zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αν εχει φακελο στην ασφαλεια η αν συμετειχε στο πραξικοπημα στην τουρκια
ολα ετοιμα στο πιατο τα θελουν
αν εχει φακελο στην ασφαλεια η αν συμετειχε στο πραξικοπημα στην τουρκια
ολα ετοιμα στο πιατο τα θελουν
ψαχνει αγαπητικο νομιζωμαγκες γνωριζει κανεις τιποτα για εδω
ευχαριστω
Δεν ενδιαφέρει κανέναν νομίζω οι κοινωνικές επαφές που έχεις και πολύ περισσότερο πόσες είναι. Τον λαό τον καίνε πιο hard core καταστάσεις, δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτόςΑπο την δευτερα (που εβαλα vip) εχω μιλησει σε 41 γυναικες στο μαμπα και εχω 2 ουσιαστικες απαντησεις και 2 απλα γεια. Θα δωσω περισσότερες πληροφοριες οταν γυρισω στο pc
Απο την δευτερα (που εβαλα vip) εχω μιλησει σε 41 γυναικες στο μαμπα και εχω 2 ουσιαστικες απαντησεις και 2 απλα γεια. Θα δωσω περισσότερες πληροφοριες οταν γυρισω στο pc
Απο την δευτερα (που εβαλα vip) εχω μιλησει σε 41 γυναικες στο μαμπα και εχω 2 ουσιαστικες απαντησεις και 2 απλα γεια. Θα δωσω περισσότερες πληροφοριες οταν γυρισω στο pc
Μη μιλάς εξ ονοματος του κοσμου φιλε, δεν ειναι δουλεια σου. Και στο μαμπα δεν κανω κοινωνικες γνωριμιες, πληροφοριες για ραντεβου ρωταω. Οποτε την επομενη φορα που καποιος ρωτησει "τι παιζει με αυτην" θα μπορω να πω εστω και κατι. Για τις μη επαγγελματικες γμωριμιες δεν πω, μην φοβασαι
και CT η αλμπινα ρε τι θα δουμε ακομα σε αυτη τη ζωη.... απο τα σουβλακια στα σουσι σε πορσελανες
που? που? βαλε το λινκ να λιωσω!και CT η αλμπινα ρε τι θα δουμε ακομα σε αυτη τη ζωη.... απο τα σουβλακια στα σουσι σε πορσελανες
CT = ?
city tour αδελφε ...
που? που? βαλε το λινκ να λιωσω!
Να κάνω μία ενημέρωση αλλά με μία επιφύλαξη αν είναι αυτή η κοπέλα (η συνάντηση έγινε λιγότερο από μήνα) ... εγώ της είχα μιλήσει μέσω mamba όταν είχε με προσωνύμιο Zara - όχι πολύ καιρό πριν είχαμε ανταλλάξει τηλ και μιλούσαμε μεσω viber οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πότε άλλαξε όνομα .. πρόκειται για κυρία όντως του κατοστάρικου αλλά μπορεί κάποιος , όπως εγώ , να επιμηκύνει την συνεύρεση μέχρι και μίαμιση ώρα με τα ίδια χρήματα ... πρόκειται για skinny cg με ωραίο πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά πολύ ανατολικά του ανατολικού μπλοκ (κάποιος θα μπορούσε μα πει πως είναι και κορεάτισσα ή Φιλιππινέζα). Υψος 167 το πολύ , στήθος μικρό αλλά ωραίο , αναλογικό με το υπόλοιπο σώμα. Ηλικία (συνήθως πέφτω έξω) γύρω στα 30 .... πρόκειται για κυρία με αρκετά χιλιόμετρα και ως stripper και ως ct κατά δήλωση της ... και πριν βγει σαν ανεξάρτητη δούλευε για κάποιους μήνες σε γραφείο στην Ελλάδα ... σίγουρα κάποιος συναθλητής θα την αναγνωρίσει και μπορεί να ενημερώσει αν θέλει ..
Γενικώς τα κάνει όλα εκτός πρωκτικού , περνάς καλά μαζί της και κατά την διάρκεια και σε επικοινωνία Social κλπ .. δεν κάνει όπως λέει πολλά ραντεβού και όντως είχε πολλή ενέργεια και όρεξη όταν βρεθήκαμε ... επίσης λόγω σωματοτυπου και ευλυγισίας που έχει κάνει "ωραία" πράγματα στο κρεβάτι ... από εμένα προτείνεται ανεπιφύλακτα ...
και πάλι με μία επιφύλαξη ότι είναι αυτή απλά είμαι σχεδόν σίγουρος διότι μου είπε πως πλέον "παίζει" με το όνομα alina ...
Κατάφερα και γω να την συναντήσω, είναι δύσκολη και επιλεκτική στην επικοινωνία αλλά είναι αυτή που περιγράφεις, είναι από Καζακστάν και είναι ακριβές ότι λες. Πιστεύω ότι όποιος έχει καλή χημεία θα περάσει πολύ καλά. Τηλέφωνο δίνει μόνο αυτή και προσπαθεί να τσεκάρει αν είσαι του γούστου της πριν κανει το ραντεβού. Επίσης στέλνει και φωτογραφία της αν ζητηθεί
Δεν σε ανφισβητώ σε καμία των περιπτώσεων,... απλά να πω ότι της μιλούσα για 5 ημέρες. Νορμαλ πράγματα. Μου ζήτησε φώτος και εκεί ξεκινάει το πανηγύρι.
ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ μου λέει...
Τι ήθελα και την άρχισα στα τι λες καλή μου... που μιλήσαμε 5 ημέρες και μου λες για γάμους και μαλακίες. Δεν το άφηνα καλύτερα?
Με γείωσε επιτόπου... άστο μου λεει... εγώ ψάχνω για παντριές.
Άντε ρε παιδιά... βάλτε ένα χεράκι να βρούμε ένα κερατα να τη παντρευτή την κοπέλα.
Οποιος με αμφισβητή... σε πμ του στέλνω το τσατ που είχα με την λεγάμενη. ;) για ποια μιλαμε ελληνα πσαχνω νυφη
;) για ποια μιλαμε ελληνα πσαχνω νυφη