TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
δεν φιλαρακι η μασκα σε εμποδιζη να βλεπεις καλα ;)Ειναι η Svetlana απο mamba.
δεν φιλαρακι η μασκα σε εμποδιζη να βλεπεις καλα ;)Ειναι η Svetlana απο mamba.
δεν φιλαρακι η μασκα σε εμποδιζη να βλεπεις καλα ;)
δεν φιλαρακι η μασκα σε εμποδιζη να βλεπεις καλα ;)
αστο γιατι δεν γουσταρω των τροπο σου οκτοτε ποια ειναι εξυπνε την εχεις γκομενα και δεν μας λες?
αστο γιατι δεν γουσταρω των τροπο σου οκ
ακουσε να σου πω πολυ φιλικα χωρις ιχνος εμπαθειας απο εμενα προς τα εσενα .ο τροπος που ρωτας και αν ειναι γκομενα μου και ολα αυτα σε εμενα δεν παιζουν ειμαι πολυ κουλ μεχρι ενα σημειο αν θελεις να μιλαμε στραιητ οκ αλλιως αστο πιο καλα... δεν σε ξερω και δεν με ξερεις ;)γιατι αρπαχτηκες φιλε μου δεν θελω να μαλωσουμε ουτε να με προσβαλεις ουτε να σε προσβαλω?
ακουσε να σου πω πολυ φιλικα χωρις ιχνος εμπαθειας απο εμενα προς τα εσενα .ο τροπος που ρωτας και αν ειναι γκομενα μου και ολα αυτα σε εμενα δεν παιζουν ειμαι πολυ κουλ μεχρι ενα σημειο αν θελεις να μιλαμε στραιητ οκ αλλιως αστο πιο καλα... δεν σε ξερω και δεν με ξερεις ;)
λαθος κανετε ;)μμ
μοιαζει αρκετα μασκοφορε
ισως
Οκ φιλε οτι πεις σου ζητω Συγνωμη για το τροπο μου.
Το βρηκα το βρηκα. Είναι η Λιζα βαμμενη μελαχροινη. Σωστο ??????ενα κουιζ μερα που ειναι ;)
οποιος την βρει κερδιζει τηλεφωνο ......... σας αφηνω παω θαλλασα
Το βρηκα το βρηκα. Είναι η Λιζα βαμμενη μελαχροινη. Σωστο ??????
ενα κουιζ μερα που ειναι ;)
οποιος την βρει κερδιζει τηλεφωνο ......... σας αφηνω παω θαλλασα
οχιοχι
μοιαζει αλα τσου
Μια είναι η Λιζα μεγαλε. Γι αλλους είναι βιπ για μενα είναι ΜΙΑ !λιζα who??
φιλαρακι δεν υπαρχεις πολυ καλοΤο βρηκα το βρηκα. Είναι η Λιζα βαμμενη μελαχροινη. Σωστο ??????
Κακώς ζητάς και ξαναζητας συγγνώμη ...μια χαρά μίλησες αλλά η ηλιθιότητα είναι πάντα αητητη ....μπήκε παλι να κάνει το νήμα άχρηστο.......δεν ξεκίνησε καλά η Κυριακή
δεν γνωρίζω...μεταφέρω παλαιότερη πληροφόριση από άλλους εδώ μέσα...σωστος ο παιχτης να σαι καλα λεει τιποτα η δεν