pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
ολος ο κοσμος! στειλε να σου κανει μασαζακι κ ενα καλο γαμησι,μπορεις!Γνωρίζει κάποιος για αυτό το τεμάχιο
δες κ εδω που εχει θεματακι για το κοριτσι
ολος ο κοσμος! στειλε να σου κανει μασαζακι κ ενα καλο γαμησι,μπορεις!Γνωρίζει κάποιος για αυτό το τεμάχιο
Τι περιμένεις και εσύ ; Κριτικές ;
Ενώ εσύ έχεις γεμίσει όλο κριτικές τα νήματα.
εγω ρε φιλε σε ρωταω 3 μηνες για Ντουβλη και με γραφεις στα αρχιδια σου....Αν με ρωτήσει κάποιος για κάτι που ξέρω θα πάρει τις info που θέλει.
Κριτικές όμως δεν γράφω για να μην λένε ότι είμαι προμότορας ή προωθώ ανταγωνίστριες.
μπα...αξιζει!
Και η Άλλα στην αρχη το ιδιο ελεγε....Και πολλες αλλες...Πως τις ριχνεις βρε αρχηγε?
Οταν την ειχα ρωτησει αν θελει δωρακι (πριν το βαλει πρωτη μουρη το κειμενο) μουχε απαντησει αρνητικα...εως που ειχε προσβληθει κιολας!
Και η Άλλα στην αρχη το ιδιο ελεγε....Και πολλες αλλες...
Αν θες κονε, μου λες...
Οχι οχι.
260? και συμπεριφορά κουκουρουκου?
Ασε που νηστευω....
όσο μου ζητάει 100 δεν τρώω!!!!την ''εφαγε'' κανεις συναδελφος ????? αξιζει ????? ή μαπα το καρπουζι ?????
Καλησπέρα στους παλαιούς και νέους συναγωνιστές ... αν και καιρό ανενεργός επίσημα , ανεπίσημα στο παρασκήνιο υπάρχω πάντα... λοιπόν η πληροφορία αφορά παλαιούς και όταν λέω παλαιούς εννοώ απο τους πρωτοσκαπανείς του μάμπα! Έπειτα απο κάμποσο καιρό ψησίματος κορασίδα επανέρχεται δειλά δειλά ξανά στον αγώνα... είμουν απο τους <<τυχερούς>> που τρώγαν όλον τον καιρό της επίσημης απουσιας της. Και αφού την ψήσαμε σιγά σιγά να χαρεί ο λαός.... επιθυμιά της κορασίδας να βρει τους παλαιούς γνωριμούς της και μονο ( για αρχη τουλαχιστον ;) ) οποτε οσοι θυμουνται αδύνατη με εφηβικό κορμί (μηδεν στηθος σχεδον ) με φουλ υπηρεσιες , μελαχροινο καρε μαλλι και ντροπαλο υφος. Χαρακτηριστικο επισης το αματουριστικο υφος αλλα και ντυσιμο. Ρωσσιδα. Οσοι θυμουνται με πμ για να παραπεμφουν στην κυρια... ευχαριατω κυριοι...
καποιοι ειπανε εδω μεσα μερικες σελιδες πισω οτι την καταφεραν θα την καταφερουν μαλλον στον υπνο τους το ειδαν κριμα να μην παιζη εχει ωραιο κορμι
Όχι παντα. Εγω μιλησα απλα δεν ταιριαζουν τα ωραρια μας . Παντως φαινεται κυρια όχι τσουλιΑυτό είναι το κακό.... ότι είτε απαντά αρνητικά, είτε μπλοκάρει.
Προσεχε καλα. Αυτή είναι η Μαρια η μαγδαληνη.Γνωρίζει κάποιος για αυτό το τεμάχιο
τι εγινε ρε? της εδωσες διαζυγιο?Καλησπέρα στους παλαιούς και νέους συναγωνιστές ... αν και καιρό ανενεργός επίσημα , ανεπίσημα στο παρασκήνιο υπάρχω πάντα... λοιπόν η πληροφορία αφορά παλαιούς και όταν λέω παλαιούς εννοώ απο τους πρωτοσκαπανείς του μάμπα! Έπειτα απο κάμποσο καιρό ψησίματος κορασίδα επανέρχεται δειλά δειλά ξανά στον αγώνα... είμουν απο τους <<τυχερούς>> που τρώγαν όλον τον καιρό της επίσημης απουσιας της. Και αφού την ψήσαμε σιγά σιγά να χαρεί ο λαός.... επιθυμιά της κορασίδας να βρει τους παλαιούς γνωριμούς της και μονο ( για αρχη τουλαχιστον ;) ) οποτε οσοι θυμουνται αδύνατη με εφηβικό κορμί (μηδεν στηθος σχεδον ) με φουλ υπηρεσιες , μελαχροινο καρε μαλλι και ντροπαλο υφος. Χαρακτηριστικο επισης το αματουριστικο υφος αλλα και ντυσιμο. Ρωσσιδα. Οσοι θυμουνται με πμ για να παραπεμφουν στην κυρια... ευχαριατω κυριοι...
ναι, θυμαμαι...Φίλτατε δεν την είχα ποτέ μόνιμη εσύ με ξέρεις είμαι δοκιμαστής... απλά ήθελε τον χρόνο της...απο τα καφεδάκια μας την παλεύω στην ειχα δειξει τοτε... καλημέρες...
Προσεχε καλα. Αυτή είναι η Μαρια η μαγδαληνη.
Καλησπέρα στους παλαιούς και νέους συναγωνιστές ... αν και καιρό ανενεργός επίσημα , ανεπίσημα στο παρασκήνιο υπάρχω πάντα... λοιπόν η πληροφορία αφορά παλαιούς και όταν λέω παλαιούς εννοώ απο τους πρωτοσκαπανείς του μάμπα! Έπειτα απο κάμποσο καιρό ψησίματος κορασίδα επανέρχεται δειλά δειλά ξανά στον αγώνα... είμουν απο τους <<τυχερούς>> που τρώγαν όλον τον καιρό της επίσημης απουσιας της. Και αφού την ψήσαμε σιγά σιγά να χαρεί ο λαός.... επιθυμιά της κορασίδας να βρει τους παλαιούς γνωριμούς της και μονο ( για αρχη τουλαχιστον ;) ) οποτε οσοι θυμουνται αδύνατη με εφηβικό κορμί (μηδεν στηθος σχεδον ) με φουλ υπηρεσιες , μελαχροινο καρε μαλλι και ντροπαλο υφος. Χαρακτηριστικο επισης το αματουριστικο υφος αλλα και ντυσιμο. Ρωσσιδα. Οσοι θυμουνται με πμ για να παραπεμφουν στην κυρια... ευχαριατω κυριοι...