erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Γιατι ? Μαρια δεν την λενε ?Σλουρπ, σλουρπ ...χαχαχα !!! μην τουs μπερδευειs τουs νεουs .....
Γιατι ? Μαρια δεν την λενε ?Σλουρπ, σλουρπ ...χαχαχα !!! μην τουs μπερδευειs τουs νεουs .....
Με αυτή και εγω μιλάω αλλά άκρη δεν βγάζω, ουτε και αυτή δεν ξέρει τι θέλει και τι κανει στο mamba. Μήπως ειναι αγοράκι και μας δουλεύειΓια τα παραπανω μωρακια ξερει κανεις τιποτα??..μιλαμε, μιλαμε αλλα δεν βλεπω φως!!
..λες????Με αυτή και εγω μιλάω αλλά άκρη δεν βγάζω, ουτε και αυτή δεν ξέρει τι θέλει και τι κανει στο mamba. Μήπως ειναι αγοράκι και μας δουλεύει
Πλακα εχει. Δηλωνει 20αρα μοιαζει με 35αρα κι αμα αθροισεις τα +20 θελεις αριθμομηχανή. Που στο διαλο ξεφυτρωνουν αυατα ?
εξαφανισμενη εδώ και 20 ημερες. μαλλον κανει πλακα
απάντησε μια φορά πριν το Πάσχα ότι θέλει 100 ευρώ
και ότι τα κάνει όλα.
Στην επόμενη ερώτηση αν μπορεί στο bill δεν απάντησε ποτέ.
..παρομοιως
απάντησε μια φορά πριν το Πάσχα ότι θέλει 100 ευρώ
και ότι τα κάνει όλα.
Στην επόμενη ερώτηση αν μπορεί στο bill δεν απάντησε ποτέ.
ελα p.m να σου πω για την συγκεκριμενη.δεν γουσταρω τους amdmin.κ δεν ποσταρω δημοσια γιατι ειναι λαμογιεεξαφανισμενη εδώ και 20 ημερες. μαλλον κανει πλακα
καλημερα και εγω θελω π.μ. ;)ελα p.m να σου πω για την συγκεκριμενη.δεν γουσταρω τους amdmin.κ δεν ποσταρω δημοσια γιατι ειναι λαμογιε
Γιατι ? Μαρια δεν την λενε ?
Μαης μπαινει ... αφραγκιες μπαινουν , οποτε εχουν να ξεφυτρωσουν αρκετες μελισσουλες στο τροπικο Ελλαντα για χαρτζιλικα , βολτουλα , ψαρακι , εχουμε να δουμε αφηξεις και επιστροφες στο mamba που θα τσουξουν τα ματακια μας , μεγαλος μπουφες με τροπικα εδεσματα αναμενεται ο Μαης και ο Ιουνης , για να δουμε τι θα δουμε και φετοΠλακα εχει. Δηλωνει 20αρα μοιαζει με 35αρα κι αμα αθροισεις τα +20 θελεις αριθμομηχανή. Που στο διαλο ξεφυτρωνουν αυατα ?
Και η Μαγδαληνη callgirl ηταν κατα τας γραφας !!!Ναι ..ναι ..για το μαγδαληνη λεω ...χαχαχαχα !!
εχει δοκιμασει κανεις?