μονο 500 ευρω θελει λεει πλας σπιτι πλας εισητηριο και βιζα.... και μου το εκανε 400 γιατι ειμαι ομορφος λεει....
Κοίτα το (μεγαλο)κοριτσι ειναι παρθενο.
Τετοιο σφιχτο μο...ί πληρωνεται
μονο 500 ευρω θελει λεει πλας σπιτι πλας εισητηριο και βιζα.... και μου το εκανε 400 γιατι ειμαι ομορφος λεει....
να γαμησεις θες, η να κανεις δημοσιες σχεσεις?νταβα αυτον εχουν και οι 2?
να γαμησεις θες, η να κανεις δημοσιες σχεσεις?
Ωραιο μωρο φαινεται αν ειναι αυτη στις φωτοΠρέπει να είναι η ίδια με αυτήν Παλαιότερα της είχα γράψει αλλά με σύνδεσε με Κάϊρο.
Αν είναι η ιδια που ετσι μοιάζει, στο ενα προφίλ με μπλοκαρε και στο αλλο μου μιλούσεΠρέπει να είναι η ίδια με αυτήν Παλαιότερα της είχα γράψει αλλά με σύνδεσε με Κάϊρο.
Αν είναι η ιδια που ετσι μοιάζει, στο ενα προφίλ με μπλοκαρε και στο αλλο μου μιλούσε
Της.εστειλα και ειπε120Αυτά είναι τα ωραία.
Για πές καμία πληροφορία παραπάνω? Πως συμπάιρανες το οβολό στα 100?
Τι νταραβέρι είχατε και στο ανέφερε? Σου είπε μήπως και πρόγραμμα? Δώσε κανένα παραπάνω ινφο.
Την ρώτησα πως μπορώ να την γνωρίσω από κοντά και μου ειπε από μονη σε ξενοδοχείο και μετά το 100, τη ρωτησα τι περιλαμβάνει και φωτογραφίες και ακόμα περιμένω. Απαντάει μετά από ώρες αλλά και μέρες.Αυτά είναι τα ωραία.
Για πές καμία πληροφορία παραπάνω? Πως συμπάιρανες το οβολό στα 100?
Τι νταραβέρι είχατε και στο ανέφερε? Σου είπε μήπως και πρόγραμμα? Δώσε κανένα παραπάνω ινφο.
Α ναι μου είπε και όχι για πρωκτικό
σαν τι να γνωριζουμε δηλαδη.μαγκες γνωριζει κανεις τιποτα για εδω και εδω ευχαριστω
αν εχει φακελο στην ασφαλεια η αν συμετειχε στο πραξικοπημα στην τουρκιασαν τι να γνωριζουμε δηλαδη.