adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
την εχεις παρει τυπε?
την εχεις παρει τυπε?
Δεν αξίζει ???asteri asteri το fb της
Θα της στείλω μήνυμα να το αλλάξει σε " ναυάγιο ναυάγιο"
για τόσα λεφτά αυτο που βλεπω Οχι. Δεν έχω δει απο κοντά ούτε πρόκειταιΔεν αξίζει ???
...συνεχιζεις,τι παπαριες εσυ,βλεπω....asteri asteri το fb της
Θα της στείλω μήνυμα να το αλλάξει σε " ναυάγιο ναυάγιο"
Ελααααααααα λιγακιιιιιιιιιι
Όταν θα αρχίσει να πέφτει πείνα από Σεπτέμβρη και δεν θα έχει να φάει θα παρακαλάει για 80 γιούρια, 100 θέλει η κυρία για μία φορά συν 30 για πίσω κίνηση,μόλις απάντησα για 80, no bye....τελικά ποιοι τις καλομαθαίνουν νάξερα......εκτός αν εχει αδειάσει η αθήνα αφού είναι ολες στα νησιά,και όσες ειναι εδώ πουλάνε μούρη....
Τι να κανει κι αυτή . Ερχεται κάθε χρονο με άλλο ονομα κι ότι αρπαξει. Φετος ηρθε σαν Κατριν αλλα δεν της εκατσε. τωρα την λενε Μαρια, 100 θέλει η κυρία για μία φορά συν 30 για πίσω κίνηση,μόλις απάντησα για 80, no bye....τελικά ποιοι τις καλομαθαίνουν νάξερα......εκτός αν εχει αδειάσει η αθήνα αφού είναι ολες στα νησιά,και όσες ειναι εδώ πουλάνε μούρη....
λεει τιποτα?Τι να κανει κι αυτή . Ερχεται κάθε χρονο με άλλο ονομα κι ότι αρπαξει. Φετος ηρθε σαν Κατριν αλλα δεν της εκατσε. τωρα την λενε Μαρια
, 100 θέλει η κυρία για μία φορά συν 30 για πίσω κίνηση,μόλις απάντησα για 80, no bye....τελικά ποιοι τις καλομαθαίνουν νάξερα......εκτός αν εχει αδειάσει η αθήνα αφού είναι ολες στα νησιά,και όσες ειναι εδώ πουλάνε μούρη....
την είδα και εγώ πρόσφατα αλλά μόνο για face control. Ηλικιακά είναι 35+ με τα βίας 2αρακι και προσωπο μετριο, χρόνια στο κουρμπέτι. Εγώ προσωπικά με τα 80 + hotel που είπε ο Κ. Sakis1976, πολύ δύσκολα θα πήγαιναΌταν θα αρχίσει να πέφτει πείνα από Σεπτέμβρη και δεν θα έχει να φάει θα παρακαλάει για 80 γιούρια
Και σε μενα τα ιδια ειπε..την γειωσα κ της ειπα 80 φουλ) Δεν δεχθηκετην είδα και εγώ πρόσφατα αλλά μόνο για face control. Ηλικιακά είναι 35+ με τα βίας 2αρακι και προσωπο μετριο, χρόνια στο κουρμπέτι. Εγώ προσωπικά με τα 80 + hotel που είπε ο Κ. Sakis1976, πολύ δύσκολα θα πήγαινα
Ειναι ..η παλια Μαρλεν?Τι να κανει κι αυτή . Ερχεται κάθε χρονο με άλλο ονομα κι ότι αρπαξει. Φετος ηρθε σαν Κατριν αλλα δεν της εκατσε. τωρα την λενε Μαρια
Μαγος εισαι ?Ειναι ..η παλια Μαρλεν?
Μαγος εισαι?
Καλημερα, εγω την ειχα παρει μαλλον προπερσι, γτ ξεχναμε κιολας, ηταν καλη, 1.30 ωρα 150 ευρω, φουλ προγραμμα + αναλ, φιλια, τελειωμα στομα κλπ κλπΜεγάλη Καριόλα μάγκες αν είναι η μαρλεν Κατρίν , κλπ ... Κάθε χρόνο τα ίδια , με fake φωτογραφίες και το κόστος όπως της την βαρέσει ... Πέρυσι έπαιρνε 120 για φουλ μιάμιση η δυο ώρες ,....
Μαύρο για να βάλουν μυαλό
Μετα πηγε στην μεγαλη σχολη της ξεπετάς στην Φρατζη.Καλημερα, εγω την ειχα παρει μαλλον προπερσι, γτ ξεχναμε κιολας, ηταν καλη, 1.30 ωρα 150 ευρω, φουλ προγραμμα + αναλ, φιλια, τελειωμα στομα κλπ κλπ
Καλη εντυπωση εχω γενικα, καθαρη ηταν και περιποιημενη, μετα διαβασα κατι αρνητικα σχολια και δεν την ξαναπηρα.
Οντως απο εκει ο,τι εχω ψωνισει ειναι μαπα, με εξαιρεση ισως την ιδια την ..Κριστιν η οπως αλλιως λεγεται, το αφεντικο τελος παντων που απλα δεν ηταν κακη (πριν χρονια) κ ειχε συμπαθητικη τιμουλαΜετα πηγε στην μεγαλη σχολη της ξεπετάς στην Φρατζη.
Αν θυμαμαι καλα ηταν για μια πιστολιαΟντως απο εκει ο,τι εχω ψωνισει ειναι μαπα, με εξαιρεση ισως την ιδια την ..Κριστιν η οπως αλλιως λεγεται, το αφεντικο τελος παντων που απλα δεν ηταν κακη (πριν χρονια) κ ειχε συμπαθητικη τιμουλα