thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
το έχει πάρει κανείς?? απο φωτός στο βιμπερ που έστειλε δεν φαίνεται άσχημο....
το έχει πάρει κανείς?? απο φωτός στο βιμπερ που έστειλε δεν φαίνεται άσχημο....
σου έδωσε viber? Θα μου το στείλεις με πμ να το τσεκάρω;το έχει πάρει κανείς?? απο φωτός στο βιμπερ που έστειλε δεν φαίνεται άσχημο....
Οι φώτο που στέλνει στο Viber ειναι "καλλιτεχνικές", φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ, της ζήτησα μια όπως είναι τώρα για να κλείσω ραντεβού και δεν έστειλε, έστειλε μια σε κάποια παραλία από κάποτε και δεν είχε καμία σχέση με τις καλές της αλλά το θέμα είναι ότι προτίμησε να χάσει το ραντεβού παρά να στείλει μια τωρινή όπως ζήτησασου έδωσε viber? Θα μου το στείλεις με πμ να το τσεκάρω;
... ίσως γιατί θα το έχανε σίγουρα κ προτίμησε να το ρισκάρει . Ετοιμάζω κατούρημα,ποιος ειναι μαζι μου;Οι φώτο που στέλνει στο Viber ειναι "καλλιτεχνικές", φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ, της ζήτησα μια όπως είναι τώρα για να κλείσω ραντεβού και δεν έστειλε, έστειλε μια σε κάποια παραλία από κάποτε και δεν είχε καμία σχέση με τις καλές της αλλά το θέμα είναι ότι προτίμησε να χάσει το ραντεβού παρά να στείλει μια τωρινή όπως ζήτησα
μενα μου ειπε 150 /2 ωρες και τα κανει ΣΧΕΔΟΝ όλα χωρις αναλ. Ακομη περιμενω το ΣΧΕΔΟΝ τι είναι . Μαθανε πως πεινασαμε πλακωσε κι η Βενεζουελα.Από Αγ. Δομινικο που είναι και της μοδός τώρα τελευταία , 26 ετών τα κάνει όλα εκτός αναλ ... Και σε τιμή ευκαιρίας 300€ το δίωρο ... Εδώ γελάσαμε και της έγραψα ότι αν ρίξει την τιμή στο 1/3 , αρχίζουμε συζήτηση μετά την αποστολή φωτογραφιών και καληνύχτα .
Η απάντηση της ήταν ότι μπορεί να το κάνει 150 το δίωρο και εκεί έπεσε η δεύτερη καληνύχτα ...
Βασικά σε φωτό που εστείλε ωραίο μουτράκι αλλά έχει τα πιασίματάκια της ... Όποιος είναι λάτρης της σοκολάτας ας μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί αλλά έλεος μάγκες όχι πάνω από 100 ΤΟ ΔΙΩΡΟ ,!!!!!
μονο μια αξιζει απο το viber και αυτη πολυ φοτοσοπτο έχει πάρει κανείς?? απο φωτός στο βιμπερ που έστειλε δεν φαίνεται άσχημο....
εχει καταφερει καποιος να επικοινωνησει μαζι της?
Τα γραφεία ειναι ΠΑΝΤΟΥ ! Όπως και τα ΤΖΑΜΠΟ ένα πράγμα
ποια? ποια? να τη καυλαντισω!
Α καλά .......
Το ερώτημα ειναι ....
Τα γραφεία ψωνίζουν από το mamba ή
Στο mamba μπαίνουν τα γραφεία ;
Κάτι Σάν την κότα και το αυγό