραφω .....ειναι θεμα προσωπικου γουστου-λογικης!!!
εσυ προτιμας στουντιο...που για μενα ειναι ταχυγαμια...οπως τα γκουντις....μπαινεις δαγκωνεις φευγεις...
εγω θα προτιμουσα να εδινα ...αντιθετα με εσενα τα 300για ολοκληρη τη νυχτα...χωρις να ειμαι ματσο' η ναμου περισσευουν καθ'οτι μισθωτος....και να εφευγα πραγματικα χορτατος....και με μια ''επαφη'' στην τσεπη....την οποια θα μπορουσα κ αργοτερα να εκμεταλευτο ισως τσαμπα αφου γουσταρε τελικα...η'ισως πολυ πιο φθηνα....εφοσον τελικα μου ''εκανε ''ομως
Δικαιωμα σου τυπε
Με +150€ παω ταυλανδη με επιστροφη .
Οχι παληκαρι μου, με παρεξηγησεςκαταρχην δεν σου την''μπηκα''...χαλαρωσε
επισηςκαι εγω εχω παει πουκετ...οποτε πες μου απο ποιο γραφειο ταξιδιωτικο παιρνεις τετοια τιμη τα ειστηρια...να παρω κ εγω....και μιλαω πολυ σοβαρα τωρα στειλε εδω η πμ το γραφειο....γτ εγω τα βρισκω 600-800 πηγαινε ελα!
Οχι παληκαρι μου, με παρεξηγησες
Εγω φιλικα σου ειπα την αποψη μου
Οπως φιλικος ειμαι με ολους.
Αν την παρεις τελικα καλα να περασεις.
Εγω δεν συμφωνω ουτε δινω τετοια ποσα.
Για ταυλανδη τιμες απο ιντερνετ.
Skyscanner κυριως
Παραθετω κ μια φωτο προχειρη κ ενδεικτικη στα 475€
Εγω ψαχνομαι απο γερμανια.
Πιστευω απο αθηνα ειναι τα ιδια η φτηνοτερα
πόσο στοιχίζει?
οχι ισχυει!!! ειναι μια απ'τις πολλες που δεν ειναι τανες....αλλα αμα το φερεις ωραια οι περισσοτερες για δωρακια μπηκαν!!!
300 για 1 ολοκληρη νυχτα...με την εξοδο σας τα φαγητα σας τα ποτα σας....με καταληξη το υπολοιπο της νυχτας αγκαλια σε χοτελι....αφου δεν ειναι υποτιθετε τανα και ψανει για σχεση!
αντικειμενικα ...ωραια κοπελα τη λες 1.70 πραγματικο μετριο προσωπο...λεπτη αλλα νταρντανογυναικα με πολυ προστυχο συνολο...την λες και τσοντα στο δρομο...αφου σου βγαζει το '' μωρη τσοντα θα σε εσκιζα''...
26χρ δεν κανει βιζιτα λεει...κατι μεταξη σχεσης κ ελευθερης σχεσης ψαχνει...ουτε και η ιδια ξερει...γτ χωρισε απο σπονσορα τυπου ''σηκω κατσε...μη το ενα μη το αλλο''...οποτε ουτε ακριβως χοριγο ψαχνει για να νιωθει ελευθερη....
φυσικα γαμευσιμη για πολλους σας .....αλλα οχι για μενα!
αφου ειμαι του πιπινε και του σκιννυ....αλλα ειμαι σιγουρος οτι αμα σε γουσταρει...θα σε φαει( ο τροπος που σε κοιταει -σου μιλαει)....μιας και εγω της εκανα τελικα και γουσταρε να κλειστουμε σε δωματιο....κατι που τελικα δεν συνεβη!!!!
απλα εγινε οτι ειχα κανονισει.....γνωριμια κ-καφε για να δουμε και τη συνεχεια...οποτε για εσας ...καλη συνεχεια...ειναι θεμα προσωπικου γουστου αν σας αρεσει!
για τη visa ρωτάω όχι για τα παρελκόμεναΜπορεί να φτάσει και κανα 400αρι το μαλλί ...
για τη visa ρωτάω όχι για τα παρελκόμενα
ξέρεις αν μπορεί να εκδοθεί από την πρεσβεία της χώρας στην Ελλάδα?Visa έως 100 ...