xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
................... Από τις πούτσες στους στάβλους μπήκε στα σαλόνια ..................
................... Από τις πούτσες στους στάβλους μπήκε στα σαλόνια ..................
ξεκίνησα δυνατά!οσοι πιστοι προσελθετε
ξεκίνησα δυνατά!
Εμενα μου ειπε 150 χωρις κολαρακι. μαλλον καταλαβε ότι είμαι ομορφος !!!χαχαχα για να τσαταρει αυτη θέλει 200 € ....
ωπ!..πιτσαρια,αφεντικος.ξεκίνησα δυνατά!
..του επαγγελματος ειναι) μετα απο παζαρι μου ζητησε 100 (!) για φουλ εκτος αναλ
Ψάχνει για σοβαρή σχέση με Έλληνα και έχει πάρει πόζες σαν π...να στα βραχακια του Φλοίσβου. Δεν μπορώ να της στείλω λόγω φίλτρων που δεν πληρώ τα κριτήρια της. Ας ενημερώσει κάποιος πιο τυχερός
Παντως κριση -ξεκριση στην Ελλαδα, το 100ρικο το εχουν ολες για πλακα)..!!κ μαλιστα ανεξαρτητως ηλικιας κ εμφανισηςΕίναι ένα χρόνο εδώ... στριπ, βιζιτες, κωλόμπαρα, τα πάντα όλα...
Παντως κριση -ξεκριση στην Ελλαδα, το 100ρικο το εχουν ολες για πλακα)..!!κ μαλιστα ανεξαρτητως ηλικιας κ εμφανισης
Έχω ελ.σχεση με μια Ρωσίδα στριπτιζεζ και μου έλεγε πως υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ταριφων για τις Ρωσίδες που δουλεύουν στο χώρο του έρωτα. Είτε σε στριπτιτζαδικο είτε ως βίζιτα είτε σε στούντιο/μπουρδέλο το μίνιμουμ ημερομίσθιο/ταρίφα πρέπει να είναι 100€.
Στην Ιταλία είναι τα διπλάσια και στην Γερμανία τα τριπλάσια (300€).
Γενικά η χώρα μας παρά την κρίση τη θεωρούν μέτρια ως προορισμό εκδιδόμενων
Έχω ελ.σχεση με μια Ρωσίδα στριπτιζεζ και μου έλεγε πως υπάρχει ένας άγραφος κανόνας ταριφων για τις Ρωσίδες που δουλεύουν στο χώρο του έρωτα. Είτε σε στριπτιτζαδικο είτε ως βίζιτα είτε σε στούντιο/μπουρδέλο το μίνιμουμ ημερομίσθιο/ταρίφα πρέπει να είναι 100€.
Στην Ιταλία είναι τα διπλάσια και στην Γερμανία τα τριπλάσια (300€).
Γενικά η χώρα μας παρά την κρίση τη θεωρούν μέτρια ως προορισμό εκδιδόμενων