ναι αλλα που να πω τον πόνο μου!ετσι ειναι ακριβως κ πολυ σωστα έπραξες φιλαρακι.
θέλει να ματώσεις για να βρεις τιποτα της προκοπης σε αυτο το μαμβα... :-
απαπαπαπαπαπαπαπααααα
ναι αλλα που να πω τον πόνο μου!ετσι ειναι ακριβως κ πολυ σωστα έπραξες φιλαρακι.
αστα να πανεναι αλλα που να πω τον πόνο μου!
θέλει να ματώσεις για να βρεις τιποτα της προκοπης σε αυτο το μαμβα... :-
απαπαπαπαπαπαπαπααααα
να ανταλλάξουμε φωτογραφίες της , ε΄χω και γω πολλέςΚαλησπέρα,
Για αυτή που το προσπάθησα δεν είπε τπτ για ραντεβού. Το περίεργο είναι ότι στο τέλος έστελνε γυμνές φωτογραφίες μόνο...
Αν καταφέρω κάτι θα το πω
Καλησπέρα,
Για αυτή που το προσπάθησα δεν είπε τπτ για ραντεβού. Το περίεργο είναι ότι στο τέλος έστελνε γυμνές φωτογραφίες μόνο...
μαγκα το χειρότερο ειναι οτι τωρα ξαφνικα ενας ανύπαρκτος τύπος ονόματι jim merko (επισκέπτης)αστα να πανε
ασε ρε μαγκα!!!!!!
με αυτες τις τιμες?...μαλακιες μας λες τωρα!
μποικοτάρισμα θελει το καριολακι...ακου 160 την ωρα!
Εφαγες?100 ευρω το τρίωρο φουλ προγραμμα. Μποϋκοταρε εσυ να τρωμε εμεις.
Σε αυτή τη τιμή με αυτήν μόνο σε τσιμπούσι αν πήρε τον μεζέ τουΕφαγες?
εισαι βλάκας?.....ασε τις αηδίες, προσπαθούμε να βρούμε καμια ακρη εδω μεσα και εσυ παίζεις δημοσίως το πουλάκι σου!100 ευρω το τρίωρο φουλ προγραμμα. Μποϋκοταρε εσυ να τρωμε εμεις.
Δεν καταλαβα...Εφαγες? Με την τιμη που ειπες?Σε αυτή τη τιμή με αυτήν μόνο σε τσιμπούσι αν πήρε τον μεζέ του
Ωραία παρομοίωση!... ;)Φιλε gavriil ακρη δεν βρισκεις με το Mamba...Το εχεις πει. Αλλα τουλαχιστον οταν λεμε κατι να ισχυει ,γιατι αυτες εκει μεσα ειναι πολυ περιεργες. Οι περισσοτερες ειναι Γοργονες. Ουτε για γαμησι κανουν αλλα ουτε και για τηγανισμα ;)
Επίσης οι φώτο που στέλνει φέρνουν πολύ σε αυτή εδώ
μπορεί κανένας να επιβεβαιώσει?
Καλησπέρα,
Επίσης οι φώτο που στέλνει φέρνουν πολύ σε αυτή εδώ
μπορεί κανένας να επιβεβαιώσει?
έρχονται πολλές αποκαλύψεις, τα έχω βρει όλα