TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
θελει 150 1 ωρα χωρις λοκω
τασο,πεστης,οτι το πεσιμο απο το καλαμι,μπορει να τις στοιχισει..θελει 150 1 ωρα χωρις λοκω
της ειπα να φτιαξουμε λιγο την τιμη και κανει το κουνελι δεν απαντατασο,πεστης,οτι το πεσιμο απο το καλαμι,μπορει να τις στοιχισει..
Εμένα μου απάντησε ότι αν μου φαίνονται πολλά τα 150€ να μην της ξαναγράψω γιατί έχει και δουλειές...της ειπα να φτιαξουμε λιγο την τιμη και κανει το κουνελι δεν απαντα
της εκανα μολις προταση στα 100 και πηρα ενα ωραιοτατο ΟΧΙ σαν του μεταξαΕμένα μου απάντησε ότι αν μου φαίνονται πολλά τα 150€ να μην της ξαναγράψω γιατί έχει και δουλειές...
βλακεια...επρεπε να της πεις,100,και το χοτελ,το πληρωνεις εσυ.της εκανα μολις προταση στα 100 και πηρα ενα ωραιοτατο ΟΧΙ σαν του μεταξα
ψωνια ρε βεβαια μπορει να βρεθουν καποιοι που θα τα ριξουν σιγουραβλακεια...επρεπε να της πεις,100,και το χοτελ,το πληρωνεις εσυ.
ψωνια ρε βεβαια μπορει να βρεθουν καποιοι που θα τα ριξουν σιγουρα
]
Καλά... είσαστε πολύ π@π@ρες..!!
Δεν δώσατε στο κορίτσι 300άρες για 30 λεπτά και πέσατε στα 100άρικα το δύωρο. Το διέγραψε το προφίλ της. Τι καταλάβατε???
ΒΡΕ ΟΥΣΤ έπρεπε να της πείτε..!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ..!!
Τι γνωριζουμε για την κορασιδα? ]
Εμείς πολλά... αν ανατρέξεις πίσω στο νήμα θα μάθεις και εσύ. ;)
1)
2)
3)
4)
5)
εγω παντως το λιθαρακι μου το εβαλα....Καλά... είσαστε πολύ π@π@ρες..!!
Δεν δώσατε στο κορίτσι 300άρες για 30 λεπτά και πέσατε στα 100άρικα το δύωρο. Το διέγραψε το προφίλ της. Τι καταλάβατε???
Αυτο εκανα σ ευχαριστω παντωςεγω παντως το λιθαρακι μου το εβαλα....
τωρα το καθε τσολι ημαρτον ε ;)Καλά... είσαστε πολύ π@π@ρες..!!