swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
Δεν σε ανφισβητώ σε καμία των περιπτώσεων,... απλά να πω ότι της μιλούσα για 5 ημέρες. Νορμαλ πράγματα. Μου ζήτησε φώτος και εκεί ξεκινάει το πανηγύρι.
ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ μου λέει...
Τι ήθελα και την άρχισα στα τι λες καλή μου... που μιλήσαμε 5 ημέρες και μου λες για γάμους και μαλακίες. Δεν το άφηνα καλύτερα?
Με γείωσε επιτόπου... άστο μου λεει... εγώ ψάχνω για παντριές.
Άντε ρε παιδιά... βάλτε ένα χεράκι να βρούμε ένα κερατα να τη παντρευτή την κοπέλα.
Οποιος με αμφισβητή... σε πμ του στέλνω το τσατ που είχα με την λεγάμενη. ;)
κρίμα αδελφέ γιατί θα πέρναγες σίγουρα καλά .... και δεν εννοώ στον γάμο ...
Για πες!Είμαι σίγουρος και για αυτό είμαι λίγο στην τσίτα... δεν γαμιέται όμως. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Για πες!
Δεν σε ανφισβητώ σε καμία των περιπτώσεων,... απλά να πω ότι της μιλούσα για 5 ημέρες. Νορμαλ πράγματα. Μου ζήτησε φώτος και εκεί ξεκινάει το πανηγύρι.
ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ μου λέει...
Τι ήθελα και την άρχισα στα τι λες καλή μου... που μιλήσαμε 5 ημέρες και μου λες για γάμους και μαλακίες. Δεν το άφηνα καλύτερα?
Με γείωσε επιτόπου... άστο μου λεει... εγώ ψάχνω για παντριές.
Άντε ρε παιδιά... βάλτε ένα χεράκι να βρούμε ένα κερατα να τη παντρευτή την κοπέλα.
Οποιος με αμφισβητή... σε πμ του στέλνω το τσατ που είχα με την λεγάμενη. ;)
Για αυτό όταν πιάσαμε συζήτηση για γάμο (αυτή το ξεκίνησε, μιλάει πολύ γενικά) και της είπα ότι είμαι κατά, προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο
Άμα σου έπιασε συζήτηση για γάμο αλλά μετά σε άφησε και την πέτσοσες... τότε είναι καλά φίλε.
Εμένα μου έπιασε συζήτηση για γάμο και με άφησε με την που στο χέρι.
Η συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησης . Κρίμα που σε έκοψε γιατί αξίζει.Άμα σου έπιασε συζήτηση για γάμο αλλά μετά σε άφησε και την πέτσοσες... τότε είναι καλά φίλε.
Εμένα μου έπιασε συζήτηση για γάμο και με άφησε με την που στο χέρι.
την εχεις παρει βολτα φιλε?Η συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησης . Κρίμα που σε έκοψε γιατί αξίζει.
Η συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησης . Κρίμα που σε έκοψε γιατί αξίζει.
Η συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησης . Κρίμα που σε έκοψε γιατί αξίζει.
Ακου! Καλα στην ειπε ο σιδερας! απο τις 41 εχεις 2 γεια! Οταν γαμησεις τη μια τοτε ελα να μας πεις και εμας. Μεχρι τοτε για την απαντηση στο "τι παιζει με αυτη" εχεις πολυ δρομο ακομα. Ουτε εμενα με ενδιαφερει να μαθαινω εδω μεσα για τα ποσα "γεια" σου εχουν στειλει διαφορες. Και ακου και κατι αλλο...Το τι ειναι δουλεια μας το ξερουμε καλα. Ασε, προχωρα σε καμια ενημερωση με ποια συναντηθηκες να ξερουμε και ασε τις στροφες!
Θα ποσταρω οποτε θελω και θα λεω και οτι θελω σε οποιον θελω εγω! Coprente κομπαρδε?zadren το ξερεις οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να ποσταρεις συνεχεια εε
και εσυ μιλας εξ ονοματος ολων συνεχεια , γιατι
οταν ερθω ελλαδα την παρασκευη και δω τις κοπελες που εχω κανονισει, θα πω αναλυτικα και θα γραψω και κριτικη. αν δεν ενδιαφερεστε μην διαβαζετε... και εμενα δεν με ενδιαφερουν πολλα ποστ σας, αλλα δεν κανω τον πολισμαν στο site
Την εχεις ....ΟΚ! Εχεις κρατησει κονε? Αν ναι (συνηθως κραταμε κονε οταν βλεπουμε κατι) να το μοιραστεις να παμε και εμεις. Τι λες>Ναι την έχω, 100, ότι είπε ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα είναι ακριβέστατο
Θα ποσταρω οποτε θελω και θα λεω και οτι θελω σε οποιον θελω εγω! Coprente κομπαρδε?
Εσυ κοιτα να ερθεις πρωτα ο μεγαλοδυνομος στην Ελλαδα να δεις το χαρεμι σου και να μας πεις πως περασες και μη σε νοιαζει τι κανω εγω! Η Παρασκευη ερχεται. Αντε να δουμε!
ΥΓ Ξαναδιαβασε τι παπαρια ποστ ανεβασες και ισως καταλαβεις ...Γιατι μεχρι τωρα φαινεται οτι πολλα δεν εχεις καταλαβει.
θα κανω οτι γουσταρω εγω...οδηγιες αλλου...οκ?