jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
οκ προτιμω μιλφοδιδυμα με 160 τα ενενηντα λεπτα ;)
Πονηρουλη τασουλη
οκ προτιμω μιλφοδιδυμα με 160 τα ενενηντα λεπτα ;)
ε φιλαρακι ειπαμε καλα τα κοριτσακια αλλα τα μιλφονακια καλυτερα ;)Πονηρουλη τασουλη
στην ελλαδα.καλημερες!!..Μαλάκα με έπαιξες πρωί πρωί με τα αστεία σου.
Άκου 260 .... το άλλο με τα 500 το ξέρεις ;
Που ζούνε αυτες ρε φίλε
ε φιλαρακι ειπαμε καλα τα κοριτσακια αλλα τα μιλφονακια καλυτερα ;)
καποτε φιλε σε ειχα ρωτησει με ΠΜ μια πληροφορια για παραλιακη...ΠΟΤΕ δεν μου απαντησες σε ΠΜ ουτε εδω μεσα δημοσια...
ετσι!στην ελλαδα.καλημερες!!..
Υ.Γ.ξερουν τι κανουν. ;)
ειναι το καινουργιο ανεκδοτο αυτο πως λεγαμε με τον τοτο τωρα θα λεμε με των zadrenΕδώ έχουμε ένα ερωτηματικό και μία διαφωνία.
Ερώτηση: Εσύ παπά(ρα) Zadren από πότε μου έγινες πιπινολόγος????
Διαφωνία: Φίλε Τάσσο... κάποιες φορές είναι καλά τα μιλφάκια αν αξίζουν (πχ σαν αυτή που πόσταρες), έτσι για αλλαγή.
Αλλά σαν την φρέσκια νεαρή σάρκα φίλε... ΤΙΠΟΤΑ..!!
Μαλάκα με έπαιξες πρωί πρωί με τα αστεία σου.
Άκου 260 .... το άλλο με τα 500 το ξέρεις ;
Που ζούνε αυτες ρε φίλε
η μια δεν ειναι πιπινι....Εδώ έχουμε ένα ερωτηματικό και μία διαφωνία.
Διαφωνία: Φίλε Τάσσο... κάποιες φορές είναι καλά τα μιλφάκια αν αξίζουν (πχ σαν αυτή που πόσταρες), έτσι για αλλαγή.
ta νεωτερα την κυριακη που θα σηκωσωτην περιγραφη του αγωνα με ονοματα και φωτο ;)Εδώ έχουμε ένα ερωτηματικό και μία διαφωνία.
η μια δεν ειναι πιπινι....
οταν εγω ασχολιομουν με το Μαμπα, εσυ παπα(ρα) ακομα ποτιζες τις ντοματιες του μοναστηριου...
παμε παρακατω....
καλα ρε αυτο κανετε ολη την ημερα δεν βαριεστε να τα ριχνετε ο ενας στον αλλονη μια δεν ειναι πιπινι....
οταν εγω ασχολιομουν με το Μαμπα, εσυ παπα(ρα) ακομα ποτιζες τις ντοματιες του μοναστηριου...
παμε παρακατω....
χτες οι σεριφηδες μας εσβησαν τις παπαριες που γραφαμε....και καλα εκαναν...εγω δεν γραφω αλλο σπαμ γιατι πρασινουλης δεν θελω να ξαναγινω...εσεις καθιστε να γινετε βαθυ ΠΑΣΟΚ παλι να γελαω αυριο....Δηλαδή τι????? 50% πιπίνι και 50% μιλφ????
για σενα φιλε, ινφο δεν θα υπαρξει για το λογο που σου ειπα παραπανω...και επειδη αυτες τις ξερω ΜΟΝΟ εγω και κανα 2 αλλοι που δε μιλανε, σου λεω απο τωρα οτι δεν....info παιδια?
ε φιλαρακι ειπαμε καλα τα κοριτσακια αλλα τα μιλφονακια καλυτερα ;)
καλα ρε αυτο κανετε ολη την ημερα δεν βαριεστε να τα ριχνετε ο ενας στον αλλον